www.charlottestorij.nl

Wat hebben we een geluk met dit prachtige zomerse weer! Ondanks de Corona tijden en het verplicht thuis zitten is het echt een feestje dat de zon zich continu laat zien en we dus stiekem wel een beetje kunnen genieten van het warme weer, de zonnestraaltjes en ik ben zelfs al een beetje bruin! Ik heb m’n balkon aangepakt, lekker schoongemaakt en kocht wat leuke nieuwe kussentjes en decoratie voor een heerlijk balkonnetje!

Op mijn balkon staat een tuin setje met een bankje en 2 stoeltjes + tafel. Ideale zit plekken dus! Het Buddha hoofdje kocht ik bij de Action. Het dien blaadje had ik al van een zomer geleden, even schoon gemaakt, opgevuld met schelpjes en een plantje. Staat meteen gezellig!

Ook kocht ik een kitsch vaas bij de Action met nep bloemen erin. Het staat lekker zomers, vrolijk en ik hoef zo niet bang te zijn dat m’n bloemetjes dood gaan haha!

Nog een tipje! De Dalgona koffie! Een trend in koffie land nu maar oh wat makkelijk en lekker! Hoe maak je deze fluffy ijs koffie? Meng 3 scheppen suiker, 3 scheppen water en 3 scheppen oplos koffie en klop dit op tot een fluffy mengsel. Vul een glas met 3/4 koude melk en schep het mengsel erboven op. Genieten maar!

Ik ben echt heel blij met mijn balkonnetje. Ik kan hier uren chillen, met een goed boek, een lekkere lunch en de ijs koffies. Ik heb van 10 tot 4 vollop zon en daarna kan ik altijd nog een parkje in om daar nog straaltjes te vangen. Echt heerlijk! Ik ben stiekem wel een zonneaanbidster!

Ik hoop dat alles goed gaat met jullie! Dat de meeste wel kunnen werken, misschien thuis werken en toch veilig en gezond zijn. Ik werk normaal fulltime bij Rituals maar helaas zijn we nog steeds gesloten. We moeten afwachten en hoop blijven houden.. Ik werk nog 1 dagje per week bij de ah to go en verder rondom huis. Beetje schoonmaken, chillen op m’n balkon, veel wandelen en toch bezig blijven.. stay strong!!

Heb jij een tuin of balkon? Of chill jij in een parkje als het mooi weer is?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *