www.charlottestorij.nl

 Even een blokje om. Ik heb het dit jaar al genoeg gedaan en wat ben ik wandelen gaan waarderen! Echt niet alleen maar door de lockdown maar eerlijk is eerlijk, even naar buiten, een frisse neus halen en de beentjes strekken is toch wel heel erg fijn als je veel binnen zit! Ik ga het liefste na het avond eten eventjes, zodat ik op tijd terug ben voor de avond klok maar toch even lekker een uurtje kan wandelen, mijn hoofd leeg kan maken en kan genieten van de rust en mooie natuur. Afgelopen week had ik vroeg gegeten, een heerlijke pasta met geitenkaas, appel, noten en spekjes. Na een voldaan gevoel, de afwas die gedaan was en even chillen op de bank wilde ik toch eventjes naar buiten! Ik zag vanuit mijn raam in de woonkamer de lucht al rozig worden en dat betekende natuurlijk maar een ding! Dit word een mooie zonsondergang. Snel mijn camera mee gepakt, een warme jas aan en go! Recht op mijn doel af. Ik besloot richting Leidsche Rijn te wandelen en voor ik het wist stond ik bij de brug en zag ik prachtig de zon ondergaan. Daar doen we het voor toch? Genieten van de kleine dingen. I love it! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *