www.charlottestorij.nl
31. 12. 2020

 

Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, buitenkleding, lucht, oceaan en strand

L A S T D A Y O F 2 0 2 0 . 💭
.
.

De laatste bladzijde van 2020 heel fijn en mooi afgesloten gisteren op mijn favoriete plek: het strand. De golven, de mooie zee en het magische licht wat achter de wolken vandaan kwam. Het gaf me zo’n warm, mooi maar toch dubbel gevoel maar een ding wist ik zeker, hij was daar ❤️
Op deze plek alles op een rijtje zetten, afgelopen jaar in een stroomversnelling voorbij zien flitsen, terug blikken op de hoogtepunten die er ondanks alles zeker waren!  Nu gaan we snel 2020 achter ons laten. Laten we uitkijken naar een prachtig, liefdevol, warm, goed, gelukkig en vooral gezond 2021!!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2021?

 

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *