www.charlottestorij.nl
02. 02. 2022

Hey hoi! Dat is weer een lange tijd geleden! Het is vandaag 02-02-22. Wat een leuke datum om te trouwen ofzo haha! Maar wauw, de hele maand Januari is alweer voorbij en hoewel het voor veel mensen voelde als een langzame maand ging die voor mij toch best snel voorbij! De maand waarin ik 25 werd, we weer open konden met werk en ik weer lekker kon doen waar ik blij van word: masseren! Maar ook de maand waarin de eerste lunch weer werd gepland, we genoten van cocktails en uiteten kunnen gaan! Heerlijkheid!

En nu zit ik in de trein met het zonnetje op m’n gezicht. In m’n oortjes speelt een nummer van James Arthur en ik geniet. Nog even snoozen voor de werkdag weer gaat beginnen! Wanneer ik in mijn treatwell app kijk zie ik dat het een volle dag word maar dat betekend wel dat de tijd voorbij vliegt! En we werken lekker tot 19:00, een avond mens zoals ik ben maak je daar erg blij mee haha!

Ik had even zin om te schrijven. Gewoon eventjes een klein hersenspinseltje op deze zonnige woensdag ochtend. Amsterdam is meteen zoveel mooier met dit zonlicht. Sowieso in de hele house is het prachtig en krijg ik alleen maar meer zin in de lente. De lammetjes in de weide, de bloemetjes die alles weer kleurrijk maken en het moment dat je zonder jas naar buiten kunt! Heerlijkheid!…. Char… dag droom jij nog maar even verder in die trein. Het zijn de kleine dingen die het fijn maken hè .

Good day!

X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *