www.charlottestorij.nl
20. 05. 2019

Het strand, de zee, de meeuwen en het frisse briesje. Ik hou er van. Wie niet denk je dan? De meeste mensen houden alleen van het strand op een zomerse dag en gaan echt voor het zonnen, bruinbakken en genieten met een ijskoud drankje in een strand tent. Maar ik hou van het strand in wat voor weers situatie dan ook. Al is het bewolkt, regenachtig of waait het hard. Ik vind het heerlijk. Gelukkig ging ik dit keer ook met een zonnetje erheen en ging mijn vrolijke viervoeter Dushi en mijn vriendinnetje Carlijn ook mee! Wat een gezelligheid! Op naar Zandvoort! 

Speeltjes mee, een tasje met brokjes, koekjes en een bakje voor water. Dushi aan de riem, een lekker outfitje aan en op naar het station! De intercity naar Amsterdam en daar overstappen op de sprinter naar Zandvoort aan zee! Als je hebt aan mij vraagt antwoord ik nu echt dat dit mijn favoriete strand is. Niet te massaal, druk en genoeg leuke strand tenten! En ideaal voor Dushi om lekker te rennen! Het was voor haar de eerste keer op het strand en ze vond het fantastisch. Lekker rennen, rollebollen door het zand, ja maak die vacht maar vies, en als een blije tegen ons op springen. Ze was in haar element. Net als ik en Carlijn. 🙂

ZO LEUK <3

Na een heerlijke wandeling, de zilte zout lucht opgenomen te hebben, zand tussen de teentjes en wat fotootjes besloten we een leuke strand tent op te zoeken. Dit was zeker gelukt! We dronken een ijskoude ijsthee bij Hippie Fish en liepen erna door naar Ubuntu. Een strand tent die hipper dan hip is met rode parasolletjes, leuke bediening, een heerlijke kaart, verse yoghurt bowls en een zonnig plekje! Bruin worden! Ik was zelfs een beetje verbrand, wel m’n neus maar Okay… we bestelden allebei een cappuchino, een fles water, mede voor de viervoeter die lekker onder mijn benen in de schaduw lag en genoten van de chille vibes, de soul muziek en het windje aan de zee. Blijer kan je me niet maken! Wat een dag. En dat gewoon voor een doordeweekse maandag! Ha! Hij kan slechter toch?

Een heerlijke dag! Dankbaar voor de zon, zo’n fijne stranddag en vooral dankbaar voor mijn lieve vriendinnetje Carlijn. We zien elkaar de laatste tijd vet veel en dat maakt me blij. We kennen elkaar al bijna 15 jaar en dat is uniek. En mooi. Ja, daar ben ik dankbaar voor. Na ons strand dagje vertrokken we weer richting Utrecht. Met een lekkere salade on the go en een flesje drinken kletsten we de uurtjes om en bleef ze nog even gezellig slapen. Een hele fijne dag! Thanks Car!!

Zo. Even updaten en delen hoe fijn deze dag was. Ik ben zo blij met de vrijheid die ik nu ervaar. Een paar dagen werken bij de leukste job die ik me wensen kan, erna 2 of 3 dagen vrij en dan leuke dingen plannen. Van lunchen buiten de deur tot strand dagjes of gewoon lekker chillen en netflixen! Love it!

Word jij ook zo blij van het strand?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *