www.charlottestorij.nl

Goeiemorgen! Een volle diary deel ik vandaag met jullie die vooral bestaat uit fotoshoots, reizen, verschillende kostuums en mijn nieuwe tattoo! Kijken jullie mee naar mijn afgelopen 2 weken! 

Na een heerlijke week vakantie begon ik weer met werken! Een fijne dienst want ik had 2-10 en dus kan je s’ochtends altijd nog een beetje rommelen en actief zijn. En Hey, werken met een pony !

Heerlijk even buiten wandelen na werk. Met mijn camera want ik kocht een nieuwe SD kaart en kon dus weer wat mooie plaatjes schieten! Met een heerlijk avond zonnetje en de natuur komt dat altijd helemaal goed!

En toen vrijdag gebeurde het! Mama en ik hadden een afspraak staan voor de tattoo die we samen gingen zetten! Yay! Zo enthousiast en ik had er zoveel zin in. Na lang beslissen, ontwerpen gekozen te hebben gingen we naar de shop en lieten we hem zetten. Yesss!

Daar is die dan! De prachtige tattoo die voor ons 2 symbool staat voor een moeilijke tijd die we overwonnen hebben en hier alleen maar sterker en beter uit gekomen zijn. Zo trots op mama dat ze het gedaan heeft! 🙂 ik schreef er al een appart artikel over mocht je benieuwd zijn

Zaterdag reisde ik samen met Pamela naar Nijmegen want we hadden daar samen een fotoshoot! Bij een graffiti muur met allerlei verschillende tekeningen en kleuren. Onze shoot matchte qua kleding. We droegen beide laarsjes, kort spijkerbroekje en een zwart shirtje. Het was een superleuke dag! En even poseren bij Jaws!

Alvast een foto met mijn vriendinnetje. Er komen er nog meer aan van die middag!

Zondag werkte ik tot 3  en genoot ik erna lekker op mijn balkonnetje. Het was nog heerlijk weer, ik maakte een lichte salade, schreef wat blogjes en in dat witte stoeltje zat ik al de hele middag. Heerlijk!!

Maandag werkte ik van 8-5 en ging erna snel naar mijn kamer. Omkleden, make-up en setjes mee om door te gaan naar Ede! Ik had daar rond 20:00 een fotoshoot met golden hour! Ik koos voor een stoere outfit en vertrok!

Mensen vragen aan me waar al die shoots vandaan komen. Ik heb een keer een shoot gedaan voor de fun in de duinen en sindsdien word ik steeds meer benaderd via Facebook om te shooten met andere fotografen op TFP basis. Dat wil zeggen dat je elkaar helpt. Ervaring opdoen, als model leer je poseren in verschillende omgevingen en de fotograaf kan leren met fotografie. Het is dus geen baan! Puur omdat ik het leuk vind! 🙂

Hier alvast een foto van die avond! Ik trok ook nog dit zwarte jurkje aan wat voor een speels effect zorgde in de bossen 🙂 het was een erg leuke avond!

De dag erna was ik lekker vrij! Ik sliep uit, rommelde een beetje in mijn kamer en ging erna even naar het centrum. Haalde een nieuwe SD kaart en ging erna door naar Tiel! Met donuts voor mama en een lekker yoghurtje van Yoghurt barn! Yum!

Donuts van Dunkin Donuts! Hmmm! Voor mama en mij. Knalroze, zoet en vrolijk!

De dag erna zat ik alweer vroeg in de trein opweg naar Eindhoven! Vanaf daar zou ik met de make-up artist mee rijden naar Ooij en zouden we daar gaan shooten! Inclusief de hele dag make-up 🙂

Een foto van die dag waar ik mega blij mee ben. De make-up thema’s bestonden uit 2 soorten. Een bohemian look en de classic look met rode lippen. Love it! Het was een hele leuke dag met veel verschillende locaties en looks!

Na de shoot ging ik door naar Tiel want de dag erna was ik ook nog vrij. Lekker knuffelen met dushi de hele dag. Sinds ik op mijzelf woon mis ik dat beestje wel hoor ! Als ik dan in Tiel ben krijgt ze extra veel aandacht 🙂

Zondag moest ik werken! Van 1 tot 8 dus een prima dienstje maar op werk vloog de tijd om! We kregen de nieuwe soulwear binnen in de winkel en ook werd s’avonds de thema tafel omgebouwd naar de nieuwe producten van holi! Yay! Ik schrijf er binnekort nog meer over!

Yum! Lekker lunchen met verse mais boterhammen, kipfilet, ei en komkommer. Power lunch!

En shoot time again! Voor een thema shoot met Middeleeuws thema pakte ik en de fotografe uit en huurden ik 2 prachtige kostuums! Bij het Feestkasteel in Tiel. Daar verhuren ze de mooiste pakken, jurken en andere thema kleding voor een feest. Heel tof! Ik huurde deze 2 jurken. Uiteindelijk ruilde ik de bovenste nog om voor een jurk met een ander thema.

Zie hier een sfeer impressie van die dag! Het was zo tof! uiteindelijk dus een rode jurk met hoedje die een beetje bij de Dickens stijl past. We gingen shooten in een tuincentrum met verschillende settings en dus jurken. Het team was fijn, mama was mee voor de support en het was een hele toffe dag! Ik deel binnekort de foto’s graag met jullie!

De dag erna moest ik weer even volle bak werken tot aan het weekend. Na vrijdag had ik even een lang weekend vrij en knuffelde ik weer met mijn mooi geknipte hondje <3 hoe lief is ze hier!!

Zaterdag had ik nog een shoot! In Rotterdam op de SS! Een schip die bedoeld is voor publiek en je kunt er zoal een hotel kamer boeken, lunchen of gewoon een drankje doen op het dek. Superleuk om eens als uitje te doen! Ik reisde op en neer met mijn koffertje want daar zaten de kostuums in!

Onderweg met wat lekkers van Abel deli’s en een heerlijke cappuccino. Altijd als ik reis neem ik iets lekkers mee. Zeker lange afstanden! Op naar Rotterdam!

Het werd weer een hele toffe dag! Nadat ik overgestapt was op de tram en metro kwam ik aan bij het schip en ontmoette ik de fotografe. Na wat ideetjes doorgesproken te hebben kleedde ik me om en begonnen we met foto’s maken! De outfits matchen perfect!

En ik speelde even Rose na uit de Titanic Haha! Dat moest even met zo’n setting en jurk toch!

De dag erna was ik best moe van alle shoots, het reizen en werken. Dus besloot ik die zondag lekker niks te doen! Chillen, series kijken, lekker wandelen met Dushi en ik maakte een heerlijke, gezonde en goed gevulde smoothie bowl! Met blauwe bessen, frambozen, banaan, aardbei, passievrucht en kokos voor de garnering. Een feestje om zoiets op te maken! 🙂

En dat waren de foto’s van afgelopen 2 weken! Ik ben dus erg druk met werken en de shoots die voor hobby en fun zijn. Naast dat zit er dinsdag een moeilijke dag aan te komen. Papa zou dan jarig zijn. Dit willen we vieren en herdenken aan het strand. Bedankt weer voor het lezen en tot de volgende keer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *