www.charlottestorij.nl

Een rondje buiten wandelen doe ik nu standaard elke avond. En wat hebben we een geluk met het mooie weer. Overdag is het heerlijk zonnig, warm en staat er een fris windje en in de avond koelt het zo lekker af, gaat de zon laag staan en is het mijn favoriete uur van de dag! Golden hour! Samen met mijn camera wandelde ik een stukje door Tiel en schoot ik deze foto’s


Ik word überhaupt blij van wandelen laat staan als de zon dan zo mooi staat, het licht als goud neervalt op de bloemen en planten en alles even mooi is op dat moment. Je had me moeten zien! Haha! Ik zat echt als een padvinder tussen de bush bush, half met mijn hoofd tussen het onkruid maar alles voor de perfecte hoek, licht inval en het plaatje!

Alle foto’s zijn gemaakt met een Canon EOS 600D. Ik gebruikte de 52 mm lens. Tegenwoordig fotografeer ik alles handmatig en niet in de automatische fotografie stand. Als je handmatig fotografeert is dit zoveel leuker, je kan zoveel kanten op en zoveel leren van je camera! Alles over diafragma’s, sluitertijd en bepaalde dingen waar je op moet letten qua belichting. Love it!

Ik merk dat ik fotografie nu nog meer waardeer, puur door het feit dat ik alles nu echt handmatig instel en niet meer op de automatische stand foto’s maak. Het is zoveel leuker, je daagt jezelf uit en uiteindelijk kan je trots zijn op je foto’s die je echt zelf hebt geschoten!

Ik hoop dat alles goed gaat met jullie! Ik moet zeggen dat de Corona periode nu echt mee valt voor m’n gevoel en langzaam alles weer een beetje normaal gaat worden. Gekke en bizarre tijden.. ik kan altijd zo goed m’n hoofd leegmaken als ik even een rondje wandel buiten en m’n camera mee neem! Houd jij ook zo van de golden hour?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *