www.charlottestorij.nl

Hello! Over een paar dagen is het kerstmis! Ik kan niet geloven hoe snel dit weer gaat en ja iedereen zegt het altijd maar het cliche is waar, de tijd vliegt weer. Ik had natuurlijk vorige week een weekje vrij en was even lekker een weekendje naar zee en als je leuke dingen doet dan vliegt de tijd helemaal snel. Daar er bij werk ik lekker veel in december en dan is de aanloop naar kerst heel erg dichtbij! Stiekem heb ik er nog helemaal geen feeling bij al hoor ik Mariah Carey al genoeg door de speakers en word het al winters koud buiten. Vandaag de weekly snaps! Kijk je mee? 

Maandag begon fijn. Ik sprak af met Isabelle en we gingen even de stad in. Samen bijkletsen, even lunchen en het is altijd fijn om elkaar weer te zien. Lang leve deze snapchat filter op deze foto haha 🙂

We dronken een koffietje bij mijn favoriete tentje op dit moment: 30 ML! Het zit aan vredenburg en dus lekker centraal en dichtbij het station. Ik nam een flat white en een heerlijk stuk bananen brood. Genieten!

5 december! Ik ging in de middag naar Tiel en we hadden als verassing allemaal hapjes gehaald, het gezellig gemaakt in huis en samen met mama en Isabelle een heerlijk avondje gehad. Natuurlijk keken we de film Alles is liefde en was het een heerlijke sfeer. Stiekem vind ik 5 december altijd heel erg fijn 🙂

En toen begon de drukke werkweek! Na 5 december merken we altijd dat het al snel druk word i.v.m kerst en dat is leuk. Heel leuk! We staan met ongeveer 8 a 10 medewerkers, de kerst muziek galmt door de winkel en de sfeer is top! Klanten zijn altijd in een goede stemming, ze helpen met cadeau’s en voor alle goede inzet kregen we een box vol met heerlijke donuts! Feestje!

Ik ben dit jaar vroeg met de boom zetten! Kerst en de boom is altijd een gezellig sfeertje en ik maak mijn kamer dan ook heerlijk kerstig. Ik heb een kunst boompje en kocht wat leuke ornamenten en hangers en na een paar uurtjes stond de boom!

Ik kocht op het station bij de starbucks deze hanger. Hoe leuk! Ik wilde hem persee hebben en dus ging die mee in de tas en hing die een uur later in mijn boompje.

Het hele weekend moest ik werken en dus weinig foto’s, Maandag was ik vrij en ging ik samen met mijn huisgenootje even een koffietje doen. Even lekker chillen op de maandag, zij een beetje aan haar school werken en ik een beetje genieten van de rust, blogjes typen 🙂

We hebben een prachtige limited edition in de winkel nu! Speciaal voor de herfst/winter periode. The ritual of Tsuru! Een prachtige lijn met rood en goud tinten met de tsuru vogel die staat voor liefde, geluk en een langer leven. Prachtig om te geven met de feestdagen 🙂

Lekker rondje lopen! Ik ga in 2020 meer runs doen en wil gewoon 2 a 3 keer een rondje lopen per week. Ik begon weer rustig en uiteindelijk werd het een rondje van 6,09 km en het was heerlijk! Stiekem miezerde het maar dat was juist heerlijk. Wie loopt er het liefste ook in de regen?

De dag erna ging ik naar Tiel en zette ik samen met mijn zusje de kerstboom op! In Tiel hebben we een prachtige kunst boom die onderdeel voor onderdeel in elkaar geklikt moest worden. Lampjes erin, ballen erin en na een dikke 3 uur stond die dan ook thuis! Wat waren we blij 🙂

Heerlijk middagje thuis doorbrengen, beetje rommelen, schoonmaken en ik heb een nieuw boek waar ik elke dag een stukje in lees. Met een warm kopje thee erbij en kaarsjes aan. Dat is het fijne aan de winter

Vrijdag moest ik s’ochtends naar de psycholoog en ik was er echt ff kapot van. Verdrietig, de optimistische Char was even verdwenen en dus zei mijn vriendinnetje: Char we gaan even een wijntje doen en naar de film. Super fijn want zo kwam ik weer uit die bubbel en heb ik toch nog een fijne avond gehad. We dronken een wijntje bij Metro City Kitchen

En gingen erna naar de film! Last Christmas! Het was een feel good film maar toch met een onverwachte twist. Aanrader om heen te gaan 🙂

Whoops, het was tijd om iets te bestellen! Ik bestelde bij SLA een heerlijke bowl vol met groenten, avocado, quinoa en allerlei andere healthy stuff. Heerlijk op de bank met een serietje, kaarsjes weer aan en niks hoeven. HEERLIJK!

Maandag ochtend begon onze week goed! Mijn huisgenootje en ik hadden alvast een vervroegd kerst ontbijt met allerlei lekkere broodjes, beleg, kopjes thee en gezelligheid.

TEAM! De hele week was het top drukte en het is dan zo belangrijk dat we op elkaar inspelen, snelheid en vriendelijkheid bieden aan de klanten. Even een fotootje met onze toppers!

Na een lange werkweek had ik in het weekend een leuk uitje met Isabelle. We gingen samen naar een kerst markt in Den Haag! The royal christmas fair! Er liep ook een kerstman rond die echt heel vriendelijk was en een leuke vibe veroorzaakte daar. HO HO HO!

Met het liefste en leukste zusje <3

Zondag begon heerlijk! Ik was wel vroeg wakker maar toen ik de gordijnen open deed was er dit prachtige luchtje! Ik houd van de mooie kleuren. Ik noem het altijd een sprookjesachtige lucht.

Een nieuwe week en ik begon me niet zo lekker te voelen. Grieperig is niet het goede woord maar wel tegen het randje aan. Rillerig, beetje keelpijn.. Dus maakte ik een heerlijke soep met gember, kokos en kip. Een lekker pittig soepje die de griep moest voorkomen! Ziek zijn in de week voor kerst kan echt niet… 🙁

Gelukkig zette de griep niet door en voelde ik me echt weer fitter na een goede nacht slaap en een pittig soepje. Weer lekker werken! Dit was een van de drukste dagen voor kerst, de rijen begonnen achterin de winkel, mensen waren in feest stemming en de werk sfeer was top!

Daarmee sluit ik de week af! Nog een paar daagjes tot kerst en voor we het weten is het zover! Ik werk deze week 40 uur dus dat word pittig maar erna wel weer een paar dagen vrij en het is een feestje om te werken richting kerst periode. Bedankt voor het lezen en geniet nog even van deze drukke week!

xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *