www.charlottestorij.nl

Het is niemand ontgaan! Het sneeuwt! En flink ook! Al de hele week is het ijzig koud, zie je mensen met dikke mutsen en wanten en kleurde het overal in Nederland witter dan wit! Ah! Zo leuk! Afgelopen zondag werden we allemaal al wakker in een winter wonderland maar gedurende de dag dwarrelden de vlokjes steeds sneller en meer naar beneden en voor we het wisten lag er in heel Nederland een dik pak sneeuw! Pret, ijskoud maar oh zo leuk en mooi! Ik nam de camera mee en maakte wat mooie foto’s van Utrecht in de sneeuw

Gewapend met de Canon de stad in! Oké ik had even onderschat hoe koud het was en je kan natuurlijk niet zonder hand schoenen maar als je dan foto’s wilt maken is dat toch ijzig koud! Brrr! Tja, alles voor het perfecte plaatje hè! Gelukkig konden we erna lekker opwarmen met een warme gember thee en poffertjes!! 

Ik sluit af met dit portret! Deze maakte een vriendin van me tijdens deze witte dagen. We waren samen in Bilthoven gaan wandelen en foto’s maken en stiekem vind ik hem best tof en wil ik hem graag delen! 

Nu ik naar buiten kijk is bijna alle sneeuw verdwenen, langzaam gaat het dooien maar oh.. wat was dit leuk! Schaatsende mensen op de grachten, er hing weer een hele gemoedelijke en blije sfeer in de stad, mensen haalden massaal gluh wijn en warme chocolade melk en dit leverde genoeg mooie, winterse plaatjes op! Heb jij ook zo genoten van de sneeuw? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *