www.charlottestorij.nl


Het is bijna zover. Over een paar dagen is de jaarwisseling! Een moment waarbij je terug blikt op afgelopen jaar, je jezelf misselijk eet aan de oliebollen en appel beignets, met champagne het nieuwe naar inknalt en ik dit jaar naar een groot feest ga! De laatste dagen van december zijn fijn. Ik doe leuke dingen, ben vandaag naar zee gegaan om papa te herdenken en wat dingen op een rijtje te zetten. Een fijne manier om 2019 af te sluiten. 

Deze dagen voel ik me goed! Ik ben blij, ik zie mijn lieve vriendinnen heel veel en heb 3 volle dagen vrij van werk. Dat betekend leuke dingen doen, huisje op orde maken en uitkijken naar het moment om 2020 in te gaan! Ook heb ik zoveel tijd om eindelijk aan een goed boek te beginnen, een overzicht te maken van alle highlights afgelopen jaar, dat artikel komt nog online en vooral lekker mijn eigen tijd in te delen!

De laatste dag van het jaar spendeer ik het liefste alleen. En aan het strand. Mijn favoriete plek om te zijn. En wauw, wat een geluk! De zon scheen geweldig, je voelde de warmte en het was bijzonder helder op het strand. Een geluksmomentje! Want een paar uur later was ik in Tiel en was het mega mistig. Zo gek! Maar wat was het fijn. Ik kon even in gedachte zijn bij papa, zette wat dingen op een rijtje en maakte mijn hoofd leeg. Uitwaaien aan zee is zo fijn.

En nu zit ik in de trein opweg naar Tiel. Nog even het zusje en mama zien, een hapje eten en dan met m’n vriendinnetje terug naar Utrecht. We gaan vannacht uit! Naar TikTak om daar knallend en feestend het nieuwe jaar in te luiden. Zo veel zin in!

Ik wil iedereen bij deze alvast een hele fijne jaarwisseling wensen. Heel veel liefde, vriendschap, humor, gezondheid en het aller belangrijkste geluk toe gewenst! ❤️

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *