www.charlottestorij.nl
21. 01. 2019

Vandaag was het Blue monday. Blauwe maandag? Ja, de deprimerendste dag was weer aangebroken. Maar ik hou daar niet van en denk graag optimistisch en positief! Dus maakte ik van deze dag iets moois! Een fijne maandag! Het was ijskoud maar met een warme jas en mijn camera maakte mama en ik een fijne middag wandeling door het parkje. Door het prachtige zonlicht, het ijs en de scherpe kou leverde dit mij deze foto’s op! 

 

 

Even wat close-up beelden. I love it! Ik heb ze gemaakt met mijn Canon EOS 600D camera en bewerkt met lightroom. Door het zonnetje, de reflectie in het ijs gaf dit een heel mooi licht. Winter is koud en soms heel vervelend maar het kan ook hele mooie plaatjes opleveren.

Ice, ice baby! ❄️

Het allerfijnste aan de middag was dat ik lekker met mama was wezen wandelen. Dushi ging mee en we hebben even fijn gepraat, genoten van de zon en ik maakte dus wat foto’s. Van die kleine dingen kan ik altijd heel erg blij worden. Heerlijk!

Zo. Even een kleine post tussendoor. Inmiddels lig ik lekker warm onder een dekentje met een warme kop gember thee en staat the Blacklist klaar op mijn iPadje. Morgen verwachten ze veel sneeuw in ons landje dus ik ben benieuwd! Dat word weer feest met de NS dienstregelingen.. Haha! Ik wens iedereen alvast veel succes om morgen op werk of school te komen! We can survive this!

 

Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *