www.charlottestorij.nl

Mijn tweede artikel die gaat over crazy things! Ik struin dagelijks het internet af en kom dan de gekste, grappigste en leukste dingen tegen. Omdat ik me al niet super goed en blij voel door het moeilijke weekend wat te maken heeft met papa kan ik wel een lach op mijn gezicht gebruiken. Ik heb daarom expres dit artikel voor de na middag gemaakt omdat het een heerlijke, relaxte zaterdag middag is. De zon schijnt heerlijk warm, ik heb fijne muziek van papa opstaan en deel dus vandaag de happy en crazeh stuff wat is ben tegen gekomen! Kijk maar mee ^^


A House That Should Really Be In The Land Of Oz

Hoe leuk zijn deze gekleurde huizen! Wauw. Ik weet nog dat toen ik in Curacao woonde er heel veel gekleurde huisjes waren. Fel gele, blauwe of pastel kleurige huisjes. Dit huis is gewoon helemaal leuk opgepimpt met allemaal verschillende kleurtjes en art. Ogen, een mond. Van dit huis word je toch spontaan vrolijk?

Kauwgom, ik heb elke dag een pakje bij me in mijn tas. Kauwgom is gewoon iets wat ik mee moet nemen als ik weg ben. Een frisse adem, een kauwgompje als ik misselijk word. Perfect. Maar hoe leuk zijn deze kauwgom pakjes! Een met rode kissabele lips, een moustache of een hangende snor. Lachen! Iemand een kauwgompje?

Ik vind het nieuwe nummer van Maroon 5 heel leuk. Een lekker ritme en het liedje is gewoon leuk. Totdat ik de video clip erbij zag…. Man. Wat walg ik hier van. De clip vind ik echt niet kunnen. Maroon hisself staat gezellig te zoenen en vieze dingen te doen in een slachthuis met allemaal *ANIMALS* op de achtergrond. Een bloederige en vooral vieze clip…

Mijn meest gebruikte emoij op whatsapp. Gewoon een meisje die denkt: Ja duhh! Haha, zo ziet het er dus uit in het echt!
starbucks-cups-illustrations-soo-min-kim-3

Wie kent het fenomeen starbucks beker tegenwoordig niet? Eerst kende ik Starbucks totaal niet maar daar is grote verandering in gekomen! Ik weet nog dat ik elke keer als ik een starbucks kocht de beker perse wilde bewaren. Ik spaarde ze. Maar het kan nog gekker!  Artiest Soon Min Kim pimpt Starbucks bekers om tot ware kunstwerkjes. Hij schildert van elk starbucks vrouwtje een figuur, character of bijvoorbeeld de Beatles!

Ben ik eventjes blij dat ik dit niet gezien heb voordat ik mijn tattoo ging laten zetten. In dit filmpje zie je in slow motion hoe het nu eigenlijk in zijn werk gaat. Kleine naalden die zo’n 100 x per seconde in je huid worden geprikt. Auw! Gelukkig viel de pijn mee maar als ik dit zo zie krijg ik echt rillingen, serieus.

Lepel nodig? Wij gebruiken meestal een thee lepeltje of een saaie, ronde, bol vormige lepel. Maar met deze lepel is suiker scheppen of even door je thee roeren veel leuker!

Mario Bros is een super leuke, kleurrijke game met vrolijke en leuke characters. Maar dit is bizar! Blijkbaar heeft iemand met water kunnen vastleggen hoe de mario poppetjes er uit zien. Wie herkent deze? Yes, it is Yoshi!

Cinnamon & Sugar, White Chocolate Peppermint

Nu de kerst voor de deur staat hebben we allemaal massaal weer zin in de warme geuren en smaken van kaneel en de pepermint sticks! Maar Pringles schijnt er dus chips van te hebben. Hoe? Hoe smaakt dat!!!! Ik ben daar zo benieuwd naar.. Helaas zijn het limited editions en nee, niet te koop in ons Nederland. Balen! Zo hebben ze ook chips met grilled cheese, komkommer of brie smaak! Haha!

Nicky Minaj = Troll Doll

HAHAHAHAHA geen woorden voor!

Ik sluit deze crazy zaterdagmiddag post af met deze geniale foto! Moet je nog een houthakker regelen voor al die bomen in je tuin? Bel gewoon even deze hond! Die komt het klusje voor je klaren. Hoe cute is dit! “<3

Een fijn weekend gewenst! Dikke kus!
xoxo

12 reacties op “personal ♥ crazy zaterdag stuff”

 1. Lauren schreef:

  Wat een mega leuk artikel Charr! Ik vind die Nicky Minaj namaak foto zo grappig haha!

 2. Esmay schreef:

  leuk artikel! sterkte dit weekend x

 3. Hilde schreef:

  Wauw die water foto van Yoshi, vet gemaakt! En chips smaak met kaneel, appart!

 4. Denise schreef:

  Die gekleurde huizen zijn mega vrolijk inderdaad! fijn weekend en sterkte meis!

 5. Tessa schreef:

  Haha dat is ook mijn meest gebruikte emoij! En die lepel wat grappig!
  Liefs, Tessa

 6. Maaike schreef:

  Iewl die tattoo naalden! Zo ziet het er inderdaad heel goor uit, haha!

 7. Estrella schreef:

  Wat een superleuke blogpost! Die kauwgompakjes en die gepimpte Starbucks bekers vind ik ’t leukst!

 8. Sas schreef:

  Wat een leuk artikel, haha!

 9. Miss Happinez schreef:

  Wow, die Pringles lijken me echt lekker! Die gekleurde huizen zijn leuk 🙂

 10. Justine schreef:

  hahaha, heel leuk dit! Die hond op het eind is wel echt super cute. Wat een schatje!

 11. Simone schreef:

  Hahah wat een leuke dingen ! Ben wel benieuwd naar de smaak van die pringles hoor , denk dat ze heel apart zullen smaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *