www.charlottestorij.nl

Goodmorning! Nieuwe week, nieuw jaar zelfs ! Happy new year all! Ik heb een tijdje niet geblogd maar hier ben ik weer. Ik deel graag mijn feestdagen en alle andere fijne momenten met jullie in deze photodiary! Kijk je mee? 

De week begon goed met mijn lieve vriendinnetje Yasmin! We keken lekker chill film en aten haar zelf gemaakte knolselderij champignon soepje. Een heerlijke rijke, goed gevulde soep. Met uiteraard een wijntje erbij

De avond erna was het sinterklaas! Wij vieren dit verder niet maar deden in de avond lekkere hapjes, zoetigheden en ik had in Utrecht een halve taart gekocht met speculaas en kruidnootjes, heerlijk!

De dag erna was een spectaculaire dag op werk! We kregen hoog bezoek! Raymond Cloosterman kwam langs in onze shop op Utrecht Centraal! Een super sympathieke man, hij maakte even een praatje en erna maakten we nog even een groepsfoto ?

Ik had in de avond een sluitdienst en een collega vond het leuk gel nagels te zetten bij me. Van pink gellac! Een prachtige combinatie alvast voor de feestdagen. Bordeaux rood met een gouden finishing touch. En gel nagels zijn ideaal voor werk omdat ik veel met water werk.

Zondag chill dag! Lekker doorbrengen met m’n babe Yasmin. Ik werkte de ochtend en erna ging ik door naar haar. We keken films, dronken wijntjes, deden maskertjes. Ideaal relax dagje!

 

En toen de dag erna ging er wat leuks gebeuren. Ik had een afspraak staan voor de extensions! Ik was zo excited en kon niet wachten. Na 3 uur in de stoel gezeten te hebben, plukje voor plukje aangegeven te hebben vertrok ik heel blij met lang haar naar huis! Zo blij met de mooie lange plukken in mijn haar. Ik deelde al eerder een artikel over mijn extensions en ben er nog steeds heel erg blij mee. Even een kerst cadeau voor mijzelf ❤️ Happy kid! De dag erna meteen even foto’s ervan maken en kijk me shinen. Helemaal happy met m’n haar :))

 

Kerstkusjes op kerst avond van het leukste zusje <3

All I want for Christmas is an iPad! Yay! Natuurlijk is dit deels een cadeau voor mijn verjaardag en dus de kerst! Hopelijk kan ik dan onderweg meer bloggen en serietjes kijken 🙂

Ho ho ho! Even een kerstig kiekje op het station met mijn lieve collega’s. NS doet dan altijd wel leuke acties op het station om de reiziger en dus ook de medewerksters tevreden te houden. Even lachen!

2e kerstdag moest ik even een paar uurtjes werken en was ik dus al vroeg onderweg naar Utrecht. Vanuit Tiel vertrok ik met mijn gloed nieuwe iPad in de trein om van 10 tot 3 te gaan werken. De ochtend vloog om en voor ik het wist zat ik alweer in de trein terug naar Tiel!

Papa stond die hele dag in het licht ❤️

De dagen na kerst werkte ik weer volop. Zaterdag had ik vrij en gingen Isabelle en ik samen naar Amsterdam voor onze jaarlijkse zussen dag. Het was zo leuk! We lunchten lekker, maakten wat foto’s bij Amsterdam ICE en genoten van de heerlijke sfeer.

Opwarmen met een warme Starbucks chocolade melk en eventjes poseren voor de camera :))

En de dag erma was het oudjaar. We sloten de dag af met wat boodschappen doen, oliebollen halen en s’avonds tv gekeken met hapjes. Klokslag 00:00 kuste we elkaar happy new year en keken we buiten naar het vuurwerk! Happy new year!

?❤️

Na een fijne feest week, wat vrij dagen en heel veel eten gingen we op 03 januari nog even vrolijk verder, we vierden sinterkerstnieuw met de Rituals collega’s. Iedereen nam wat lekkers mee, er was wijn en we speelden een ruilspel. Een hele fijne avond met lieve mensen.

FIJN TEAM❤️

En het feest houdt nog niet op! 08 januari werd ik 22! Ik was die dag vrij en vierden samen met Isabelle mijn birthday. Even een goede foto maken met de cliché opblaas bare cijfers. Yay!

We gingen smiddags naar Utrecht en ik wilde heel graag naar Frenchie cafe! Een hele leuke boutique met marmere tafeltjes, roze banken, velvet cupcakes en unicorn pancakes. Mijn dag kon niet meer stuk! Ik nam een smoothie bowl en een roze latte. Genieten…?

Do I have to say more? Hello pretty lunch!

Ik sluit mijn diary af met deze happy mood foto in mijn stadje Utrecht ! Ik heb nog een leuk nieuwtje, het tasje wat ik om heb is van yoghurt Barn en ik heb de quote bedacht en ontworpen 🙂 May the froyo be with you! ❤️

En dit was de diary! Lekker feestelijk, veel eten, leuke dingen en fijne mensen. Het is alweer de 2e week van januari en ook deze week staat vol met leuke dingen! Ik spreek af met mijn beste vriendin Carlijn, heb een toffe dag gepland op werk voor een video project en verder gaan we zien wat de week ons brengt. Ik wens iedereen een top week toe!

bedankt voor het lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *