www.charlottestorij.nl

Liefde voor leuke schoenen. Of het nu gympen, stijlvolle laarzen of enkellaarsjes zijn, ik denk dat iedere vrouw gelukkig word van een leuk, nieuw paar schoenen. Ik wilde voor het nieuwe seizoen een leuk paar laarsjes erbij en wilde echt wat nieuws. En dus ging ik op schoenen jacht. In allerlei winkels, schoenen passen, een bepaalde stijl zoeken en uiteindelijk vond ik deze mooie enkel laarsjes bij Sacha! Ik laat je ze vandaag graag zien

Tegenwoordig is een paar leuke schoenen vinden niet heel moeilijk. Overal zijn genoeg leuke winkels met een ruim aanbod. Voor ieder wat wils. Of je nu van sneakers, laarzen, enkel laarsjes of een ander stijlvol model wilt gaan, het is er vaak allemaal wel! Ik vond mijn schoenen bij Sacha! Je hebt door heel Nederland genoeg winkels en ook kan je makkelijk en snel online shoppen en je schoen vinden! Ik ben dol op het assortiment wat ze aanbieden, de klantenservice is erg fijn en de verzending snel! Ik koos een enkel laarsje van lak leer met zilveren gespen en rits. Een eye catcher aan je voeten! Ik vind ze zo gaaf! Sowieso heb ik iets met lak want mijn andere boots waren ook van lak leer. De laarsjes hebben 2 gespen die je gewoon met klitteband open en dicht maakt en er zit bij de neus een rits die je gemakkelijk open en dicht doet. Love it!

 

Ik ben verliefd op deze laarsjes! Je kunt zo werkelijk met alles combineren! Met een jurkje voor een stijlvolle, vrouwelijke look, met een jeans en sweater voor een casual look. I love it! Deze schoenen worden mijn alltime favorite! Ze lopen op wolkjes, al moet ik wel eerlijk zeggen dat ze de eerste week even wennen waren. Stug en ja, je moet ze echt even inlopen. Hallo blaren! Maaar, dat is het absoluut waard haha.

De hakhoogte is 4 cm, gemeten vanaf de hiel. Ik kies graag een schoen die me niet al te lang maakt dus dat is helemaal goed gekeurd bij deze. En ik hou van het geluid op een houten vloer met je hakken, ben ik de enige?  Let wel op: spuit je schoenen in met een onderhoudsproduct speciaal voor lakleren schoenen. Herhaal dit vervolgens maandelijks om je schoenen in perfecte conditie te houden.

Ik ben verliefd op mijn boots! Ik ga er zeker zuinig mee om maar hey, het zijn schoenen en die mogen gezien en gedragen worden toch ? 🙂 Je hebt dit model schoen ook nog in het mat leer, met een slangen print en gouden gespjes. Mocht je ook benieuwd zijn, je  kunt de hippe laarsjes vinden in de Sacha winkels en online via dit linkje

En leuk om te weten! Deze boots zijn nu mooi in de sale! Normaal gesproken betaal je €129,99 en nu zijn ze voor €109,99 te koop! Sacha verkoopt nog veel meer mooie schoenen, accessoires , tasjes en meer!

Wat vind jij van zulke boots? Ga jij een kijkje nemen in de winkel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *