www.charlottestorij.nl


Hey! Het is vandaag alweer maandag en dat betekend weer een nieuwe weekly snaps! Ik heb de afgelopen week zo veel leuke dingen gedaan. Afgelopen zaterdag liep ik de Zevenheuvelen run, ik werkte nog wat extra uren bij Rituals, deed weer genoeg koffietjes met m’n huisgenootje en Dushi bleef een weekje in Utrecht slapen. Ik neem je graag mee in mijn week! 

Zo leuk! Mijn lieve hondje kwam een weekje logeren in Utrecht! Het was super fijn, wel intensief want het beestje heeft genoeg aandacht nodig, lekker haar uitlaten voor dat ik ging werken en samen met mijn huisgenootje Lisanne lukt dat heel erg goed! Ben haar erg dankbaar voor alle lieve zorgen 🙂 en zo leuk thuis komen na werk! Een lieve, blije viervoeter die op je wacht.


Morning walks! Maandag de dag beginnen met een lekkere wandeling. De herfst is zo mooi in Utrecht! Natuurlijk ging de viervoeter mee!

S’middags pakte ik de trein naar Zwolle! Ik had afgesproken met Marleen en we kletsten lekker bij met een heerlijke koffie bij Anne & Max. Ook planden we een lekker weekendje weg naar zee. Heerlijk even uitwaaien! Het is altijd fijn en gezellig met haar.

Lekker foto’s maken nadat we koffie hadden gedaan. We namen allebei onze camera’s mee en maakten wat mooie foto’s in Zwolle. Prachtige herfst met alle kleuren en de stadsvibes. Super fijne middag!


Superleuk want de kerst lampjes hangen weer aan onze winkels op Centraal! Altijd zo’n leuke sfeer en gezelligheid! En een lekker sluit dienstje met fijne collega’s. We merken nu echt al dat de drukte weer op gang komt!

Ik had de gehele week sluit diensten en dus begon ik pas om 14:00. Daarvoor kan ik dan lekker hardlopen! Ik had namelijk een mooi doel, zaterdag de Zevenheuvelen run lopen! Een run van 7 km ! Dus nog even lekker trainen en een rondje lopen.


Vrijdag was de laatste werkdag van mijn lieve collega Lisa. Ik had een leuk persoonlijk cadeautje voor haar en we werkten de laatste shift samen. Doei lieverd! Ik ga je missen !

En ook bracht ik die avond mijn honden vriendinnetje terug naar Tiel! Samen over het station, op naar Tiel! Het was een leuk weekje maar wel druk en veel aandacht aan haar geven dus nu is het ook wel weer chill dat ik even alleen ben

Zaterdag avond werkte ik samen met Esther in het filiaal in Rotterdam! We vielen samen in omdat ze daar een team uitje hadden. Altijd leuk om even in een andere omgeving te staan! Wel veel rustiger dan ons eigen filiaal in Utrecht.

Na de shift in Rotterdam pakte ik de trein terug naar Utrecht en dronk ik samen met Lisanne een biertje bij Beers & Barrels. Even lekker weekend vieren!

Ik was eindelijk een keer vrij op zondag! Heerlijk! Ik sliep lekker uit en maakte een volle pot granola. Het is heel makkelijk! Ik haal gewoon haver vlokken, bak dat in de oven met wat honing, kaneel en top het af met walnoten en chocolade. Hmmm! En je keuken ruikt zo lekker dan!

Na een chill middagje kleedde ik me warm aan en fietste even een rondje door Utrecht met mijn camera. Ik heb afgelopen week veel foto’s gemaakt! Blij mee haha

En de zondag sloten we perfect af met een borrel avondje! Allerlei hapjes gemaakt, filmpje aan. Een heerlijke avond!

Happy new week! Maandag begon weer met een actief rondje hardlopen! Dat aankomend weekend had ik de run en wilde nog een groot rondje lopen zodat ik gemakkelijk de 7 km kon rocken!

Dinsdag was ik nog vrij en sprak ik met mijn lieve zusje af. We gingen lekker lunchen bij op dit moment mijn favoriete tentje: Anne & Max! We bestelden een heerlijke lunch plank om te delen. Echt lekker! Met allerlei home made tapenades, verse broodjes, tomaten soepje, ei en een vers sapje. Genieten!

Fijn quality time met mijn lieve zus. Onze band is mega sterk en daar ben ik heel dankbaar voor.

We liepen nog even een rondje door Utrecht, maakten nog wat foto’s en daarna ging Isabelle terug naar Tiel. Ik bleef in Utrecht. Love de herfst! Hoe leuk is mijn cosy tasje? Hij komt gewoon van de Hema!

Een perfect einde van de dag. Met een prachtige zonsondergang. Ik krijg echt zo’n Sinterklaas 5 dec sfeer hierbij haha!

Ik kocht wat leuke, nieuwe posters bij een schattig boutiekje in Utrecht en ging daar s’avonds mee aan de slag. Een leuke, nieuwe muur met mooie posters! Love it

En toen was het zover! Zaterdag keek ik s’middags nog een film en ging ik me daarna omkleden en klaarmaken voor de Zevenheuvelen run! In Nijmegen! En het leuke aan die run is dat het een night run was. Dus lampjes om, warm aankleden en gaaaan!

Yay! Did it! Ik ging helemaal alleen naar Nijmegen en dat voelde goed! Een soort overwinning voor mezelf. Ik wilde zo graag deze run doen en niemand ging mee dus dacht, dan ga ik zelf! De sfeer was top, het was wel heeeel koud maar wel magisch! En ik liep de run in 48 minuten! Yay! Na een magische 7 km met heel veel lichtjes, toeschouwers en muziek mocht ik de medaille in ontvangst nemen. Happy!

Nog een foto van de run! Onder weg maakte ik wat video’s en foto’s om jullie ook wat sfeer te geven 🙂

 

Zondag moest ik een dienstje werken. Met lichte spierpijn richting Rituals! Maar doordat we daar veel lopen viel het best mee met de beentjes haha!

En dat waren mijn afgelopen 2 weken! Lekker druk, veel happy vibes en ben blij met de run die ik gedaan heb! Ik wil zeker blijven hardlopen en ga snel opzoek naar een nieuwe run! Aankomende week werk ik nog 3 dagen en dan heb ik een weekje vakantie! Even genieten en heb al weer genoeg leuke dingen gepland staan! Hoe gaat het met jullie?

Bedankt voor het lezen en een fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *