www.charlottestorij.nl

Hee Goeiemorgen ! Op dit moment schijnt het zonnetje, ik heb net een lekkere koffie gemaakt en het is weer Maandag vandaag! En dat betekend weer een nieuwe weekly snaps! Ik neem je mee in mijn afgelopen 2 weken! Die begon niet zo fijn want ik voelde me grieperig en ja… moest me laten testen op Corona. Gelukkig was die negatief en werkte ik weer na de Corona mini quarantine, reisde naar Rotterdam en mijn geurwolkje kwam binnen! Kijken jullie mee naar mijn weken ?

Hier hadden Lies en ik beide nog geen flauw idee wat er ons te wachten stond. We haalden maandag middag taartjes want Lisanne was geslaagd en dus helemaal afgestudeerd en ook een nieuwe baan! Dat moest gevierd worden! Zo trots op haar!!

Vlakbij Lombok, in Oog en Al zat een knus en schattig bakkerszaakje waar ze zelf de taarten helemaal vers maken. Yum! De vitrine lag goed vol met allerlei lekkers! We namen beide een appel kaneel kruimel taart en ik nam nog een stukje passievrucht mango cheesecake. Treat yourself!

Dinsdag middag reisde ik samen met Isabelle en mama naar Arnhem! Mijn lieve zusje was ook geslaagd en afgestudeerd en kreeg haar diploma. Zo trots op haar dat ze dit af heeft! Ze werkt nu bij van de Valk hotel en ik ben zo blij voor haar! We liepen via het station naar haar school en ik zag deze quote op het raam. Helemaal mee eens!

Na de uitreiking gingen we nog even de stad in en aten we taartjes en dronken we een kopje koffie / thee met elkaar. Even vieren natuurlijk! Ik had een caramel short bread cookie en een potje thee. Dit was bij Anne & Max. Ben echt een liefhebber van deze tentjes

Blij ei! Waar je me al niet blij mee kunt maken hé. Een kopje thee en ik ben in m’n natural habitat haha!

En toen was het oktober! En lag ik helaas ziek op bed. Ik had nog een dagje gewerkt maar voelde me S’avonds al niet meer top fit, rillerig en last van mijn keel. Oh jee… je krijgt dan toch een beetje angst of het geen Corona kan zijn. Ik meld me ziek op werk, belde voor een test en sloot me op in huis. Samen met m’n huisgenootje, series en heel veel thee. Het was even niet anders…

We keken veel tv en S’avonds kwam beste zangers en keken we dit uiteraard ook. Tranen met tuiten gejankt want de mooie versie Papa van Stef Bos werd gezongen door Suzan & Freek. Nu ben ik sowieso al een groot liefhebber van de muziek die ze maken maar wauw… kippenvel over mijn hele lijf. Wat is dit mooi gezongen. Zo puur, oprecht en met alle emoties.

Ik vroeg op Instagram of mensen nog tips hadden om de mini quarantaine door te komen. Iemand raadde de serie Queen of the South aan en dus begonnen we met kijken. Inmiddels…. oeps, zijn we bij eind seizoen 3. Wat is dit mega mega spannend! Aanrader dus!!

Zaterdag kwam mijn geur wolkjes bestelling binnen! Hier ga ik nog een aparte blogpost aan wijden maar oh! Ik ben er zo blij mee! Hij is stijlvol, staat mega leuk in de ruimte en ook nog eens functioneel als nacht lampje. Het is een geur diffuser met etherische olietjes. Op dit moment heb ik de geur 1001 nacht erin. Ik ga je er snel meer over vertellen!

Verder weinig foto’s. We hebben veel serie gekeken, ik heb veel geslapen, beetje gerommeld in huis en gezond gekookt. Wel miste ik het enorm om naar buiten te mogen. Ik ben een enorme liefhebber van wandelen en dat mocht dus niet.. Zondag was het dierendag en poste ik deze foto op Instagram. Een foto van vorig jaar mensen, ik lag netjes binnen op de bank.

Regen, regen en nog eens regen. Ja, de herfst is echt begonnen helaas. Toch heeft het wel weer iets en als je warm binnen kunt blijven dan is het wel fijn. Tot je er zelf doorheen moet. Bah.

Maandag ochtend had ik om 10:00 de Corona test. Er gaan heel veel horror verhalen rond over hoe erg het wel niet is maar ik vond het echt reuze mee vallen. Alleen die in m’n keel vond ik minder prettig maar het duurt maar een paar seconde dus het is zo over 🙂 Na de test ging ik weer snel naar huis maar wat was het fijn om heeel eventjes buiten te mogen komen.

Yay! Ik kreeg dinsdag eind middag het verlossende antwoord: geen Corona! Negatief getest wat dus goed is en betekend dat ik Corona vrij ben. Ik belde werk en kon diezelfde dag nog mijn shift afmaken. Tot 22:00 werken en ik was zo blij dat ik weer lekker aan de slag kon!

De advent kalender is weer in de winkels! Zo leuk! Een supermooie en leuke manier om af te tellen tot kerstmis en zo elke dag een mooi cadeautje uit te pakken. Dit jaar hebben ze er een kerst dorp van gemaakt. Hoe meer pakjes er uitgepakt zijn, hoe meer lichtjes er gaan branden in het dorp. Hoe knus!

Het is jullie vast niet ontgaan maar we werken nu dus met mondkapjes op! De mondkapjes plicht komt er nu toch echt aan. Het is niet verplicht maar wel raadzaam en dus doen wij daar ook aan mee. Mooi rood!

Ik voelde me even down door een besluit die ik maakte. Deze quote met vlinders vond ik heel erg toepasselijk en repostte ik op mijn Instagram.

Zaterdag reisde ik naar Rotterdam! Een middagje met mijn beste vriendinnetje Carlijn! We dronken koffie, aten taartjes en struinde langs wat winkeltjes. Deze cosy trui van de Zara wil ik heeeel graag kopen! Binnenkort eventjes passen.

Koffie! Ik nam een flat white en ja ik ben nog steeds die meid die helemaal blij word van mooie latte art in mijn koffie haha!

Ik sluit de weekly snaps af met een foto van werk. Gisteren moest ik werken en het was saai. Drama want het word weer rustiger, weinig klanten en door de Corona maatregelen blijven klanten meer weg dan dat ze gezellig komen winkelen… ik hoop echt dat we open kunnen blijven en niet weer een lockdown krijgen..

Eén reactie op “Weekly snaps ★ taart, mini quarantine en regen”

  1. Alyssa schreef:

    Oef, gelukkig een negatieve test! En gelukkig dat je de test mee vond vallen! Ik vond het zelf echt vreselijk, zo in m’n neus. Die geurdiffuser ziet er zo leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *