www.charlottestorij.nl

Hallo allemaal en welkom bij weer een nieuwe crazy zaterdag stuff! Vandaag is het 14 februari en dat staat in het teken van hartjes, liefde en hopelijk een brievenbus die overspoelt met kaarten en brieven speciaal voor jou. In mijn crazy zaterdag middag artikel deel ik de gekste, leukste en grappigste dingen die ik op internet heb gevonden. Vandaag natuurlijk een beetje meer in het teken van Valentijn!


marriage-proposal-flipbook-flippist-2

Hoe creatief is dit gemaakt! Een boekje waar op elke pagina een tekeningetje staat met het levensverhaal en eindigt met de pagina: will you marry me? Hoe orgineel en leuk!! Ik vind dit sowieso heel knap gemaakt omdat het als een filmpje afspeelt als je er door heen bladert. Heel erg leuk!

Ik ben gefascineerd van Disney princesses. Ik ga met carnaval als sneeuwwitje verkleed maar toen ik deze beauty tegen kwam kon ik er niet onderuit en hem met jullie te delen. Indiaanse meiden verkleed als prachtige, beeldschone disney prinsessen. Zo was er ook nog een prachtige Belle van het beest en Ariel. Love it!

The Chalkboard Tee

Hoe leuk is dit shirt! Je kan op het zwarte vlak lekker krijten op je eigen chalkboard shirt! Zo hoef je je nooit te vervelen toch? Als je maar krijtjes en een sponsje mee neemt zodat je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan! Haha! Waar dit shirt te koop is zou ik echt niet weten maar leuk en origineel is hij wel!

Floating Lanterns Festival In Honolulu, Hawaii (USA)

Ergens op het water in Hawaii vind je dit. Een romantisch festival met allemaal drijvende lampionnen op het water. Hoe super mooi en romantisch is dit! Mocht je nog op zoek zijn naar een romantisch plekje voor jou en je lover kan je dus altijd nog even naar Hawaii vliegen en eventjes deze romantische sfeer mee proeven. In een bootje, flesje wijn erbij. Love is in the air!!

En om nog maar even in de sferen van 14 februari te blijven kan je natuurlijk ook de keukenprinses of prins uithangen voor je geliefde en een heerlijke, goed gevulde cake te maken. Een red velvet cake met een prachtig rood hart, gevuld met een heerlijke zoete vulling. Nom!!

Pizza Scissors

Dit is iets wat misschien belachelijk is maar ik zou het wel willen hebben. Altijd als ik een pizza eet heb ik heb probleem met de pizza snijder. Dat ding werkt gewoon nooit goed mee en zo krijg ik geen mooie punten pizza die je heerlijk uit de hand kunt op eten. Maar met deze pizza knip en snijd schaar is dat probleem verleden tijd. Hoe ideaal is dit! Haha! Zie je de reacties al voor je als dan de schaar erbij pakt? ^^

oldest-man-australia-knits-penguin-sweaters-1

Een oudere man ergens in USA besloot om pakjes te maken voor pinguïns. En niet zomaar pakjes, nee echt schattige wollen truitjes met de leukste kleuren en opdrukkingen. Zo heb je zelfs 3d truitjes voor de pinguïns. Hoe leuk! Ik denk alleen niet dat deze vrolijke beestjes er heel blij van worden haha!

Albuquerque International Balloon Fiesta (USA)

Als er een lucht ballon door de lucht gaat kijk ik altijd even omhoog. Hier in Nederland is het nooit zo denderend maar in Amerika hebben ze hele festivals waar er luchtballonnen en lucht creators de lucht in worden geblazen. Check die brandweer auto of de kwal! Super leuk. Het ziet er allemaal zo kleurrijk en zomers uit!

Creatief met het schuim van de zee! Ik vind dit echt heel tof bedacht en hoewel het misschien wel gephotoshopt is blijft het wel creatief! Het zou wel kunnen toch als er heel veel schuim op de zee ligt?

Zipped Book Bookmark

Als ik een boek lees en eventjes een break wil nemen moet ik daarna meestal zoeken naar waar ik gebleven ben. Meestal vergeet ik er een boekenlegger tussen te leggen of een vouw te maken op de bladzijde. Wil je een orginele en leuke boekenlegger? Dan is deze helemaal leuk! Een rits sluiting die je precies vertelt bij welke bladzijde of hoofdstuk je bent! 🙂

Valentine Popcorn Invitation

En om deze crazy zaterdag af te sluiten hebben we nog een mini DIY voor valentijn! Mocht je nog niks hebben en wil je je lieffie verassen door een leuke avond kan je altijd nog dit maken! Een schattige uitnodiging om bijvoorbeeld samen naar de film te gaan, een lekker hapje eten en een romantische avond te hebben. Happy valentine!

Bedankt voor het lezen en een fijn weekend! En valentijnsdag! xoxo

 ✿

3 reacties op “crazy zaterdag stuff ✿”

 1. Nienke schreef:

  Wat een leuk artikel weer! Kijk altijd uit naar jou’n zaterdag artikel, haha. Happy valentine!✿
  Liefs,

 2. Marleen schreef:

  Leuke foto’s! Dat shirt is zo gaaf! xx

 3. Annelies schreef:

  Elke foto in dit artikel is ZO leuk! Ik word er helemaal happy van 😀 Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *