www.charlottestorij.nl

Je huis decoreren, gezellig aankleden en sfeer aan brengen houd ik ontzettend van. Wat een kussentje, kaarsen of een ander leuk accesoire al niet kan doen. Breng in 2020 rust in je leven met de nieuwe home collectie van Primark! Ik ben zo enthousiast dat ik dit heel graag met jullie wil delen! De inspiratie was de natuur die zorgt dat je het buitengevoel naar binnen haalt. Dit doe je met botanische prints in diverse salie- en mintgroene kleuren, die voor een fris en aards gevoel zorgen. Ik deel vandaag graag de collectie met je! 

Qua kleurenpalet doen rozenkwarts, koper en mosterd denken aan door de zon geblakerde woestijnen, terwijl vijgengroen, abrikoos en marmelade verrassende nieuwe combinaties bieden. Het kan zoveel toevoegen aan je slaap of woonkamer! Ik vind het fris ogen, het straalt echt sfeer uit en je kan met simpele accessoires je paleisje omtoveren tot een knusse plek.

alt=Wit, marmer, je ziet het steeds vaker. Het oogt fris en vooral in badkamer/keuken is dit natuurlijk super mooi en straalt het meteen luxe uit. Hoe tof zijn die houten tandenborstels trouwens!

Maak het knus in huis met aangename, gewatteerde materialen en stoffen die ontworpen zijn om te cocoonen. In prachtige pastel tinten om je badkamer een frisse touch te geven.

De urban jungle blijft echt hip! Maak je huis hip en sfeervol met veel groen, leuke plantjes en leuke planten potjes /houders. Geeft zo veel sfeer in huis!

Dit was hem! Ik vind het een geweldige collectie! sowieso is groen altijd goed en oogt het fris, natuurlijk en matcht het vaak goed in de slaap, woon of badkamer! Krijg meteen zin om alles lekker te decoreren, opnieuw in te delen en nieuwe spulletjes te kopen! Fijn detail, de spulletjes zijn allemaal super betaalbaar en dus te koop bij Primark filialen met een home afdeling! Ga jij een kijkje nemen? En wat is jouw favoriete home item? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *