www.charlottestorij.nl


Ken je van die dagen die je echt een gouden randje wilt geven? Ik had dat afgelopen vrijdag! Wauw! Wat was het fijn en lekker! Ik had sowieso een leuke dag ervoor want een vriendinnetje bleef slapen en in de ochtend ontbeten we relax bij mij thuis en wandelden door Lombok, maakte de nodige foto’s en doken nog even de stad in voor een koffie. In de middag zag ik mijn zusje en gingen we niet de winkel straten in maar liepen een heerlijke, grote wandeling in het Grift park! De zon scheen heerlijk, we hadden een flesje wijn mee en genoten tot de zon bijna onder ging. Wat een fijne dag! 

Samen met vriendinnetje Carlijn. Ik kan altijd zo goed en fijn met haar praten, we begrijpen elkaar en zijn al ruim 14 jaar vriendinnen! Zo bijzonder en leuk dat we elkaar nog steeds zien. We wandelden lekker door Lombok en de zon kwam steeds meer tevoorschijn. Tijd voor een selfie!


SMILE!

Na een wandeling deden we even een koffietje om even op te warmen. Dit was bij t’koffieboontje. Een heerlijke flat white. Ik hou van de latte art!

Na de koffie nam ik afscheid van Carlijn en haalde ik Isabelle op van het station en ging nog even met haar door Utrecht. Even quality time samen!

Wat is het toch genieten als de zon zich weer laat zien! De vitamientjes hebben we zo hard nodig! We wandelden lekker door het Griftpark, hebben 2 uur lang gekletst op een bankje met een flesje wijn en een zak krentenbollen en het was echt genieten. Ohja leuk verhaal: die zak krentenbollen en de meeuwen daar waren een groot succes. Ze waren me toch aan het azen op dat zakje haha!

Sisters ❤️

Ik had mijn canon ook nog mee om nog wat mooie plaatjes te schieten ! Het was zo helder en licht buiten en de meeuwen maakte dat plaatje helemaal super mooi. Wat een lekker dagje zo!

Met een frisse neus en een heerlijke relaxte vibe ging ik terug naar huis. Boodschapjes doen, lekker chillen, eten koken en terug kijken op deze fijne, zonnige vrijdag middag! Nu kunnen we met goede moed richting het weekend gaan!

Heb jij vandaag ook van de zon genoten?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *