www.charlottestorij.nl

Hey! Leuk dat je weer een kijkje neemt bij de crazy zaterdag editie van vandaag! Sinds ik dit doe komen er zo veel leuke reacties op dit artikel. 2 keer per maand deel ik met jullie gekke, leuke en vermakelijke dingen die ik op internet heb gevonden. Video’s, gekke producten of foto’s. Op gebied van beauty, lifestyle en items waar wij meiden van houden! Pak er wat lekkers bij en dan wens ik je veel plezier met kijken!


Voor de mensen die helemaal Pretty Little Liars verslaafd zijn herkennen dit zo goed! Ik ben nu bij het einde van seizoen 5 en weet nog steeds niet wie A is.. Wanner we dat gaan weten zijn Aria, Hannah, Emily en Spencer allang bejaard denk ik! Haha!

pixelated-hair-color-x-presion-1

Een nieuwe trend die gaande is is de trend op het gebied van haar. En nee dan heb ik het niet over ombré, een stijlvolle boblijn of highlights. Nee de trend is nu pixel achtig haar. Ik weet niet goed wat ik er van moet denken. Bij haar ziet het er wel tof uit maar zie je het al voor je als je je haar dan even in een staartje wil gooien dat je overal pixel achtige blokjes hebt? No thanks.

Ik had vroeger hamsters. Een stuk of 5 hebben we er gehad. En altijd als je die beestjes eten gaf dan stopten ze hun wangzakken helemaal vol. Worteltjes, sla of gewoon zonnebloempitjes dat maakte allemaal niet uit want die hamsters propten alles vol. Ik vroeg me dan af hoe ze dit deden en waar al dat eten zo lang bleef. Na het zien van dit filmpje is dat helemaal duidelijk! Te leuk om even te kijken waar die kleine hammies hun voedsel zo lang laten.

Sci-fi Dine-in Theater, Disney’s Hollywood Studios

Als ik naar de bioscoop ga verheug ik me op de film en een gezellig avondje weg. Meestal heb je een saaie zaal met een groot scherm zodat je de film goed kan zien. Maar naar de bios gaan in Californië word een heel ander verhaal. Daar kijk je alleen al je ogen uit als je de zaal in stapt. Wauw! Een bioscoop met allemaal toffe ride in cars met bankjes en een toffe omgeving. En op de muren is een afbeelding afgeprint zodat het net lijkt of je onder de sterren hemel in je car een film aan het kijken bent. Te gaaf!

HAHA! Je hebt producten op de markt waarvan je denkt? Okey, onzin misschien? Waarom word dit uitgevonden en dan ook nog eens uitgebracht? Zoals dit: 4 dust boots voor je hond.. Ik denk dat ik dit vooral erg zielig vind maar het ziet er wel mega funny uit. Ik zie het al voor me: een hond die even alles stof vrij maakt door gewoon weg te lopen. Arm beest.

starbucks-cup-art-sleeve-illustration-sleevebucks-21

Starbucks creativiteit! Ik kan hier zo blij van worden. Mensen die zo artistiek en kunstzinnig zijn aangelegd en gewoon van een simpel koffie kartonnetje een creatie maken. Zie hier Starbucks die veranderd is in Elsa van Frozen. Hoe tof! Het lijkt misschien makkelijk om er even iemand anders van te maken maar volgens mij valt dat echt nog vies tegen. Kijk die ogen en het haar! Alles klopt. Zo heeft iemand ook nog Pokemon van het Starbucks vrouwtje gemaakt. Te knap!

Toen ik dit zag moest ik zo hard lachen. Dit is een campagne in Amerika waarbij mannen crochet en gebreide items tonen en je hier een kalender van kan kopen. Nou die kalender wil ik wel in mijn kamer hebben hangen hoor! Buiten de leuke verschijningen in gebreide broekjes en hun bijbehorende gebreide spulletjes is dit toch te leuk! Hier zie je allemaal gehaakt en gebreid fruit. I want it!

disney-princesses-realistic-hair-loryn-brantz-24

Dit zag ik laatst voorbij komen op Facebook. Hoe zouden de Disney prinsesjes eruit zien met verpest en lelijk haar? Want wij hebben veel te vaak een bad hairday maar alles in films, tekeningen en sprookjes is perfect. Geen lelijk verpest haar, een coupe waarbij alle haren overal naartoe staan…Hier zie je Ariël die in het sprookje eigenlijk een rots trotseert en een grote golf in haar haren krijgt. Toch blijft het perfect zitten. Niks is minder waar hoor girls! Zo hoort het eigenlijk in real life te gaan! Nat, vies en lijzig haar haha!

loch-ness-monster-soup-ladle-ototo-coverimage

Lochness is gespot! Waar? Niet in het meer van Lochness maar in jou pan soep! Wil je een orginele soeplepel? Dan is lochie helemaal leuk! Lochness duikt met veel plezier in jou pan tomaten of kippensoep hoor!

Toen ik op de middelbare school nog biologie had vond ik het altijd fascinerend om te zien hoe organismen groeien en leven. Vooral schimmels en bacterien. Van dieren en planten weet je al wel veel maar om nog meer te leren over de andere 2 soorten vond ik interessant. Ja, dat had je niet zien aankomen he! Met deze GIF zie je precies hoe een schimmel ( paddestoel ) uitgroeit tot een grote, rode wit gespikkelde paddestoel. Ik zou nog wel meer van dit soort GIFS willen zien over de natuur. Interessant!

Wie kent Cheerleader niet? Cheerleader gezongen door OMI hoor ik serieus overal. Door mijn eigen oortjes in de bus, in de pauze door de speakers van de kantine en op de radio. Overal hoor je deze vrolijke, soul song! Alleen deze versie is volgens mij de orgineel en die vind ik nog eens 10 keer leuker dan de versie die je op school en door de radio hoort. Hoe leuk! Deze versie geeft me echt een chil gevoel. Alsof je ergens op vakantie ligt te genieten. Hmmm!

Ik sluit deze crazy zaterdag af met de nieuwe collectie op loavies.nl! Mijn favoriete webshop met de leukste items voor de lente! Hoewel er een laagje sneeuw, winterse buien en kou te wachten staat heeft loavies alweer een hele collectie vol met pastel kleuren, leuke jasjes en toffe nieuwe items voor aankomende spring! Dus, mocht je op deze zaterdag middag niks te doen hebben? Shop ze bij Loavies!!!

Bedankt voor het lezen en een fijn weekend! xoxo

 ✿

7 reacties op “crazy zaterdag stuff ✿”

  1. Wies schreef:

    Haha die ene haar pixels, appart!

  2. Roos schreef:

    Leuke items weer! Wow die van die hamster had ik niet verwacht. Haha en die honden swiffers, sneu voor die beestjes!

  3. Isabel schreef:

    leuk artikel! Ik vind Cheerleader ook een superleuke song!

  4. Manon schreef:

    Die bioscooop is zo gaaaaf!!

  5. Tess schreef:

    echt geweldig! ik vond alles zo leuk dat ik alles heb gedeeld op mijn pinterest pagina @Bes . natuurlijk met in de beschrijving http://www.xxxcharr.nl !! er waren veel dingen ook al een x bekeken.. er zijn dus veel meer filmjes van al die leuk GIFS!! 🙂

  6. Elbrich schreef:

    Leuke post! En je blog is prachtig.

  7. Margot schreef:

    Wat een leuke verzameling! Die paddenstoelen vind ik gaaf op te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *