www.charlottestorij.nl

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan en buitenshuis

05 september. Vandaag was het zover! Het stond met grote bedrukte letters in mijn agenda en ik was er eigenlijk al een paar dagen heel erg excited over! Ik heb het over de Urban trail run in Utrecht! Het was zo lang geleden dat er überhaupt een run was en die door kan gaan door het hele corona gebeuren en nu was het dan eindelijk zover! De KLM Urban trail run! Een run die niet zomaar een hardloop wedstrijd is maar eentje die door allerlei gebouwen gaat en je lansg de mooiste plekken van Utrecht rent. Super tof! Vandaag deel ik graag hoe dit was!

Kan een afbeelding zijn van Charlotte Storij, staan, buitenshuis en de tekst 'OPHALEN STARTNUMMERS DA UTRECHT URBAN CHARLOTTE STARTTIJD 10.50 11:05 825 KLM'

Zondag ochtend 09:00. De wekker stond wat vroeger dan normaal maar dat gaf helemaal niks want ik was heel erg blij dat ik eindelijk weer mijn hardloopschoenen uit het rek kon pakken voor een echte run! Al een paar weken van te voren begonnen met trainen ook al is het maar 5 km. Toch lekker om wel even wat metertjes te maken toch en een heerlijk doel te hebben. Yes! zin in! Ik schreef me opnieuw in, kreeg de bevestigingsmail en kon het dan eindelijk in de agenda zetten. 05 september! De KLM Urban trail run! 

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis en monument

Ik had goed geslapen, at een klein bakje kwark met banaan en trok mijn korte hardloop broekje aan want jaa het was heerlijk zonnig buiten! Wat een cadeautje! Met een big smile fietste ik richting het Moreelsepark. Daar was de start, konden we ons start nummer ophalen en nog even wat rek en strek oefeningen doen voor we begonnen. Mijn start vak begon om 10:50 en rond 11:00 dribbelde we allemaal de stad in! Op naar de mooie gebouwen en plekjes! De zon scheen fel, het was best warm maar opzich goed te doen. En wat een sfeer! Al snel deed ik mijn oortjes uit en genoot van de sfeer, we renden langs de Dom toren, door de bibliotheek, een stukje Tivoli vredenburg en eindigden door het winkel centrum van Hoog Catharijne. Hoe leuk! Het ging niet zo zeer om de snelle tijd maar wel om de leukigheid! Fun run! 

Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en buitenshuis

Na een klein halfuurtje zag ik de finish en ook al was dit een korte afstand, het blijft een fijn en leuk moment. Ja, stiekem een moment van kippenvel haha! Ik finishte en tot mijn grote verbazing en blijheid stond mijn lieve vriendinnetje Femke aan de finish! Zo leuk! Even smilen voor de foto, de medaille ophalen en een tasje met lekkers. Ik was blij! Na een fijn stukje rennen, lekker weer en mijn vriendinnetje daar kon de dag niet meer stuk! Yay! Om het te vieren trakteerden we ons erna op een heerlijke ijskoffie en een voedzame lunch. En ja, die medaille die pronkte vanmiddag natuurlijk om mijn nek haha! 

Heb jij ook wel eens de Urban Trail gelopen? Binnekort is er ook een in Amsterdam! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *