www.charlottestorij.nl

De laatste dag van dit jaar. 31 december 2020. Ik wil altijd de laatste dag symbolisch afsluiten op het strand. Dit geeft me zo’n goed en fijn gevoel, ik kan even de laatste dingen op een rij zetten, een stuk wandelen met muziek in en mijn hoofd leegmaken. En natuurlijk even in gedachte stilstaan bij die mooie ster aan de hemel. Papa.

Dus zo gezegd, zo gedaan, ik vertrok vanuit Utrecht, dik aangekleed, rugzak mee met wat eten on the go ( lees: oliebollen ) en vertrok met de trein richting Scheveningen! Toen ik in de trein stapte was er al een waterig zonnetje te zien maar eenmaal aangekomen aan de kust was het echt prachtig weer! Wel koud maar zo mooi, een strak blauwe lucht, de zon scheen fel en de zee was prachtig met haar golven en de vele surfers die een poging waagde om op de plank te blijven staan. Wat een sfeer! En dat ondanks het hele virus. Je merkte er eventjes helemaal niets van en dat was fijn. Heel erg fijn.

L A S T D A Y O F 2 0 2 0 . 💭
.
.
Zoals ik al schreef, alles klopte in het totaal plaatje. De golven, de mooie zee en het magische licht wat achter de wolken vandaan kwam. Het gaf me zo’n warm, mooi maar toch dubbel gevoel maar een ding wist ik zeker, hij was daar ❤️❤️

Op deze plek alles op een rijtje zetten, dit jaar in een stroomversnelling voorbij zien flitsen, terug blikken op de hoogtepunten die er ondanks alles zeker waren! Nu gaan we snel dit jaar achter ons laten. Laten we uitkijken naar een prachtig, liefdevol, warm, goed, gelukkig en vooral gezond 2021!! ❤️

Lieve allemaal, maak er ondanks alles een hele mooie, gezellige, warme en liefdevolle oud jaars avond van. Toast op de lieve en mooie mensen om je heen, eet lekker oliebollen en voor iedereen alvast de allerbeste wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *