www.charlottestorij.nl

Hey! Leuk dat je weer kijkt en mee leest met een nieuwe weekly snaps! Afgelopen week was heerlijk en heel fijn! Naast werken deed ik genoeg andere leuke dingen, bezocht nog een paar keer het strand, de nieuwe soul wear van Rituals kwam binnen en ik genoot van alle dingen om me heen. Graag laat ik je de foto’s zien. 

Wat begon de week heerlijk! Het was heerlijk zonnig, warm en we konden lekker zonder jas naar buiten. Love it! Het was tevens ook mijn laatste vakantie weekje en dus nam ik het er nog eventjes goed van! Maandag: cocktail op het terras! Check!

De volgende dag ging ik samen met Pamela, mijn vriendin naar Noordwijk! Lekker een strand dagje, bijkletsen, zonnen, chillen. Heerlijk! We lunchten in de middag en dronken deze heerlijke drankjes. Verfrissend!

Die dag erna ging ik weer naar het strand! Het werd die week echt warm en de temperaturen liepen op naar 32 graden. Samen met Isabelle vertrok ik naar Zandvoort! Ons favoriete strand met leuke strand tenten, fijne plekjes en goed te doen met het OV.

De zonsondergang was prachtig. We wilden expres blijven tot de zon onder ging. Dit is altijd zo’n mooi en fijn moment.

Love it. Samen met Isabelle uren kletsen, foto’s maken, genieten van elkaar en de mooie lucht. Echt even niks hoeven en genieten. Wat een geluk <3

S’avonds besloten we lekker te eten bij Ubuntu. Ook een mega hippe, fijne en gezellige strand tent waar je heerlijk kunt lunchen, dineren, borrelen en kan chillen. Isabelle bestelde de hamburger en ik een poke bowl met zalm, soja boontjes, rode kool, zeewier salade en bruine rijst. Genieten! En dat met je voetjes in het zand en de zee op de achtergrond.

De volgende ochtend ontbeet ik samen met mijn huisgenootje in Hillegom. Ik bestelde een ontbijtje met croissantje, wat yoghurt en een vers sapje. Wat een verwennerij.

En hoe leuk is dit lepeltje! Ik vroeg dus aan de bediening waar ze die vandaan hadden en toen vertelde ze dat de lepeltjes binnen werden verkocht. Je raad al waar ik mee naar huis ging! Zo cute!

De dagen erna bleven even rustig. Geen uit etentjes meer, geen strand dagjes en even rustig thuis. Samen met mijn huisgenootje maakte ik deze healthy salade met pasta onderop. We deden er tomaatjes, kip, avocado, komkommer, mozzarella, mais doorheen. Lekker gezond en vullend!

Natuurlijk moest er ook weer gewerkt worden! Na werk ging ik naar Tiel en stelde Dushi de show met mijn Rituals sjaaltje. Hoe schattig staat die haar !

We kregen onze nieuwe soul wear binnen! Rituals verkoopt dus ook kleding voor dames voor yoga, sleep en home. Ik ging even wat items aanpassen voor foto’s in onze groepsapp en de Rituals Instagram. Volg jij die al op instagram? Dit is de pagina: www.instagram.com/ritualsutrechtcs

Alles zit zo lekker en is zo mooi! We kunnen niet wachten op de winter!

S’avonds wat mooie foto’s maken buiten met the golden hour! Isabelle maakte deze foto van me en ik zat zo laag in het hoge gras dat ik moest lachen om deze foto. Char!! waar zit je?

Om 21:00 pakte ik de trein naar Utrecht want ik had met een vriendinnetje afgesproken. We gingen even een drankje doen bij The Rum club! Een mega leuke horeca plek in Utrecht waar je terecht kan voor 200 soorten rum, allerlei lekkere cocktails en hapjes. Wij bestelden de You used to call me on my shellphone. Hoe leuk en orgineel! En love de schelp waar de cocktail in kwam. Lekker en gezellig!

Donderdag moest ik eerst werken van 06:45-16:00 en ging ik s’avonds uit met Lisanne en haar vriendin. Het was super gezellig en 05:00 lag ik ongeveer weer in bed. Bijna het klokje rond!

Helaas kan het niet altijd alleen maar positief zijn en gebeurde er die week ook wat minders.. mama werd opgenomen in het ziekenhuis tegen haar depressie. Dit was op de verjaardag van papa en dat had dus een extra dubbele lading. Ik poste deze quote en probeerde alles zo positief mogelijk te bekijken.

Gelukkig had ik dat weekend nog wat afleiding en had ik zaterdag avond afgesproken met een vriend. We gingen of course weer naar the Rum Club en deelden samen deze geweldige cocktail. Wauw! Alleen al de styling was echt geweldig! En een gezellige, leuke avond 🙂 

De dag erna weer werken en na een lange shift nog even lekker wandelen met Lisanne door Lombok. Camera mee, nog wat foto’s maken en samen kletsen. Quality time is zo fijn!

En ik sluit deze weekly snaps af met deze mooie foto van de lucht van die avond! Waarom ben ik zo gevoelig voor deze mooie luchten en geeft het zoveel rust en word ik er blij van. I love it.

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Ik probeer alles zo positief mogelijk te bekijken. Inmiddels is mama thuis uit het ziekenhuis en moet ze thuis verder herstellen. Volgende week werk ik gewoon weer 38 uur maar probeer met de vrije uurtjes en dagen genoeg leuks te doen! En de dam loop komt er al bijna aan!! Zin in!

Hoe gaat het met jullie?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *