www.charlottestorij.nl

Sindskort kan je shampoo en conditioner laten maken in ons filiaal. Ik heb het over Rituals die 1,5 maand geleden een hair temple lanceerde!!  Hoe tof klinkt dat! Het houdt in dat je je eigen persoonlijke shampoo en conditioner kan maken omdat we er 2 unieke elixers aan toevoegen die helemaal bij een bepaald haar type passen en zo dus uniek voor je gemaakt worden! Ik vertel je er graag mee over in dit uitgebreide artikel waarin ik een shampoo, conditioner en het verzorgende masker laat zien !

Eerst even iets over de hair temple, ik werk natuurlijk zelf met de temple nu en ben elke keer weer excited als ik er mee mag werken, mensen erover mag vertellen en de shampoo en conditioner mag samen stellen. Rituals verkocht altijd al shampoo en conditioner maar de standaard flessen die iedereen kan gebruiken. Daar wilde ze iets unieke mee maken en dus ontstond de hair temple! Hiermee kan je dus je eigen gepersonaliseerde shampoo / conditioner maken omdat er 2 unieke elixers aan toegevoegd worden. Elk elixer heeft zn eigen verzorgende en unieke eigenschappen en ingrediënten zodat het echt voor jou is! De shampoo en conditioner is al verrijkt met argan olie en shikakai die ultiem verzorgt en een mooie glans geeft over het haar.

Shikakai betekent letterlijk ‘fruit voor het haar’ en wordt in India al duizenden jaren gebruikt. Shikakai staat bekend als een natuurlijke conditioner die de haarwortels versterkt en je haar een gezonde glans geeft.

De Arganboom is een van de oudste bomen ter wereld en groeit uitsluitend in het zuidwesten van Marokko. De Berberstammen uit deze streek kennen de kracht van de arganolie al sinds jaar en dag. Niet voor niets wordt deze boom de ”boom der schoonheid” genoemd. Arganolie voor cosmetisch gebruik is een eeuwenoud geheim voor verzorging van huid en haar. Biologische arganolie is rijk aan vitamine E, werkt revitaliserend en verzacht en hydrateert de huid.

We werken helemaal in stappen. Stap 1 is het kiezen van een set of een los product. De set kost €30 en zo heb je de shampoo en de conditioner. Daarna kies je je favoriete geur. De keuze bestaat uit alle basis rituelen die we hebben in de winkel. Sakura, met kersenbloesem en rijstemelk, Dao, met witte Lotus en yiyi ren, Ayurveda, met zoete amandel en Indiase roos, de Hammam, met eucalyptus en rozemarijn, Happy Buddha, met sinaasappel en cederhout en als laatste de Samuari met frisse Japanse mint. Na het kiezen van de geur voegen we er 2 elixers aan toe, ik koos voor de Dao, een hele kalmerende, subtiele geur en voegde de elixers toe voor volume en nutrition. Volume en body in mijn haar is altijd fijn en wat voeding kan mijn haar ook altijd gebruiken!

De overige elixers die je kan toevoegen aan je shampoo/conditioner zijn blonde, brunette, defined curls, smooth, gloss, scalp therapy en colour protection

Stap 3 is het toevoegen van de elixers en het mixen tot een mooi geheel. Als dit gebeurd is word er een sticker geprint met je naam erop zodat het echt jouw persoonlijke shampoo/conditioner is.

De shampoo en conditioners zijn vrij van sulfaten, parabenen en siliconen en Rituals gebruikt zo min mogelijk parfum. Ook word er niet op dieren getest en voelt de shampoo echt aan als luxe voor je haar.

We mochten onder werktijd voor alle collega’s de shampoo en conditioner maken. Helemaal happy nadat mijn setje af was!

 

I’m loving it! De uitstraling van de flessen is al fantastisch en de flessen liggen fijn in de hand. De shamooo heeft een donkere dop, de conditioner een lichtere dop zodat je ze uit elkaar kan houden. Door de soepele vorm van de fles doseert de shampoo ook erg fijn. De producten voelen heerlijk zacht en mild aan voor mijn haar en de geur is heerlijk! Ik merk echt voeding door het toegevoegde elixer in combinatie met de argan olie. Na het wassen heeft mijn haar body, volume en voelt het heerlijk aan!

Naast de unieke, persoonlijke  shampoo en conditioner heeft Rituals ook een bijbehorende, verzorgende hair styling voor na het wassen en tussen de wasbeurten door. Denk aan een droog shampoo, beach waves salt spray, fixing spray, verzorgende olie en serums en haarmaskers! Deze heb ik zelf ook getest en laat ik je ook nog eventjes zien.

 

Ik heb de intense nutrution mask. Ik hou van maskers die lekkere voeding geven aan het haar en ook nog eens heel zacht maken. De geur is fantastisch! Het masker zit verpakt in een grote pot met een mooie metallic deksel wat luxe uitstraalt.  Het masker repareert droog en beschadigd haar met dit voedende masker. Het masker voedt elke haarstreng met biologische rijstmelk en macadamiaolie en maakt het haar zichtbaar gezonder, sterker en glanzender. Neem een momentje voor jezelf om te relaxen en laat de magie z’n werk doen door de haarschubben te sluiten en de natuurlijke vochtbalans van het haar opnieuw in evenwicht te brengen. Een ideaal haarverzorgingsritueel voor de avond of in het weekend. Breng het aan in je punten, laat het 5 min inwerken en spoel dan grondig uit. Na het wassen en het masker voelt mijn haar zijdezacht aan. Love it!

Het masker kost €18,00. Je hebt dan een pot van 180 ml.

Mijn haar na het wassen! Mijn haar shined weer, een mooie glans en heel veel volume ! Het masker redt mijn droge haarpunten en oogt weer fris en gezond!

Ik ben super blij met dit toffe concept in mijn eigen winkel! Dat heeft Rituals weer goed gedaan. Het is een echt uniek experiment en concept want het is op dit moment verkrijgbaar in 5 filialen. Utrecht CS, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Maastricht. Online kan je ook je persoonlijke producten maken maar ik zou je aanraden dit in een van de winkels te doen! Het is een hele ervaring, geniet van een warm kopje thee terwijl het personeel je graag helpt met het kiezen van een fijne geur, bijpassende elixers en haar verzorging ! Een uniek cadeau, helemaal gepersonaliseerd. Is dit iets voor jou? Ga dan snel langs het dicht bijzijnde filiaal en maak je eigen set!

Ga jij een shampoo en conditioner laten maken?

2 reacties op “Hairtemple | persoonlijke shampoo & conditioner”

  1. Fleur schreef:

    Heel mooi artikel! ? Ik ben een collega van je ? en werk op HC. Ik zocht naar je social media links of naam, maar kan het nergens terugvinden… Zou ’t nl leuk vinden om je op insta te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *