www.charlottestorij.nl
16. 05. 2015

Hey hoi! Alweer een tijd geleden dat ik een artikeltje heb gemaakt en jullie hebben allemaal de blogpost gelezen waarin ik enorm met mezelf in de knoei zat om mijn blog, de tijd inplanning en artikels maken. Ik wil het gewoon proberen door te zetten want na de reacties die op de blogpost kwamen werd de motivatie weer zo hoog en had ik zoiets: KOM OP charr! Bloggen is iets wat ik super superleuk vind en ik kan echt niet zonder want ik verveel me gewoon als ik niet aan mijn blog werk. Ik probeer mijn eigen tijd in te plannen en gewoon te kijken hoe het loopt. Vandaag een luchtig en leuk artikel die goed in de smaak valt en op deze regenachtige zaterdag heb ik een hoop leuke dingen voor jullie gevonden! ( ook voor de stille lezers haha! )


Bangladesh

HAHA! Laatst ging ik naar Dancetour en toen zat de bus prop en prop vol met allemaal party gangers maar in India gaat het er toch wel eventjes anders aan toe. Het word gewoon allemaal op het dak gepropt, aan de voorkanten en binnenin. Vol is vol kennen ze daar blijkbaar niet haha! Toen ik dat zag moest ik zo erg in mezelf lachen want hier bij Arrivia geven ze ons dan de ruimte!

I started getting down off the rather steep rock but Andrew began to talk how this beautiful hike reminded him of our relationship. Then he got down on one knee and asked me to marry him

Als je ten huwelijk word gevraagd is dat helemaal geweldig maar op zo’n prachtige top locatie? Wauw! Dus als iemand dit leest en denkt, nou ik wil nog wel orgineel gevraagd worden dan is dit een optie! Prachtig.

Enrique Eglisias is altijd al een zanger geweest met een bepaalde sfeer en genre in zijn muziek. Zomers, latin en relaxt. Maar ook mooie en gevoelige liedjes. Deze is nog niet zo heel lang geleden uitgebracht en ik vind hem superleuk. Lekker zomers en als je deze hoort krijg je echt zin om een dansje te maken!

AAARGHHH ik haat spinnen maar als je zoals op je muur ziet dan zou ik echt de dierenbestrijding bellen ofzo. Mijn god wat een spin. Ik weet niet of dit echt is en de spin kan echt wel vergoot zijn maar brrr…. Kriebels over mijn hele lijf. Hoe wil je dit beest ooit vangen ? Ik zie het al voor me dat die van de muur springt zo op je. AARGH. Ik word helemaal gek bij die gedachte…

Ik ben de laatste tijd weer enorm van het bakken en dingetjes maken. Hoe mooi is dit! Dit zijn roosjes gemaakt van hele dunne plakjes appel met heel veel poedersuiker. Het ziet er zo mooi en luxe uit. Superleuk voor moederdag trouwens die al voorbij is haha! Maar dit is ook gewoon leuk om te maken met vriendinnen of je familie

Ik ben helemaal weg van dit programma! Lekker Nederlands is sinds een kleine maand op SBS6 te zien. Een entertaiment programma met Nick & Simon en Jurk. Do presenteert dit alles en het is gewoon superleuk en vermakelijk! Wat is het doel? Ze moeten op bekende hits een Nederlandse tekst maken en verplichte opdrachten en woorden erin verwerken. Dat levert de leukste teksten en songs op! Elke zaterdag avond om 21:30 op SBS6.

interior-design-ideas-3d-ocean-epoxy-polimer-floors-4

Zomerse feeling krijgen in je huis? Nou dan leg je toch gewoon een 3D vloer in je keuken en tover je dit om tot een subtropisch vakantie sfeertje. Wauw love it! Het lijkt me geweldig om in deze keuken je eitje te bakken en je avond eten klaar te maken! Net of je echt op vakantie bent en aan het strand ligt.

Te leuk is dit om te zien! Amerikanen die totaal Nederlands snoepgoed voor geschoteld krijgen. Denk aan een stroopwafel, auto drop en rumbonen. Op sommige dingen reageren ze heel appart. Trek drop vinden ze net rubber terwijl ze boterkoek en stroopwafels heerlijk vinden! Lachen!

worlds-largest-rabbit-darius-jeff-6

Ooit zo’n groot konijn gezien? Volgensmij is dit niet eens een konijn maar gewoon een mega grote dikke haas. Wow! Daar is mijn konijntje helemaal niks bij en die past er denk ik wel 20 keer in haha! Aan het hoofd van die vrouw te zien is dit exemplaar ook mega zwaar. Het lijkt wel een hond!

Ik vind het zo leuk om artikelen te zien waar mensen aan

Ik kijk heel vaak video’s waar mensen pranks bij elkaar uithalen. Zelf wil ik ook een keer iemand pranken en goed te grazen nemen. Toen ik deze zag moest ik zo hard grinniken. Dit is super makkelijk en heel erg gemeen om uit te halen. Denk je na een lange werkdag lekker te gaan douchen en lekker warm water te krijgen maar krijg je kippen bouillon over je heen.. Heerlijk!

Mocht je op deze regenachtige zaterdag niet veel plannen hebben en je dag opvult met Netflix en een beetje het web afstruinen dan moet je zeker eventjes Loavies bezoeken! De nieuwe collectie staat namelijk online en er is ook een hele pagina te vinden vol met sale items! We love! ( onze bankrekening iets minder ) 😮

 Nogmaals zoals ik zei ga ik het proberen met een ander schema en hoop ik dat ik het plezier weer terug krijg in het maken van artikels. Dit artikel heb ik met veel plezier en een grote smile op mijn gezicht gemaakt! Bedankt voor het lezen en een fijne zaterdag!

 

5 reacties op “crazy saturday stuff”

 1. Goed dat je toch doorzet! Leuk artikel! Die keuken met die 3D print is wel heel apart. En Lekker Nederlands vergeet ik steeds te kijken.

 2. Dana schreef:

  Hele leuke en toffe dingen zitten er tussen. Alleen als ik die spin zou zien, eerste wat ik zou doen is gillen en wegrennen…….

 3. Shannon schreef:

  Super leuk artikel Charr en ik vind het goed van je dat je het bloggen blijft voorzetten. Je moet doen wat voor jou het beste is en volgens mij is dat op dit moment ZEKER NIET stoppen met bloggen!
  Liefs, Shann <3

 4. Annelies schreef:

  Goed dat je terug probeert plezier te hebben in het bloggen. Lukt je vast wel! Liefs

 5. Tess schreef:

  super leuke dingen weer! i love it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *