www.charlottestorij.nl

Wat blijf ik het fijn vinden. Om gewoon lekker buiten te zijn. Of het nu warm is, een zacht briesje of juist wat kouder, dat maakt me niet uit. Elk weer type is fijn en ik ben echt een buiten liefhebber. Vanavond was nog zo’n avond daarvoor. Gewoon even lekker buiten zijn, je gedachtes en hoofd leeg maken, even niks hoeven en genieten. En dat in mijn eigen stadje in Tiel. Soms moet je genieten van de kleine dingen in het leven. En dat deed ik. Samen met Dushi, ons hondje en Isabelle liepen we een fijn stuk door het park, over de dijk, langs het water en konden we even fijn praten. En nadenken. Met een mooi avond zonnetje. Zo fijn. Ik nam mijn Canon ook mee voor wat mooie plaatjes.

Lekker knuffelen samen. Altijd fijn om met de hondenvriendin op stap te gaan 🙂

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, wolk, buiten en natuur

Haha! Ik moest hier hard op om lachen. Blijkbaar had Isabelle een foto gemaakt toen ik helemaal in mijn foto moment zat met de Canon en aan het spelen was met het juiste licht. Zoek Charlotte Haha! Isabelle even later: Char, je leek wel een of andere padvinder. Hahaha

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, boom, plant, gras, nacht, wolk, buiten en natuur

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, schemering, plant, gras, buiten en natuur

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, bloem, lucht, boom, gras, buiten en natuur

Maarja, padvinder of niet, alles voor de goede foto toch! Ik ga zelfs tussen een bos brandnetels staan als het moet en daar een mooi plaatje uit komt. Haha, nee joking maar ik vind foto’s maken belangrijk en dan moet het juiste licht, de scherpte en diepte ook goed zijn. Veel te kritisch, maar dat is nodig toch? Na een lekker rondje ging de zon langzaam onder en vertrokken we weer richting huis. Dushi had haar tong op haar pootjes hangen en was dus ook toe aan een warme mand, koekjes en een chill avondje. En die maakten wij er ook van. Met een serietje, zelfgemaakte brownies en zo hebben we de hele avond samen gechillt en gekletst. Deze dagen zijn fijn ❤️

Thanks voor het lezen! Morgen werk ik weer een lange zondag shift maar heb er zin in! Na zo’n fijne dag gaat er weer lekker gewerkt worden!

Wat fotografeer jij het allerliefste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *