www.charlottestorij.nl

haal de champagne uit de koelkast, pop de confetti af want er is een heel blij meisje hier……

Jaaa! Ik ben zo mega, intens blij! Dat is bijna niet te beschrijven. Ik heb een vast contract gekregen! YAY! *drinkt een slok champi* Ik dacht, ja dit deel ik eventjes want mooi nieuws mag altijd gedeeld worden toch. Ik ging al met een lekker gevoel naar werk, had er zin in, de zon scheen en toen mijn manager me achter riep en het nieuws bracht kon de dag niet meer stuk. Woohoo!

Ik werk sinds 16-05-2017 bij Rituals op Utrecht Centraal en dat is dus al bijna 2 jaar! Ahh! De tijd gaat zo mega snel. Ik weet nog dat ik de vacature online zag staan omdat ik een beetje aan het rond kijken was voor een tijdelijke optie om weer te gaan werken. Utrecht Centraal leek me wel wat, drukte, uitdaging en elke dag lekker treinen. En zo gezegd, zo gedaan. Na 2 sollicitatie procedures, een gesprek en wat dingen besproken te hebben was ik aangenomen! Zo onwijs blij! Een nieuwe uitdaging, mensen helpen en vooral het allerleukste: werken met de prachtige producten en body verzorging. Als shopmedewerkster met mooie blauwe lak schoentjes, een Japans pakje en een sjaaltje in mijn knot ging ik mijn 1e dag tegemoed! Toen nog in onze oude winkel die toen tussen spoor 20/21 zat. Precies het punt waar ik uit kwam als ik vanuit Tiel naar werk afreisde. Ik ging elke dag met heel veel plezier naar werk, de proef periode was voorbij en ik kreeg een contract voor zoveel maanden. Elke dag was een feestje, anders en er kwamen steeds meer nieuwe collega’s bij. Ik zat op mijn plek hier! Na 1 jaar kreeg ik fantastisch bericht. Mijn manager zag potentie en wilde me een hogere functie aanrijken. En zo werd ik binnen 1 jaar senior! Ik mocht meer leiding nemen in de winkel, mensen inwerken en openen en sluiten. Het werd steeds leuker, fijner en het team was top! En toen in mei opende onze nieuwe, nog mooiere en vooral grote shop! Nog steeds op Centraal alleen een paar deuren verder, in het midden van de stationshal. 07-05-2018 was een groot feest. En nu te bedenken dat we bijna alweer een jaar open zijn! Ik blijf mijn werk nog steeds geweldig vinden, elke dag weer is een nieuwe, leuke uitdaging en geen dag is hetzelfde! En over een maandje werk ik dus al 2 jaar bij dit prachtige, mooie, leuke merk Rituals! Met een vast contract in de pocket! Guys, je kan me niet gelukkiger maken. Ik ga dit even vieren met veel wijn en denkend aan de leuke momenten <3

xoxo

Eén reactie op “Pop de champagne! ik heb een vast contract!”

  1. Meike schreef:

    Gefeliciteerd! Geweldig dat je elke keer zo veel zin hebt om naar je werk te gaan, dat klinkt heel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *