www.charlottestorij.nl

 

Naar het bos gaan is zo heerlijk rond deze dagen. We kunnen bijna in een korte broek lopen en de zon laat zich voortdurend zien. Ik hou ervan! Gisteren was een bijzondere dag. Oma’s uitvaart en begrafenis wat ik als zwaar, bijzonder, emotioneel maar vooral indrukwekkend heb ervaren. Na de uitvaart wilden we even ons hoofd leeg maken en besloten we een fijne wandeling te maken in Zoelen in het bos. De blaadjes verkleuren, het zonnetje prikten door de bomen en ik nam mijn camera ook even mee. Kijk je mee naar wat herfst foto’s?

Dushi ging ook lekker mee. Ze houdt van wandelen, lekker door de bladeren rennen en zo kan ze ook even haar energie kwijt. En met je hondje door het bos wandelen is ook gewoon veel leuker :))


Over de hele route heen hebben we 1 paddenstoel gespot! Haha. Beetje jammer wel. Helaas zien we ze niet meer zoveel en degene die er stonden waren of kapot of plat gelopen.

Zo. Na een wandeling van 1,5 uur reden we naar huis, maakten we warme soep met verse broodjes en waren onze hoofdjes even leeg gemaakt. Na zo’n zware ochtend/middag was dat even heel fijn. Gewoon puur het samen zijn met lieve mensen, even wat frisse buitenlucht met een heerlijk zonnetje en uiteindelijk nog wat leuke plaatjes die ik graag wilde delen! Vandaag doe ik rustig aan. Serietje kijken, ik eet me misselijk aan de chocolade kruidnoten en ga straks weer rustig terug naar Utrecht. Vanaf morgen t/m Vrijdag 5 volle dagen werken want dat weekend is papa’s sterfdag. Oktober.. Je bent zo verdrietig, emotioneel en zwaar voor ons, maar wat ben je toch ook mooi qua natuur.. Is dat dan een schrale troost? Ik hoop het maar.

Fijne zondag en een kus van mij <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *