www.charlottestorij.nl
26. 06. 2020


Hey hey! Met dit heerlijke, zomerse weer krijg ik spontaan zin in ijskoude cocktails, het liefste met je voetjes in het zand, kijkend naar een ondergaand zonnetje maar zelf cocktails maken is natuurlijk net zo leuk, gezellig en lekker! Samen met een vriendinnetje luidde we de vrijdag avond in met gezelligheid, hapjes en zelfgemaakte gin’s! What time is it?It’s gin o’ clock time! Kijk maar mee voor dit super easy receptje!

Wat heb je nodig voor 2 ijskoude cocktails :

En dan is het super makkelijk! Voeg alles bij elkaar, kies zelf de hoeveelheid Gin, vul dit aan met ginger ale, tonic en in mijn geval koos ik voor de Pink Lemonade. Voeg de framboos, granaatappel pitjes en blauwe bessen toe, ijsblokjes erbij en klaar is je heerlijke drankje! Ter decoratie en voor extra smaak gebruikten we 2 takjes rozemarijn. Ziet er fancy uit en ook nog eens lekker!


That’s it! Heerlijk verfrissend, zomers en licht zoet door de combo van het zomerse rode fruit. Ik zeg: CHEERS!!

Maak jij wel eens zelf cocktails? Wat is je favoriet?

Eén reactie op “Home made gin tonics!”

 1. shame schreef:

  Howdy! Τhis is kind of off topic but I need some advice fгom an established blog.
  Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figurе things out pretty quick.
  I’m thinking about creаting my own but
  I’m not sure where to begin. Do you have any points oг suggestions?
  Witһ thanks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *