www.charlottestorij.nl

Hey hey! Ah ik ben super excited want ik heb mijn eerste run van 10 km weer gelopen! Ik heb een tijdje geleden flink last gehad van een lelijke blessure aan mijn scheenbeen. Ik kon helaas niet hardlopen, moest veel rust nemen en bezoekjes langs de fysio stonden wekelijks op de agenda. Maar gelukkig na lange tijd van rust, dry needling en oefeningen kon ik eindelijk weer mijn hardloopschoenen te voorschijn toveren en weer lekker rennen! Ik had er zo veel zin in!! En yes! Na 2 maanden trainen en opbouwen rende ik afgelopen Zondag 10 kilometer in het heerlijke avondzonnetje!

Blij ei! Ik weet niet wat het is maar ik kan zo onwijs gelukkig worden van hardlopen. Soms is de drempel even groot als ik een tijdje niet ben geweest, ik uit mijn bedje stap en denk: ik ga nu maar dan toch even geen zin heb ofzo. Maar tip van Char: trek je pakkie aan, drink een glas water, trek je schoenen aan en go! Ik merk echt dat ik mezelf dan bijna de deur uit gooi en als ik eenmaal buiten ben het eigenlijk vanzelf gaat. En I love it! 

En dan ren je lekker in de buitenlucht, zonnetje op je koppie, muziekje in en go, go, go! Ik ren het liefste op hardstyle want die beats dreunen zo lekker door je oortjes en geven je nog meer power om te gaan. Dan galmt de nike running app door mijn oortjes om door te geven op hoeveel kilometer ik zit en als ik dan hoor dat mijn gemiddelde snelheid sneller is dan de vorige keer krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht. En dus nog meer motivatie en power om door te rennen! Woohoo! En voor ik het wist zat ik dus aan de 10 kilometer!

Ik moet zeggen, deze 10 kilometer was ook echt een feestje. Het was zacht qua temperatuur, het avond zonnetje scheen heerlijk en dat betekend natuurlijk golden hour! Genieten! Ik ben 3 keer gestopt voor een pauze momentje en een foto van de mooie omgeving die ik zag. Zo rende ik langs de molen in Lombok, maakte een ronde over de Leidsche Rijn brug en eindigden bij de brug in Oog in Al richting Kanaleneiland. Wat een heerlijk rondje! 

Na het rondje lekker warm douchen, de beentjes omhoog en genieten van deze overwinning! 10 km in de pocket! Op naar de 15? Of 21 misschien wel? Run baby run! 

Doe jij aan hardlopen? Wat is je langste afstand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *