www.charlottestorij.nl

Ik hou van pindakaas! Daar zijn we wel echt Nederlanders voor toch?! Mijn winnende pindakaas soort is toch altijd de crunchy Calvé met stukjes pinda. Heerlijk op een mais boterham of een wit bolletje. Laatst kreeg ik een berichtje van Sabine! Sabine is een leuke meid, woonachtig en Tiel en verkoopt hele bijzondere pindakaas smaken! Ik laat je 2 varianten zien vandaag. 

Even kennis maken! Sabine is een leuke, spontane meid, 25 jaar en woont in Tiel. Ze vind het fijn om aandacht te besteden aan gezondheid en daar ook haar eigen aandeel in te hebben. Zowel op het gebied van sporten en voeding. Ze vind het heel belangrijk af en toe stil te staan wat we hebben en te genieten van kleine, mooie momenten. Ze werkt als psycholoog, daarnaast sport ze veel en bedenkt ze gezonde, orginele en lekkere recepten op het gebied van voeding.

Zo heeft Sabine voeding gecombineerd met Portugese invloeden en wilt ze vooral verassende smaken laten ervaren! Ik koos 2 varianten pindakaas uit en ga ze je laten zien!

Houd je meer van bijzondere smaken of vind je het leuk om eens een bijzondere variatie te proberen? Saudalicious heeft drie vaste smaken en één special, passend bij het seizoen of een ander thema. Om de goede vloeibaarheid te behouden is er bij sommige smaken een minimale hoeveelheid zonnebloemolie toegevoegd. Verder zijn de pindakazen zonder zout, suiker of andere toevoegingen.

De vaste smaken:

Natural:  • Naturel pindakaas, gemaakt van 100% pinda’s.

Crocante: • Pindakaas met stukjes pinda, gemaakt van 100% pinda’s

De specials:

Cacau tamara • Pindakaas met stukjes dadel en crunchy cacao

Figo Canela • Pindakaas met stukjes vijg en kaneel

Abobora •  Pindakaas met stukjes geroosterde pompoenpitten, zonder toevoegingen

Piri Piri • Pindakaas met Portugese pit! Bevat piripiri (uit Portugal meegenomen), knoflookpoeder, laurierblad (uit de tuin van mijn oma), paprikapoeder, gedroogde citroenschilrasp en een drupje olijfolie

Ik koos voor een vaste smaak abobora en de special Figo Canela

Gezonde pindakaas met een twist in smaken. Ik houd er van! De pindakaas zit in weck potten met een witte deksel wat ik er al leuk uit vind zien in het keuken kastje! Om de pot heen zit een lintje met een briefje welke soort het is en de social media van Sabine! Ze heeft een eigen blog, instagram en Facebook pagina!

Yum! Lunch tijd! Ik belegde een mais boterham met de Canela variant! De pindakaas is heel lekker vloeibaar en smeert makkelijk uit. Deze variant is met kaneel en stukjes vijgen. Die zorgen voor een zoete bite en maken de pindakaas wat grover en gezonder! De combinatie van kaneel, vijgen en pinda’s is verrassend lekker!

Ook de andere variant is lekker! Echt een goede pinda smaak en een fijne, smeerbare pindakaas met crunchy stukjes pompoenpit. Healthy!  Love it! Het vult goed en hier mee maak je toch sneller een lekker bammetje klaar!

Ik ben enthousiast! Lekkere smaken, ze vullen goed en het verhaal erachter is leuk! Sabine blogt op www.saudalicious.com en deelt ook allerlei lekkere receptjes! Met soms een Portugese twist! Mocht je benieuwd zijn naar deze unieke pindakaas smaken?

400 gr: 1 voor €5,50, 2 voor €10,-

De bestellingen zijn op te halen in Tiel. Bezorgmogelijkheden (€2,50) binnen en rond Tiel (Gld) en Boxtel (NB). Bezorgkosten buiten deze regio in Nederland bedragen €6,-.

Bij aankoop vanaf 5 potten; gratis bezorging binnen Nederland!

Voor bezorgkosten buiten Nederland, graag even contact opnemen met haar via het contact formulier op de site.

Wat vind jij van bijzondere smaken pindakaas? Ga jij ze proberen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *