www.charlottestorij.nl

Een persoonlijke blog met een beauty twist, dat is charlottestorij.nl. Wat begon in 2011 als een categorieloze-blog waarvan ik nog niet precies wist wat ik wilde is uitgegroeid tot een site met duidelijke artikelen die over varierende onderwerpen gaan. Ik schrijf op mijn site dingen die ik interessant vind. Artikels die mij trekken en waar ik vrolijk van word. Denk aan de persoonlijke photodiary en video’s waarin ik mezelf bloot geef.

Elke dag probeer ik om een artikel te maken en te posten. Ik schrijf nu 1 artikel per dag en dat wil ik zo houden. Dit is haalbaar en precies goed voor mij. Dagelijks kan je het artikel om 06:00 verwachten. Zo kunnen de vroege vogels al een artikel lezen en staat deze de hele dag op de site. Natuurlijk heb ik wel eens een dag dat er niks online komt. Geen inspiratie, ziek, moe of gewoon heel erg druk. Rubrieken heb ik nog niet echt. Ik wil hier wel aan gaan werken maar vind afwisseling erg belangrijk.

Op mijn site schrijf ik over alles wat mij boeit. Fashion, beauty, lifestyle, personal artikelen, een video, een review of een gesponserd artikel. Elke maandag ochtend staat er wel een photodiary klaar waarin ik mijn week laat zien in foto’s. Ik wil er aan gaan werken om elke donderdag een video te uploaden, dinsdag een beauty artikel in te plannen en in het weekend wat luchterige artikelen.

Foto’s op mijn blog worden gemaakt met een Canon EOS 600D met standaard 18-55 mm IS-II lens. Artikelen worden geschreven vanaf mijn Acer Aspire of de iPad.

Hoe is charlottestorij.nl begonnen?

Ik ben begonnen met bloggen in Curacao. Hier heb ik 5 jaar gewoond en het leek me leuk om op internet te schrijven hoe het daar was. Toen ik begon met schrijven op een site, ik weet nog dat dat toen jouwweb.nl was! haha. Ik schreef over de verhuizing en deelde wat plaatjes van internet. Na de verhuizing toen ik in Nederland ging wonen maakte ik een account aan bij Blogspot. Een host waar je via blogger je artikelen kon schrijven. Dit beviel prima maar na 1,5 jaar flink bloggen en een volgers kring opgebouwd te hebben wilde ik een switch. Ik kocht een doorlink service .nl naam. Nog niet mijn eigen domein maar een begin om te kijken hoe dit beviel. De volgers klommen omhoog, ik kreeg mails van bedrijven en PR- en het ging eigenlijk steeds beter. Tot de dag van vandaag heb ik geen spijt dat ik dan eindelijk in Augustus 2014 een echt domein en host kocht. Ik heb mijn host bij Antagonist gekocht en run deze site met grote trots en liefde. Ieder blog artikel is leuk om te maken en de reacties die je dan van mensen krijgt zijn goud waard. Dank jullie wel! <3