www.charlottestorij.nl
16. 10. 2020

Autumn, my favorite season


Herfst. Het is volop Oktober en dat betekend natuurlijk dat we midden in de herfst zitten! Als je het aan mij vraagt is dit misschien wel mijn favoriete seizoen. Puur omdat het zo ontzettend mooi is buiten qua kleuren in de natuur. De bomen gaan langzaam uitvallen maar de bladeren verkleuren van rood, oranje en donkerbruin. En als je dan een zonnige dag hebt, de zon op de grachten kaatst dan maak je mij niet gelukkiger. Canon mee en lekker even wat foto’s maken van deze prachtige stad!

F A L L I N G . I N L O V E . W I T H.
T H I S. CI T Y 🍁🤎


Verliefd op deze stad. In elk seizoen heeft het wat maar in de herfst is ze prachtig. De herfst, alles kleurt zo mooi oranje, bruin en rood en de zonnige dagen die we hadden waren echt een cadeautje. Ik ging dan ook met heel veel plezier naar buiten met de Canon en schoot wat herfstige plaatjes in het mooie Utje! Ik doe de laatste tijd steeds meer met fotografie en deel dan ook graag mijn andere foto’s op mijn @photographbychar account! Mocht je het leuk vinden deze te zien, volg hem dan ✨✨ Dat zou ik leuk vinden!

Maak jij graag foto’s in je stad? En wat is jouw favoriete seizoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *