www.charlottestorij.nl
07. 08. 2014

Hey! Ontzettend leuk dat je mijn blog, en nu ook deze pagina, bezoekt. Je wilt dus meer te weten komen over mij. Op deze pagina ben je dan op het juiste adres! Hier vertel ik meer over mezelf en de site.

Mijn naam is Charlotte, ik ben een meisje van 22 jaar die met trots al bijna 6  jaar blogt. Ik begon op een blogspot adres en ben toen overgestapt naar .nl domein. Met grote trots beheer ik deze site, schrijf ik de artikelen, maak reviews en video’s en maak de layout.

Mijn favoriete bezigheid is toch wel schrijven aan mijn blog, ik doe dit met heel veel liefde en plezier. Schrijven is altijd al een grote hobby geweest. Ik  begon met bloggen op 24 Augustus 2011.Sinds ik ben begonnen met het dagelijks updaten van de site kan ik het schrijven niet meer loslaten, ik kan er al mijn creativiteit in kwijt.

Mijn hobby’s zijn o.a buiten het bloggen, winkelen, fotografie, afspreken met vriendinnen en series kijken. Ik werk bij de Rituals als senior en heb de opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 4 afgerond.

Ik woon in Utrecht  en heb 5 jaar in Curacao gewoond i.v.m vaders werk.

Verder zijn mijn hobby’s natuurlijk schrijven, foto’s maken, reviews schrijven en praten tegen een camera. Ik hou van schrijven en doe dit met een grote passie. Op www.charlottestorij.nl vind je dan ook elke dag een ander artikel. Een artikel zoals ik ben. Enthousiast, spontaan en vrolijk. En in de reviews ben ik natuurlijk altijd eerlijk! Ook al is het een review die ik schrijf omdat ik producten heb toegestuurd gekregen. Ik blijf eerlijk, hoe dan ook.

Genoeg gekletst! Als je mij wilt volgen kan dat natuurlijk altijd! Je kan mij volgen op:  bloglovin, facebook, twitter, Instagram en Pinterest. Ook heb ik een eigen YouTube kanaal waar ik video’s op maak. Voor vragen kan je me altijd mailen: blogcharr@hotmail.com   Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel!

xoxo