www.charlottestorij.nl

Nieuwe periodes die aanbreken, langzaam verruilt de zon zich voor een ijzig koud windje en kunnen we zeggen dat eind Oktober dan eindelijk de herfst daar is! Hoewel we weinig herfst gekend hebben begint de winter ook al in zicht te komen. De kruidnoten lagen al even in de winkels, kerst lampjes worden al opgehangen en voor we het weten is het December! Een van de warmste, fijnste en gezelligste maanden van het jaar. En ook bij ons in de winkel vind je deze sfeer. Nieuwe maanden betekenen voor ons nieuwe producten en een prachtige Limited Edition! Ik laat je vandaag kennis maken met the Ritual of Yalda!

The Ritual of Yalda….

The Ritual of Yalda is geïnspireerd op de aloude Perzische wijsheid. Het geeft je warmte, licht en welzijn in het koude seizoen. Het ritueel wekt, met granaatappel en watermeloen, een boost van energie op waarmee jij je winterdip te boven komt. Verwen jezelf met deze collectie en mogen al je wensen uitkomen.. *

In de oude Perzische cultuur staat granaatappel symbool voor de schoonheid van het leven. Het heeft een prettige, nootachtige geur. Watermeloen is rijk aan antioxidanten en vitamines. De reinigende en hydraterende eigenschappen laten je huid de hele winter lang glanzen.

Deze mooie story telling, de prachtige producten in diep paars, roze en gouden kleur accenten en een geur die werkelijk om op te eten is. Ik laat je vandaag in deze blogpost het gehele ritueel zien. En hij is prachtig uitgebreid! Met heerlijke producten voor je lichaam, onder de douche maar ook een wensen ritueel set, geurkaarsen en luxe producten voor in huis. Dit word een heerlijke winter!

 

Eau de parfum Poeme D’ Azar


Gecreëerd door ’s werelds beste parfumeurs en geïnspireerd op hun reizen naar het Verre Oosten. Een vrouwelijke geur, geïnspireerd op de oude Perzische traditie van Yalda. Boventonen van luxe Iriswortel vermengen zich met het hart van de delicate Granaatappel en aardse Tonkaboon tot een harmonieuze poederachtige houtgeur, met invloeden van warme, zoete vruchten. Een heerlijke, warme geur om deze winter maanden door te komen. De flacon straalt luxde uit en de houten dop geeft een robuust uiterlijk aan het flesje.

Ingrediënten

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CINNAMYL ALCOHOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, BENZYL ALCOHOL.

50 ml – €39,00

 

Eau de Parfum Nuit D’ AzarEn ook voor heren een prachtige, warme geur voor deze winter maanden. Een mannelijke geur, geïnspireerd op de oude Perzische traditie van Yalda. Een opening met tonen van fruitige Zwarte Bes, vermengd met muntachtige Salie en afgerond met houtachtig Vetiver, een uniek aroma dat je omringt met zijn krachtige warmte. Zelfs ik vind deze geur heerlijk! En wist je dat onze geuren unisex zijn en dus voor beide gebruikt kunnen worden? Heerlijk!

50 ml – €39,00

 

The Ritual of Yalda Kitchen set – handzeep & handbalm


 

Deze verzorgende Limited Edition handzeep en handbalsem vormen de ultieme verwennerij in de keuken. Een prachtig luxe cadeau geef je zeker met deze kitchen set.  Met de voedende handzeep en handbalsem in deze luxueuze keukenset zorg je ervoor dat je handen soepel en zacht blijven
De comfortabele geur van granaatappel mengt zich moeiteloos met de verfrissende watermeloen tot een betoverende geurervaring. Een aangename, fruitige winterse sensatie voor je handen.

De balsem is heerlijk rijk en voedend qua textuur, trekt lekker snel in en maakt handen en nagelriemen zacht en soepel. En de geur is fantastisch. De handzeep is wat frisser door de gel formule en de granaatappel maar duidelijk versterkt door de balsem met de heerlijke geur van watermeloen.

kitchen set met handbalm en zeep – €21,50

 

The Ritual of Yalda Massage kaars


Een uniek, luxe en supermooi cadeau voor jezelf of een geliefde: Yalda massage candle. Haal alles uit je massage met deze limited edition massagekaars, vol verzorgende oliën die de huid voeden Met deze massagekaars ervaar je de ultieme ontspanning; dankzij de verzachtende oliën is dit een heerlijke manier om jezelf of je partner te verwennen en de huid te voeden. De comfortabele geur van granaatappel mengt zich moeiteloos met de verfrissende watermeloen tot een betoverende geurervaring. Een aangename, fruitige winterse sensatie voor je lichaam
Verwen jezelf of een geliefde met een heerlijke massage die de huid voedt en verzorgt.  Instructies: De kaars 15 tot 20 minuten laten branden, zodat er genoeg olie wordt gevormd. De kaars uitblazen en twee minuten laten afkoelen. De olie is nu klaar voor gebruik en heeft een perfecte temperatuur voor de huid.

Dit is fantastisch en zo leuk om rond de feest dagen te geven. Ik heb de massage candle van vorig jaar gekocht en het is een geweldige ervaring. De geur van de olie ruik je wanneer je de kaars aansteekt, het geeft sfeer en je kan erna totaal ontspannen met de heerlijke geur en warmte van de olie op de huid. De verpakking vind ik prachtig en de kaars zit verpakt in een diep paarse flacon wat ook nog eens heel chique oogt. Aanrader!

Massage candle – €23,50

 

The Ritual of Yalda geurkaars


Verlicht de langste avonden van het jaar met deze Limited Edition geurkaars en dompel je onder in de aangename geur van Granaatappel en Watermeloen. Laat je door deze geurkaars betoveren en geniet tot wel 50 uur van de prachtige vlam. De comfortabele geur van granaatappel in combinatie met de verfrissende eigenschappen van watermeloen vormen samen een betoverende geurbeleving, die de kamer voorzien van een aangename winterse geur van prachtige vruchten. Combineer deze kaars met The Ritual of Yalda geurstokjes voor een magische, gelaagde geurervaring. Brand deze kaars in je woonkamer, slaapkamer of badkamer om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. In een prachtig glas met een inspirerende quote om zo nog meer sfeer toe te voegen aan de ruimte. Je kunt in de winter maanden niet genoeg kaarsen branden!

Gaat tot wel 50 branduren mee. Tip! Eerste keer dat je de kaars aansteekt, zorg er voor dat je hem ongeveer 2 a 3 uur laat branden zodat de toplaag ondergedompeld is en hij egaal verder kan opbranden.

Geurkaars – €19,50

The Ritual of Yalda Fragrance sticks 


Limited edition geurstokjes speciaal ontworpen voor The Ritual of Yalda. Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken. Geurstokjes met de betoverende geur van Granaatappel en het verfrissende aroma van Watermeloen. Perfect voor in je slaapkamer, badkamer en woonkamer. Tip: voor een extra geurbeleving kun je de geurstokjes combineren met de Ritual of Yalda geurkaars. Werkt ongeveer 3 maanden. Nog een extra tip: gebruik minder stokjes zodat de geur langer mee gaat of draai ze iedere week eventjes om 🙂

Fragrance sticks – €25,50

 

The Ritual of Yalda wishing box


Creëer je eigen wens ceremonie met deze luxe wens box voorzien van 36 geparfumeerde wenspapiertjes, 1 authentiek schaaltje, 1 doosje lucifers en instructies. Denk aan een speciale wens, een droom, een intense groet of persoonlijke gedachte en schrijf het op het geparfurmeerde papier. Ontsteek het en geniet van deze bijzondere ceremonie. De warm, maar tevens zoete aromatische geur van Granaatappel en Watermeloen brengt je in hogere sferen. Creeer je eigen wens ritueel. Schrijf je wens op, ontsteek het papier en geniet van dit heerlijk geurende ritueel.

Toen ik dit zag werd ik zo enthousiast. Hoe leuk is dit om rond het kerst diner, een warme, sfeervolle december avond of met oudjaar te gebruiken aan tafel met je geliefde familie en vrienden? I love it!

 

Scheur een papiertje uit het boekje, schrijf jouw wens of intentie op, vouw het papier, steek het papiertje aan, blaas zachtjes uit zodat het papier begint te gloeien en plaats het papier vervolgens in het schaaltje. Zodra het papier wordt aangestoken komen de olieën vrij en zorgt dit voor een heerlijke geurbeleving.

Wishing box – €17,50

The Ritual of Yalda Shower Foam


Unieke doucheschuim technologie op basis van Watermeloen en Granaatappel. Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de hand; in contact met water verandert de gel onmiddellijk in rijkverzorgend schuim. Deze schuimende douche gel combineert de verzachtende eigenschappen van Granaatappel en de verfrissende werking van Watermeloen. Gebruik na het douchen met de schuimende douche gel sensatie de bodycrème om dezelfde geurervaring te beleven.

Natuurlijk mag het best verkochte product niet ontbreken! De heerlijke douche foam die je een rijke schuim beleving geeft en de huid zijde zacht maakt. De geur onder de douche is geweldig. Warm, zoet en een beetje kruidig. Hmmm…

Shower foam – €8,50

The Ritual of Yalda body cream


Rijke, voedende bodycrème die speciaal is ontwikkeld voor The Ritual of Yalda. Rijke lichaamscrème die de huid verzorgt en een zijdezacht gevoel geeftvErvaar de heerlijke zoete geurcombinatie van Granaatappel en Watermeloen. Zowel Watermeloen als Granaatappel staan bekend als anti-oxidant en om hun huidverzorgende eigenschappen. Een heerlijk, luxe gevoel na het gebruik van de shower foam en het ritueel af te sluiten met de rijke, verzorgende body cream.

Deze formule is vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën

De textuur is rijk, vol en lekker romig en wanneer je hem uitsmeert voelt die onwijs zacht en verzorgend aan. De geur is niet te overheersend en bevalt mij lekker fris en lichtzoet op de huid. Dit kan bij iedereen anders zijn wegens de zuurgraad van de huid. Een heerlijke ervaring! Mijn benen, armen en schouders blijven de hele winter gehydrateerd.

Rijke bodycream – €18,50

 

The Ritual of Yalda Bath Bombs


Drie handgemaakte heerlijke bruisballen die elk voor een unieke bad beleving zorgen. Deze rijke, verfrissende bruisballen laten je huid zacht aanvoelen en helpen lichaam en geest te ontspannen. De heerlijke zoete geur van granaatappel en watermeloen zorgen ervoor dat je zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Granaatappel staat tevens bekend om zijn huidverzorgende eigenschappen. Sluit je ogen, vergeet al je zorgen en geniet van een heerlijk warm ontspannend bad.  Laat de bruisbal smelten in warm water en geniet van een ontspannen bad. Leuk detail: de bath bombs zijn kleurrijk paars en roze en in een zitten rozen blaadjes verwerkt. Ultiem cadeau!

Bath Bombs 3 stuks – €13,50

The Ritual of Yalda Tea


Organische kruidenthee met granaatappel, specerijen en amandel. Deze thee is goede mix van natuurlijke ingrediënten en een genot om te drinken. Een Perzisch geïnspireerde kruidenthee met ingrediënten die speciaal geselecteerd zijn om lichaam, geest en ziel in balans te brengen. Een unieke, aromatische drank waarmee je gasten een warm onthaal geeft. Geniet van de volle smaak van het hele theeblad en in een handzaam theezakje. Verpakt in een prachtig paars doosje met de Yalda accenten. Een doosje bevat 20 piramide vormige zakjes.

Ingrediënten: Sweet Fennel, hibiscus flowers, lemongrass, ginger, liquorice root, cinnamon, natural aroma, cardamom, pomegranate seeds, rose petals, natural cardemom aroma.

Rituals thee stappen plan voor een perfecte kop kruiden thee 🙂

1. Maak een alledaagse moment een bijzonder ritueel met deze unieke theemelanges. 2. Kook vers water (100 °C). 3. Laat de kruidenthee bij voorkeur 6 minuten trekken, zodat de natuurlijke smaak zich volledig kan ontwikkelen. 4. Slow down en geniet van deze speciale thee, precies zoals jij het lekker vindt

Yalda tea – €5,50

Ook zal er een giftbox te verkrijgen zijn met daarin de shower foam, bodycream, geurkaars en een bath bomb.Dit prachtige cadeaupakket is het perfecte cadeau voor vrienden, familie of om jezelf te verwennen! Geef de cadeaudoos een tweede leven door er foto’s, brieven of andere spullen in te bewaren

Giftbox – €45,00

Ik ben helemaal weg van Yalda! Wat doet Rituals dat toch elk jaar weer goed! De Limited ligt nu een maandje in de winkel en de meeste klanten vinden hem geweldig! Sommige zeggen wat zoeter maar als je eenmaal de hand balm, rijke bodycream of de geurstokjes ruikt is het een heerlijke, warme, geliefde zoete geur. Yalda is dus een Perzisch feest waarbij ze de langste winter avond vieren door watermeloen en granaatappel te eten en zo het begin van een mooie winter vieren. Love it! Mijn favoriet is absoluut de limited parfum, de rijke bodycream en de massage kaars! Alle producten liggen in de Rituals stores, kan je online bestellen of kom gewoon even langs mijn filiaal, op Utrecht Centraal!

Wat vind jij van Yalda?

 

 

 

 

Eén reactie op “Limited edition! The Ritual of Yalda”

  1. Lauren schreef:

    Oh heerlijk, watermeloen! Snel naar de Rituals om deze even uit te proberen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *