www.charlottestorij.nl

Goeiemorgen allemaal! Deze week was gek maar er waren ook leuke momenten, genoeg lekkere drankjes, gezelschap en ook werd er vollop gewerkt! Nog 1,5 week en dan heb ik eventjes vakantie! Rome here we Come! Afgelopen week was raar. Er was een grote OV staking en dus was heel Utrecht CS leeg! Op een paar verdwaalde reizigers en conducteurs na was de hal leeg. Wat een unieke ervaring. Verder werkte ik veel, prikte de zon erdoorheen, ging ik naar een food festival en liep de ladiesrun!! Kijken jullie mee naar de diary? 

De week begon dus heel erg raar. Een compleet lege stationshal. Dat is bijna niet voor te stellen omdat er per dag duizenden reizigers inchecken, overstappen op andere treinen naar werk, school etc. En door de OV staking lag alles dus echt stil en waren er buiten de werknemers en wat verdwaalde reizigers geen sporen van levendigheid. Ik nam even mijn foto momentje haha! Uniek dit! En ja, wij waren dus wel open, al was het niet druk kan ik je vertellen 😉

Na die gekke dag kleedde ik me om en ging ik richting Tiel voor de verjaardag van oma. Ze vierden het voor de familie en het werd een typische Nederlandse verjaardag met taart, veel familie die je na tijden weer eens ziet, een blije oma en het rondje kaas & worst. Haha! Maar het was een gezellige avond en we gaven oma een mooi slaap jurkje van Rituals cadeau.

Het weekend was er weer vollop leven in de stationshal! Haha! Wat een contrast en verschil ineens. De canal pride was namelijk in Utrecht en dit werd ook op het station gevierd. Vrolijke mensen, ballonnen, muziek en een live dj maakten de sfeer top! Wij waren dan wel aan het werk maar wat was het leuk! Overal mooie verkleedde mensen, een top sfeer bij iedereen en echt gezellig! Een leuke werkdag!

En toen werd het ineens warmer in Nederland. Wat een heerlijkheid! Samen met mijn zusje stapten we de trein in naar Zandvoort om daar een paar heerlijke uurtjes te hebben. Ik ga binnekort meerdere strand stories delen en mijn highlights qua strand tenten etc. Dat artikel komt er nog aan! 🙂

Milkshake Timeee! Deze was bij Frenchie cafe. Een calorieën bommetje hoor. Maar wel lekker. En zoet

Na die milkshake besloot ik s’avonds even gezond te zijn en een lekkere salade te maken. Ik deelde hem ook op Instagram en kreeg veel berichten dat mensen hem ook gingen maken! Leuk! Je mag me altijd DM’en als je iets hebt geprobeerd 🙂 dit was dus een salade met veldsla, appeltjes, geitenkaas, tomaat, honing en walnoten. Yummeh!

De dagen erna werkten ik weer 4 volle shifts. Wel ga ik steeds meer naar buiten voor Local activation. Dit houdt in dat we mensen aanmelden voor ons klanten bestand, gaan samplen of juist nieuwe producten laten zien. Zo proberen we toch meer mensen in de winkel te krijgen. Met deze zomer periode is het een stuk rustiger in de winkel en dat lossen we dan zo op. Zie hier dus een blij ei.

En dan na een lange werkdag dit aantreffen als je richting je fiets loopt. Wat is het leven soms toch mooi. En van zulke simpele dingen kan ik altijd weer blij worden.

Na werk even lekker borrelen met nacho’s en een glas sangria! GENIETEN

Dat weekend was het tijd voor iets leuks! Samen met m’n vriendinnetje Rosalie gingen we naar Utrecht TREK! Een food festival in het Griftpark waar we genoeg lekkers konden proeven, konden genieten van drankjes, de leuke sfeer, muziek en een fijn avond zonnetje. Oh en wat waren deze gin tonics lekker!!

GIN O’ CLOCK TIME!

De gin tonics ruilden ik in voor een flesje water, mijn hardloop schoenen en een flinke dosis power want die zondag was het tijd voor de ladiesrun! Ik deelde er gisteren al even een aparte post over. Omdat ik trots ben dat ik deze voor papa heb gerend! Het was een fantastische ervaring en de medaille pronkt nu in mijn kamer :))

En hiermee sluit ik de diary af! Nog een klein weekje werken en dan vliegen Isabelle en ik samen naar Rome! Samen een steden tripje waar we onwijs veel zin in hebben! Ook gaan we samen nog naar Lepeltje Lepeltje a.s nieuwe week en werk ik dus nog wat shifts. Een leuke week die zo om is en dan kunnen we naar Bella Italia! Mocht je nog tips hebben hoor ik het graag! Bedankt voor het lezen van de diary en een hele fijne week gewenst!

Ga jij nog op vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *