www.charlottestorij.nl

Goodmorning! Yay! Mijn vakantie is begonnen! Ik heb 3 weken opgenomen van Rituals en daar ga ik goed van genieten! Over 1,5 week vlieg ik naar Turkije Marmaris om daar lekker te chillen en genieten van de zon. Afgelopen week werkte ik nog en nu heb ik inmiddels vrij! Het weer is geweldig en ik deel je graag mijn foto’s met je!

De ochtend begon lekker op de maandag. Een tandarts bezoekje! Ik had een klein gaatje die even gevuld moest worden en dus nog even tanden poetsen voor we met goede moed naar binnen gingen!


Na de tandarts met een vriendin afgesproken en het was ineens heerlijk weer! We gingen Breda in. Dronken een heerlijke cappuccino en shopten in wat leuke winkeltjes. Genieten!


Herenigd met Charly! Ik ken haar uit Curacao en het is altijd super gezellig als we elkaar weer zien. Ze komt ook regelmatig langs mijn werk om even gedag te zeggen ?


De volgende dag stond er een dagje dierentuin op de planning! Het weer was minder goed maar met een warme jas en sjaal bekeken we de dieren. Mijn favoriet: giraffes! Ze kwamen super dichtbij!


We sloten de dag af met Magners biertjes en een goede schaal nacho’s met kaas, guacamole en tomaten salsa. Hmm! Betere afsluiting kan bijna niet ?


De volgende dag ging ik uiteten met Marleen. We kennen elkaar al ruim 10 jaar en we kletsten weer gezellig bij. Ik nam een salade met parma ham, vijgen en heel veel lekkers. We dronken er rode wijn bij. Gezellig!


Even een Snapchat selfie!


En toen was het dat weekend alweer Pasen! Ik ging naar Tiel en we vierden samen paas weekend. Met allerlei lekkere broodjes, beleg, sapjes en natuurlijk eieren!

Met lieve mama! Het was die dag druilerig en regenachtig en dus bleven we lekker thuis. Met hapjes, de tv aan en heel veel gezelligheid.


Dushi!! ❤


We hadden allerlei lekkers als tapas hapjes en een klein borrel tafeltje. Wijntjes, carpaccio, groente mix, stokbrood en ragout pasteitjes.


De volgende dag was het 2e paasdag en moest ik een paar uurtjes werken. De nieuwe producten werden s’avonds ingeruimd en dat was feest! Nieuwe skincare en het nieuwe limited edition Ritual! Ritual of Banyu! Ik maakte ook meteen wat mooie foto’s van de skincare.


Een collega maakte de volgende dag een prachtige, intense smokey eye bij me. Met heel veel zwart en paars. Love it!


Yay! En toen had ik vakantie! Ik ging diezelfde dag naar Tiel om lekker met mama en Isabelle te zijn. In Tiel stonden de bloesems vollop in bloei en die moest ik even op de foto zetten! Pretty!


Onderweg naar Eindhoven voor een event! Ik had een lange overstap dus haalde even een koffie bij chocolate company. Ondertussen keek ik een aflevering blacklist. Love the latte art!


Ik besloot de dag erna naar zee te gaan. Gewoon alleen. Zonder vriendinnen of vrienden. Ik vond het heerlijk! Het was bewolkt en winderig maar had me warm aangekleed en genoot even intens van het moment.


S’avonds met vriendinnen drankje gedaan. Even bijkletsen en de verdrietige sfeer om changen naar blijheid!


De vakantie lekker begonnen in Tiel met heel warm weer en gezelligheid met Isabelle en mams. We gingen s’middags even lekker een terras pakken en genoten van het warme weer.


Genieten met een hoofdletter G!


De dag erna ging ik s’ochtends naar de kapper en daar hebben jullie al een post over gelezen. Het was even wennen en moest even slikken toen mijn lange plukken weg waren maar inmiddels vind ik het wel prima zo. Lekker luchtig met dat warme weer!


De lucht was die avond prachtig!


Donderdag middag besloten Isabelle en ik lekker naar zee te gaan. Zandvoort! Het was een heerlijke dag met heel veel zon, lekkere drankjes en een prachtige zonsondergang.

Love flowers!! De volgende dag had ik een foto shoot in Maastricht! Ik reisde af naar het zuiden en kwam onderweg deze prachtige bloesem tegen. Love it!


Yummeh food! Na de shoot aten we even een lekker hapje bij een leuke food bar. Ik nam een salade met een zachte kaas, salade en geroosterde paprika’s ?

We gingen shooten bij de Mergelgroeve. Het was een prachtige locatie! Ik kon maar niet stoppen met blijven kijken en foto’s maken. Zo prachtig. De foto’s komen binnekort! Ik ben er heel blij mee! ?

En dat waren de foto’s! Ik heb fijne eerste vakantie dagen gehad. Morgen avond vertrekken we naar Turkije! Spannend! Ik deel na de vakantie een diary vol met vakantie foto’s. Bedankt voor het lezen en geniet van het lekkere weer ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *