www.charlottestorij.nl

Ik ben zo onwijs enthousiast om dit te delen met jullie. Wellicht heb je het al voorbij zien komen op social media, in de winkel of in de online webshop van Rituals! Maar er is een nieuwe collectie gelanceerd! Rituals en het Rijksmuseum hebben in een exclusieve samenwerking een speciale collectie gecreëerd. De collectie voert je mee naar de Gouden Eeuw, toen de inwoners van Amsterdam voor het eerst kennismaakten met producten uit Azië Het ontwerp is geïnspireerd op een Delfts blauwe Ming-vaas en de collectie bevat onder andere een kaars in een echte porseleinen verpakking. Omdat de collectie zo exclusief is wordt die alleen in Amsterdam verkocht en online. Ik reisde samen met een collega naar de Leidsestraat en kocht wat mooie items! Vandaag laat ik in deze uitgebreide post alles zien! 

Omdat ik natuurlijk bij Rituals werk en onwijs blij ben met alle mooie rituelen die we verkopen was dit natuurlijk helemaal superleuk om te horen. Een collectie speciaal geïnspireerd op onze mooie hoofdstad en in samenwerking met het Rijksmuseum is natuurlijk onwijs mooi! Toen ik de eerste beelden zag spraken deze me meteen aan. Wat een prachtig plaatje en mooie collectie is het weer! Ik was vooral erg benieuwd naar de geur en aarzelde geen seconde om dan ook naar Amsterdam te gaan. Samen met een collega pakte we de trein en tram en stapten we uit bij de Leidsestraat. De enige winkel die de collectie verkoopt. Je kunt hem ook krijgen bij de Bijenkorf in Amsterdam, in het Rijksmuseum en online.

Ontdek een rijk en levendig parfum dat je terugvoert naar de tijd waarin voor het eerst luxe producten vanuit Azië naar Nederland kwamen en de deuren werden geopend naar een nieuwe en avontuurlijke wereld.

De Amsterdam X Rijksmuseum collectie is uitgebreid! De collectie bestaat uit een shower foam, body creme, body scrub, hand zeep, hand balsem, luxe geurstokken, interieur parfum, body mist, een prachtige geurkaars en een giftset Large. Ik kocht de hand zeep, body mist, shower foam en interieur parfum.

ingrediënten:


Tulp: Een bloem die is uitgegroeid tot een nationaal symbool voor Nederland die je overal tegenkomt.  Toen voor het eerst tulpen werden geïmporteerd vanuit het Ottomaanse Rijk, werden deze prachtige bloemen gezien als echte luxe.

Japanse Yuzu: Yuzu komt van oorsprong uit het Verre Oosten en is zowel een citrusboom als een vrucht. Het sap van Yuzu wordt gewaardeerd vanwege de rustgevende werking. De vrucht is zeer rijk aan antioxidanten, en staat bekend om zijn verzachtende en huidverzorgende eigenschappen.

Dan ga ik nu heel graag de producten reviewen en vertellen wat ik er van vind. Allereerst zien ze erg prachtig uit. Ik vind het echt een collectors item wat ik zeker wilde toevoegen aan mijn huidige collectie. De producten zijn dus geïnspireerd op de Delfts blauwe vaas die je hierboven ziet. De producten zijn wit met delfts blauwe accenten en wat goud. Prachtig, luxueus en je ziet echt dat dit een limited collectie is. Op de flessen staan wat tekeningetjes van bijvoorbeeld een pauw of een bloemen design met vogeltjes. Ik vind hem prachtig.

 

shower foam / €9,50 


Ik begin met het bekendste product: de shower foam. Een heerlijk product die iedereen wel kent en waardeert. Een heerlijk douche product wat niet mag ontbreken in deze collectie. De shower foam is wit met delfts blauwe accenten. Op de fles staat een pauw afgebeeld. Chique, strak en vooral erg mooi. De foam doseert door op de knop te drukken en er vormt een gel. Wanneer je deze verdeeld over je handen zal die gaan schuimen en kan je je lichaam er heerlijk mee wassen. Wist je trouwens dat je de shower foam ook als scheer schuim kunt gebruiken ? De geur is heerlijk. Fris, zacht en licht zoetig door de tulpen. De yuzu zorgt voor een frisse touch op mijn lichaam en blijft nog heerlijk lang na geuren.

H

Het heerlijke, rijke schuim. Hmmm!

Hair & body mist / €18,50


Misschien op dit moment wel een product wat ik elke dag gebruik en enorm waardeer: de hair & body mist. Een heerlijke spray die je over je haar, lichaam, beddengoed en kleding kunt sprayen. De mist is op water basis en parfumeert de huid subtiel met een fijne mist, geeft een fris gevoel en hydrateert met de geur van Nederlandse tulpen en de Japanse yuzu. De parfum voert je mee naar de Gouden Eeuw, toen het Verre Oosten een steeds grotere invloed kreeg op het dagelijkse leven van de inwoners van Amsterdam. Ik vind dit flesje ook weer prachtig! Een matte flacon met een goud dopje en subtiele designs in het delfts blauw. De geur is heerlijk en blijft lang hangen. Mijn ultieme tip: gebruik de mist in combinatie met de shower foam en body cream voor een langdurig en optimaal resultaat!

Hand zeep / €11,50


Nadat ik heerlijk gedoucht ben en de huishoudelijke taken heb gedaan is een fris gevoel op je handen altijd fijn. Daarom kocht ik ook de heerlijke hand wash. Een handzeep die heerlijk ruikt maar er ook fantastisch en stijlvol uitziet in je keuken of badkamer. De handzeep zit in een vierkante flacon die ook weer mat wit is en heeft accenten van delfts blauwe designs. De geur is exotisch met bloemen, de tulpen en yuzu en zorgt voor een heerlijke geur op de handen. 1 of 2 pompjes doseer je gemakkelijk en is voldoende om de handen te reinigen. Stiekem staat die nu echt voor de luxe in de keuken 🙂

Parfum d’Interieur / €32,90


Als laatste kocht ik de Parfum d’Interieur. Een prachtig product om je huis, woon of slaapkamer heerlijk mee te parfumeren. Weer prachtig vorm gegeven in een robuuste fles in mat wit en de afbeeldingen van het delfts blauw. De rijke en levendige geur inspireert je naar de tijd van wereldreizen, toen de deuren openden naar unieke en verrassende mogelijkheden. Creëer in huis een unieke aromatische sensatie met de rijkdom van exotische bloemen, geur accenten van tulpen, kardemom en de Japanse yuzu. Hoe gebruik je dit? Spray het parfum in de ruimte om een heerlijke geur te creëren. Mijn tips: spray hem in de winter op de verwarming of over een plaid of je beddengoed.

Hieronder nog wat foto’s van de andere producten en wat mooie sfeerbeelden van deze collectie.


image

image

The amsterdam collection

Ik ben zo waanzinnig enthousiast en blij met deze prachtige speciale collectie. Rituals heeft het weer geweldig gedaan! Naast deze 4 producten zijn er dus nog 5 andere mooie producten zoals de luxe geurstokken, body cream, scrub en een mooie gift set. Ik vind het absoluut de moeite waard, als je van een frisse, licht zachte geur houdt is dit zeker een aanrader! Maar als echte Rituals liefhebber wilde ik deze producten sowieso hebben. Ik ga de body cream en de geurkaars ook nog zeker aanschaffen! Deze collectie is fantastisch. Bovenstaande foto’s zijn van de website VOGUE  

De exclusieve Rituals Amsterdam Collection is sinds  3 juni verkrijgbaar in het Rijksmuseum, Rituals Leidsestraat Amsterdam, Rituals Schiphol, de Bijenkorf Amsterdam, rituals.com, debijenkorf.nl en aan boord bij KLM.

Wat vind jij van deze speciale collectie? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *