www.charlottestorij.nl
29. 10. 2018

Hi there! Leuk dat je kijkt naar een nieuwe diary! Dit is een artikel met foto’s van de afgelopen maand! Normaal plaatst ik elke week een post met de weekly foto’s alleen is dat er deze maand niet van gekomen en dacht ik, ik voeg alles samen in 1 artikel! Oktober was een gekke maand. Oktober is altijd een rare maand geweest. Sinds het overlijden van papa, 20 oktober zijn sterfdag en deze maand overleed oma ook nog eens. Gelukkig waren er ook leuke momenten, deed ik leuke dingen met mijn zusje in Utrecht en had ik een vriendinnen weekend met Yasmin. Kijken jullie mee naar een volle oktober diary?


De eerste dag van Oktober begon gelukkig heel leuk! Ik ging naar hair artistique voor een nieuwe coupe! Mensen die me al lang volgen weten dat ik heel graag grijzig haar wilde en die dag ging het gebeuren! Ik heb van 9 tot 1 in de blondering gezeten, nog meer verf in mijn haar en uit eindelijk na föhnen, stylen, wassen en kleuren had ik een prachtige, assige kleur met een paarsige gloed. I love it!

De dag erna weer lekker werken! Met mijn nieuwe paarsige kleurtje haar. Zo blij! Iedereen vind het prachtig en vooral heel volwassen staan. Ik ben er super blij mee!

De dag erna was ik de ochtend en middag vrij en had ik een kort dienstje van 5 tot 10. Ik had s’ochtends afgesproken met Laurie om te gaan shooten in Utrecht. Gewoon een beetje freestylen en dan zien wat er uit kwam. Ik had mijn haar licht gekruld, make-up opgedaan en vertrok richting de stad!

Het was een super spontane middag en we hebben lekker wat foto’s geschoten en na de shoot nog een koffietje gedronken op een terrasje. Superleuk want ik kende Laurie dus al die tijd al omdat zij in ons oude huis heeft gewoond toen we verhuisd waren naar Curacao. Echt heel leuk! Nadat we klaar waren kleedde ik me om voor werk en werkte ik een sluitdienstje bij Rituals

Een van de foto’s! Ik ga de rest nog delen in een andere blogpost maar die komt nog! Ik ben super blij met resultaat! Vooral mijn grijzige haar komt goed over op foto en matcht perfect met mijn roze bontjasje haha!

S’middags was ik even in Tiel en moest even in de stad wat items halen. Basis make-up, nieuwe winterjas die ik zomaar even kocht maar wel super blij mee ben. Samen met Isabelle dronk ik nog even een warm drankje onder de heaters. Het was best fris!

De dagen erna werkte ik en ook het hele weekend aan de bak, behalve zondag, toen was ik lekker vrij en ging ik samen met Isabelle Utrecht in want ik wilde nieuwe schoenen kopen! Ik wilde al een tijdje Vans en ze hadden nu de glamour day dus kocht ik ze mooi met 20 % korting! Yay! Happy new shoes.

Daarna gingen we naar Anna Pancakes in Utrecht aan Vredenburg. Een superleuke tent waar je heerlijke pannekoeken kunt eten. En niet zomaar pancakes, van hartig tot zoet en zo vol en rijkelijk belegd. Super yummeh! Dit was de money oreo pancake met natuurlijk oreo’s, nutella, aardbeitjes, stroop en karamel zeezout <3 Zo lekker!

Fijne dierendag lieve Dushi! <3

Dunkin donuts! Dit zit nu echt overal in Utrecht! Een op het station, een in winkelcentrum Hoog catharijne en eentje op Vredenburg! Ik koos lekker kleurrijke donuts. Hmm!

De dag erna stapte ik weer de trein in voor een fotoshoot! Ik had contact met Charlotte (  naamgenootje ) en we besloten samen in Leiden in de Hortus Botanicus foto’s te maken! Met de mooie planten, natuur en bloemetjes!

Maandag begon de week ook weer goed met een heerlijke lunch in Den Bosch! Ik blijf Den bosch zo leuk en gezellig vinden! Ik at met een goede vriend een heerlijke lunch! Broodje carpaccio met allerlei lekkere groentes, een dressing en een smaakvol broodje. Genieten!

Helaas kreeg ik woensdag een heel naar bericht van mama per telefoon.. oma is overleden. Dat slaat even in en ik schrok er heel erg van. Lieve oma, rust zacht <3

Zaterdag was meteen de uitvaart van oma. Alle familie kwam bij elkaar om afscheid te nemen van oma. De uitvaart was prachtig in de kerk. Oma is heel erg katholiek en vandaar dat de dienst dit ook helemaal was. Na de dienst werd ze door ons naar het graf gedragen. Dit was mentaal en fysiek heel zwaar om te doen. Wat een verdrietige dag..

Gelukkig gingen we na de uitvaart even rustig wandelen in het bos vlakbij tiel. Even ons hoofd leegmaken en rustig wandelen. Gelukkig scheen de zon heerlijk en had ik zelfs een jurk aan! In oktober! Ik nam mijn camera mee en Dushi was ook helemaal in haar element. Zo sloten we de dag toch nog redelijk goed af.

Outfitje! Ik ben nog steeds zo blij met mijn roze fluffy jasje van de Bershka! Gecombineerd met een roze blousje, spijkerbroek en een tasje. Lekker in Utje

De dagen erna werkte ik weer veel, na oma’s uitvaart kreeg ik nog een dag vrij maar maandag t/m donderdag werkte ik weer lekker 4 dagen. We hebben een nieuwe limited en dat loopt lekker! Vrijdag was ik vrij en besloten Isabelle en ik een fijn dagje te houden. We ontbeten lekker bij Bagels! Hmm! Verse sapjes, thee, bagels met allerlei beleg. Genieten!

Zusje <3

We liepen lekker door Utrecht rond, ik bezocht de pepernoten fabriek en maakten foto’s. Deze spontane bij een oude auto vond ik wel leuk geworden! Met m’n nieuwe vans, een rokje en sweater en een fannypack tasje van Bershka.

En toen was het Zaterdag 20 oktober. Die datum prikt als een naald op je huid en daar zien we altijd erg tegenop. De sterfdag van papa. Ik had een tijd geleden een shoot gedaan waarbij deze foto was gemaakt en deze wilde ik gebruiken op papa’s sterfdag. Ik deel foto’s via Facebook en Instagram en deze foto zegt meer dan 1000 woorden toch?

We gingen naar Scheveningen zoals we elk jaar doen. Om papa te herdenken, even stil te staan en deze dag door te brengen met een lach en een traan. Het was prachtig weer, we liepen een rondje over de pier en lunchten. Het was een mooie dag, ondanks het verdriet en het grote gemis.

Ik bedankten jullie via social media met deze foto. De steun, appjes, kaarten en reacties geven me echt de kracht om weer door te gaan. Dank jullie wel daarvoor!

In gedachte.. bij papa ❤️

Ik maakte nog een foto op de pier en bewerkte hem hysterisch met een lekker filtertje! Het was dus een fijne dag uiteindelijk.

Een paar dagen later kwam ik erachter dat ik precies 1 jaar in Utrecht woonde! Tijd om het te vieren met een glaasje champagne! 1 jaar alweer in m’n fijne, knusse kamertje. Proost!

Werk was Superleuk want we kregen een nieuw meubel in de winkel! De hair temple! Een prachtig, nieuw mooi meubel waar we straks eigen shampoo en conditioner kunnen maken voor de klant. Zo leuk, nieuw en effectief! Er hangt nu nog een mooi doek overheen maar heel veel klanten zijn al reuze benieuwd!

Donderdag moest ik werken maar begon pas om 14:00 en Isabelle bleef slapen en ontbeten we samen bij JackRabbit. Een Superleuk restaurant waar je kunt ontbijten, lunchen, koffietjes kunt doen maar ook kunt dineren! We genoten eerst van een lekkere cappuccino! Kijk hoe mooie latte art <3

En na een volle werk week van 5 dagen achter elkaar was het tijd voor ons meiden weekendje! Yasmin en ik hadden al een tijd geleden afgesproken om een weekend naar Limburg te gaan! Daar komt ze vandaan en we zouden lekker een weekend bijkletsen, lekker eten, naar Maastricht gaan en het heel gezellig hebben. Nou dat is het zeker geweest! Met volle tassen en koffers vertrokken we naar Geleen! Een 2 uur durende trein reis!

We kwamen vrijdag avond laat aan, dronken nog wat en besloten daarna lekker te gaan slapen. De volgende ochtend heerlijk fit opgestaan, klaargemaakt voor een heerlijke dag Maastricht! Ik was er nog nooit geweest maar wauw! Wat een gezellige, sfeervolle stad! We hebben lekker gewinkeld, ik kocht een prachtige uitbreiding MAC make-up en we aten red velvet cake 🙂

S’avonds maakte we ons klaar voor een heerlijke avond uiteten! Bij t’ kleine verschil waar Yasmin altijd gewerkt heeft. We hadden een fantastische avond! Een 3 gangen menu, we begonnen met een vis soepje, als hoofd gerecht had ik heilbot filet met scampi’s en een kerrie kokos saus. Het was super lekker! Na had ik een citroen sorbet ijsje met vers fruit. Heerlijk! We deelden een flesje prosecco en het was een hele gezellige avond 🙂

Zondag pakten we de koffer weer in en gingen we nog even Sittard in. Wat is Limburg toch leuk en sfeervol qua gebouwen en mensen!

We sloten ons heerlijke weekend af met een goede lunch! Ik had een oreo cappuccino en een tosti Hawaï en Yas een goed gevuld broodje beef. Daarna pakten we de trein terug naar huis.

Wat was het een fantastisch weekend met haar! Ik ben zo dankbaar met vriendinnen waarmee je alles kunt delen. Babe, als je dit leest; Loveyou!

En dat waren alle foto’s van Oktober! Een maand met ups en downs. Het overlijden van oma, de sterfdag van papa… gelukkig spiegelde leuke momenten dit weer wat posifiever om en kan ik ondanks alles terug kijken op een mooie maand. Het word nu echt koud, we kunnen de winter jas aan en voor we het weten is het kerstmis! Aankomende week is een mix tussen werken en vrij zijn. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *