www.charlottestorij.nl

Goodmorning! Het is alweer maandag en dat betekend een nieuwe photo diary! Een overzichtje waarin ik de highlights van afgelopen week met jullie deel. Afgelopen week was leuk! Ik ging met mijn zusje een gezellig dagje weg, werkten weer lekker veel bij Rituals en deed dansjes op Kingsland! Ook bezochten we het bonfire beach fest in Scheveningen! Kijken jullie mee? 

Happy monday! Samen met m’n lievelingsmens op pad. Ik ben zo dankbaar voor de sterke zussenband die we hebben. We zijn niet alleen zussen maar ook mega goede vriendinnen ❤️

S’middags had ik een kleine dienst staan van 4 tot 10. Ik lunchte met crackers, avocado, kipfilet en tomaatjes en het zonnetje scheen. Dat moest een fijne dag worden!

De week was het aanloop naar Pasen toe! Dat betekende ook dat de paashaas en zijn kuiken van NS rondliepen op het station. Natuurlijk moesten we ook even op de foto met deze figuren Haha!

Vrijdag was ik vrij en wat was het lekker weer! De natuur is prachtig nu! Overal zie je mooie bloesem bomen, kleurrijke bloemen, groen en dan het zonnetje erbij. Ik maakte even wat foto’s om in deze lente sfeer te blijven

Hoe leuk! S’avonds gingen we onverwachts richting de zee! Naar Scheveningen strand omdat daar een bonfire beach fest was en dit wilden we graag zien. We namen wat eten en drinken mee, een plaid en zaten nog even chill in de zon aan het strand. Om 20:00 begon het evenement met allemaal prachtige lichtjes, kleine vuur shows en muziek. Het was Superleuk!

De grote bogen aangestoken met vuur! We moesten even een fotootje maken! Lieve mama <3

Het leek wel even mini coachella! Echt heel erg leuk! We kwamen dan ook pas rond middernacht thuis en keken terug op een fijne, vurige avond Haha!

De dag erna was het Pasen! Ik heb er serieus geen foto’s van.. ik maakte wel een video van onze mooie paasbrunch maar die kan ik helaas niet delen hier. De dag erna was het 2e paasdag en moest ik werken van 11-8. We hadden mooie acties waaronder 20% korting op de refill van de dag en nacht crèmes. Die dag was trouwens wel erg rustig dus hebben we veel schoongemaakt en opgeruimd 🙂

De dag erna was ik weer even een dagje vrij en hadden Isabelle en ik een leuke dag op de planning! We reisden af naar Den Haag omdat ik via Instagram een leuk eet tentje had gezien en we daar graag heen wilden. Het was nog prachtig weer dus koos ik voor dit outfitje.

We gingen naar Mugs & Mermaids! Een super schattig eet tentje met vrolijke, kleurrijke milkshakes, mermaid bowls, roze pancakes en een leuke inrichting geïnspireerd op zeemeerminnen en de zee! Ik koos een mermaid latte met jawel, blauwe slagroom! Hoe cool!

Even een fotootje in dit leuke tentje! Win win! Hier gaan we zeker vaker heen!

S’avonds kwam ik terug in Utrecht en werden we verrast met deze prachtige lucht. Ik blijf het waanzinnig vinden hoe de lucht zo kan veranderen qua kleuren en wolken. Prachtig! Met dat bollen dak krijgt het ook iets space achtigs ofzo 🙂

En toen werden er rood wit blauwe lijnen geplakt langs onze winkels op centraal! Koningsdag was in aantocht en ook onze Rituals shop werd even mooi versierd! Ik werkte die week 4 volle dagen achter elkaar dus weinig foto’s

De laatste werkdag van Saira! Mijn favoriete collega ging helaas uit dienst en heeft een mooie nieuwe baan gevonden! Even een kleine shoot sessie voor ze weg ging. Doei doei lieverd! Ik ga je missen!

En dat weekend was feest! We vierden Koningsdag op Kingsland in Den Bosch! Het weer viel gelukkig mee, tussen wat buitjes door lekker gedanst, biertjes gedronken, wat mooie dj’s mee gepakt en al met al was het een mooi feestje! Willy, bedankt!

❤️❤️

Jaaaa! Eindelijk! Ik ga hier nog een apparte blog post over maken maar de video van NS staat eindelijk online! Hierover later meer. Je vind hem op www.werkenbijns.nl en dan klik je de vacature Rituals aan. Onder het kopje dit ga je doen staat de video!

En daar sluit ik even mee af voor nu! Allemaal happy feelings en leuke dingen en dat maakt me blij. Ik zit nu in de trein onderweg naar Zandvoort. Samen met Carlijn hebben we spontaan een middagje strand gepland. De camera gaat natuurlijk weer mee! Verder is deze week rustig. Ik werk 3 dagen, ga dinsdag naar de wellness en het weekend gaan we weer zien wat het brengt. Volgende week is onze mooie shop op CS 1 jaar open en dat word groot feest! Bedankt voor het lezen en een hele fijne week gewenst!

Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *