www.charlottestorij.nl

Ik hou van foto’s maken. En ik hou van Utrecht. Ik woon nu ruim 2 jaar in het mooie Utrecht en elke keer weer waardeer ik mijn stadje meer en meer. Zeker nu de herfst volop is begonnen en de herfst kleuren Utrecht nog mooier maken is het een feestje om lekker rond te lopen en foto’s te maken. Het was een heerlijke zondag middag en ik fietste richting de stad met mijn Canon om wat foto’s te schieten. Vandaag deel ik mijn favorieten van Utje 

Het was een heerlijke zondag! Ik was na tijden eindelijk een keer vrij op Zondag. Ik sliep lekker uit, maakte banaan ei pancakes en deed lekker rustig aan. Na een filmpje gekeken te hebben zag ik hoe mooi het buiten was, het zonnetje scheen heerlijk en hoewel het wel koud was kleedde ik me warm aan en nam mijn Canon mee. Op naar de stad! Lekker rondjes fietsen, als ik een mooi plekje tegen kwam parkeerde ik mijn fietsje en schoot ik wat plaatjes. Na 2 uurtjes foto’s maken, heerlijk gewandeld en opgewarmd te hebben met een gember thee fietste ik terug naar huis. Heerlijke dag!

Toevallig kwam ik een vriendinnetje tegen en die maakte nog even wat foto’s van mij. Haha! Hallo, teddy beer Charr hier!

Moet ik nog meer zeggen? Ik ben verliefd op mijn eigen stad jongens haha! Maak je ook vaak foto’s in je eigen stadje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *