www.charlottestorij.nl

Hey hoi! In mijn vorige diary zagen jullie al wat zoete cupcake foto’s voorbij komen! Ik liet bewust niet te veel zien want wil er een apart artikel aan wijden! Vandaag schrijf ik met een grote glimlach over een te leuk concept en een schattig boetiek vol met zoete cupcakes! Ik heb het over a cup of cake in Breda! Kijk en smelt je mee weg van al dit lekkers? 

A cup of cake is een superleuk, zoet en feestelijk concept met cupcakes! Ik was enorm verrast toen ik deze boetiek zag in Breda! Ik hou van cupcakes maar dit word nog veel te weinig verkocht in Nederland!

Het motto van het team van a cup of cake is dan ook:

Wij van A Cup of Cake vinden het fantastisch om dagelijks met onze passie bezig te zijn. We zijn dan ook gedreven door het losmaken van een glimlach. Of het nu gaat om het genieten van een cupcake, het bekijken van de website of het uitpakken van een bestelling. Alles draait om dat positieve gevoel!

Hello sweeetness!

Een feestje kan niet meer voorbij gaan zonder lekkere cupcakes! In alle kleuren en smaken kan je ze eenvoudig en snel bestellen bij A Cup of Cake. Wil je de cupcake helemaal zelf ontwerpen? Dan kan ook! Ga aan de slag in Studio Cupcake, en laat jouw cupcake ontwerp in het echt thuisbezorgen! Hoe leuk is dit voor een feestje ?!

De cupcakes worden zoveel mogelijk gemaakt met verse en eerlijke producten en dagelijks met veel zorg en liefde bereid.

Goed om te weten: cup of cake werkt op basis van een unieke, luchtige en frisse roomcreme en niet met botercreme als topping op de cake. De roomcreme is veel luchtiger, frisser en smaakvoller dan botercreme

In de boetiek kan je natuurlijk cupcakes bestellen maar ze hebben meer lekkers! Zo kan je ook gewoon lekkere koffies, warme dranken en koude drankjes bestellen, maken ze monster shakes met slagroom, chocolade, nog meer zoetigheden

A Cup of Cake is de vrolijkste maar vooral zoetste online cupcake boetiek van Nederland! Met veel liefde bakken ze dagelijks de meest kleurrijke en smaakvolle cupcakes. De cakejes zijn door heel Nederland te bestellen en kunnen al binnen 48 uur thuis worden bezorgd!!

Op de bijna eetbare website is er voor iedereen een cupcake te vinden! Bij het sweets & cupcake menu vind je de meest heerlijke creaties en smaken.

Ook ben je aan het juiste adres voor originele cadeautjes en relatiegeschenken, zoals volledig gepersonaliseerde cupcakes met logo of bijvoorbeeld mooie pakketjes luxe thee van Tafelgut. Genoeg leuke opties dus! 🙂

Ook kan je een super leuke high tea reserveren! Leuk met een groepje vriendinnen! Ze hebben 2 opties beschikbaar:

• De Mini High-Tea: 5 mini cupcakes p.p. in verschillende smaken en een kop koffie of thee naar keuze erbij. De mini high tea kost € 10,- p.p.

• De High-Tea Deluxe: Verschillende soorten homemade hapjes, zoals de Cake in a Jar: lauw-warme Mommy’s Apple Pie cake met ijs, een mini cupcake proeverij in verschillende smaken, donkere chocolade brownies, scones met creamcheese en jam, meringue en een fruitshot. Hierbij krijg je uiteraard ook onbeperkt thee met de heerlijke (kruiden) thee. De deluxe kost € 19,50 p.p.

Ik ben enthousiast! Al vanaf de eerste stap binnen in deze roze, zoete en vrolijke boetiek met genoeg cupcakes werd ik al vrolijk. Samen met een vriendin hebben we hier ruim 2 uur door gebracht, foto’s gemaakt en genoten van de cupcake! Ik had een unicorn cupcake met marsepeinen oortjes en een goed gevulde cappuccino. Hieronder vind je het cupcake menu wat ze nu hebben aan assortiment in de winkel. Rond de herfst komen er weer speciale limited cupcakes!

 

Hongerig geworden en wil je deze cupcakes zelf proberen? Absoluut doen! Of heb je een feestje en wil je een aantal cupcakes serveren aan je gasten?! Het kan allemaal! Via de website kan je gemakkelijk en snel je cupcakes creëren, selecteren en bestellen. Je kunt ze natuurlijk ook ophalen in de boetiek! Alleen de sfeer is daar al geweldig

A Cup of Cake
St. Janstraat 6 in Breda! Bezoek de website www.acupofcake.nl voor meer informatie!

Heb jij deze zoete cupcakes al eens geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *