www.charlottestorij.nl


Goeiemorgen! Een hele frisse, nieuwe maandag ochtend en daarbij ook heel veel nieuwe foto’s! Wat gaan de weken lekker en snel voorbij! Zeker met dit op en top zomerse weer. Ik kan me niet herrinneren wanneer ik het voor het laatste koud heb gehad. Wat is het genieten! Als ik klaar ben met werken vind je me op het terras met lekkere drankjes en food en verder doe ik heel veel leuke dingen! Aankomende week heb ik lekker een weekje vakantie van Rituals en vliegen mama en ik Donderdag naar Zuid-Frankrijk om Isabelle op te zoeken op haar stage. Superfijn! Maar eerst mijn foto’s van de afgelopen zomerse dagen! 


Oh yeah! Ik begon de week met een power run! Ik ga dus in September de halve marathon lopen. Daar komt nog meer informatie over op mijn blog maar ik ben dus begonnen met een goed trainingsschema, let wat meer op mijn voeding en na werk een rondje is heerlijk voor je energie peil! Ik heb nu natuurlijk de Apple watch en dat is echt mijn beste vriend tijdens een rondje lopen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Koffie! Samen met mama de dag starten voor ik ga werken met een heerlijke cappuccino op het terras in het zonnetje. Niks beters dan dat! 🙂

En de dag werd erna alleen maar beter. We gingen samen op mijn  vrije dag naar Veenendaal. Winkelen, terrasje pakken en uiteindelijk gingen we ook samen uit eten. Ik nam een poke bowl met vis, rijst, groenten en avocado en een chocolade mousse toetje na. Het was een mega fijne dag met lieve mama, we hebben heerlijk gekletst, gegeten, genoten en het zonnetje kwam toen eindelijk lekker om het hoekje kijken. Fijne dagen <3

Even een outfit fotootje in de stad van Veenendaal. Bij een superleuk plekje met heel veel groen en ik kreeg er echt een beetje vakantie vibes van.

De volgende dag had ik een fotoshoot gepland in de Loonse en Drunense duinen. Samen met een ander model en een fotograaf gingen we foto’s maken. Outfitje aan, verschillende combinaties mee en op naar Brabant!

Ik heb de foto’s inmiddels gedeeld en ze staan online op mijn Instagram en Facebook maar wat was dit een toffe dag en leuke ervaring! Ik heb weinig ervaring met poseren en shoots maar dit was leerzaam en superleuk en ben best wel heel tevreden over de foto’s. Bloed heet in de duinen en het zand maar de moeite waard!

Maandag begon niet slechter met de warmte en ik koelde lekker af in ons zwembadje. Met de leuke floaties van Etos en Action! Summer time baby!


 

S’avonds reisde ik door naar Amsterdam. Mijn favoriete stad! Ik had fotoshoot nummer 2 samen met 3 andere modellen, een MUA en de fotograven.  Een meid en een aardige jongen die wat ervaring wilde opdoen. Het was superleuk en er kwamen weer toffe foto’s uit!

Alvast een sneak preview voor op de social media kanalen. Het was nogmaals een toffe avond en er kwamen leuke foto’s uit! Lekker city vibes


De volgende dag een sluitdienst met collega Esmeralda. Was gezellig en de tijd ging snel! Na werk haalde ik een brownie en een verfrissende ijs thee met citrus. Echte aanradertjes met deze warmte!

 

De volgende dag had ik een open dienst tot 12 en reisde ik erna naar Tiel om samen met een vriendinnetje te zwemmen en zonnen bij het Eiland van Maurik. Ik nam een groot beach plaid mee, drankjes en het werd een hele gezellige middag! 🙂


Na een dagje chillen en zonnen maakte ik s’avonds een frisse salade met watermeloen, rucola, komkommer, rauwe ham, groente chips en mozzarella. Ik vind het echt lastig wat te eten met deze warme, zwoele en plakkerige zomer avonden. Daarom doen salades het altijd goed! Deze smaakte yummeh!

 

En daarom na de gezonde salade een lekker rondje hardlopen! Met de watch die exact bijhoudt wat je verbrand en loopt aan km’s. Super motiverend! Ik rende een rondje van 4,58 km!

Toen ik thuis kwam verraste Gina mij met een prachtig bewerkte foto van de shoot die afgelopen Maandag. Wauw! Ik zeg niet snel dat ik mezelf goed op foto vind staan maar deze vind ik prachtig. Zo ben ik. Niet te overdreven bewerkt, een echte lach en goede city vibes. Yay! Thanks to Gina!

Lijkt me dus vrij duidelijk.. Ik had een knal roze dopper gewonnen en die is dus nog geen 1,5 week later gestolen door NS personeel op onze toiletten. Ik was echt verbluft dat mensen dit dus gewoon nog steeds doen. Ik miste de Dopper enorm want door die fles drink je automatisch meer * ja zit echt tussen je oren * maar kocht dus een nieuwe. Een baby blauwe waar ik weer heel happy mee ben!

Ja. Ik heb een obessie voor mooie luchten en toen ik s’avonds in Tiel was stond de lucht vanaf mijn zolderraam echt in vuur en vlam. Zo pretty!  No filter!

En dat weekend had ik weer een shoot! Ik reisde met dezelfde fotograaf af naar de Herpense Duinen, vlakbij Oss. We wilden nog wat andere foto’s maken en die waren ook weer een groot succes!


It’s a wrap! Na 3 uur shooten, zweten in de zon en wat afgekletst te hebben vertrokken we weer richting huis. Happy met het resultaat! Thanks Emre!

Jaaa! Na een kort ochtendje werken had ik even lekker een weekje vakantie van Rituals! En met iets super leuks op de planning! Donderdag vliegen mama en ik naar Zuid-Frankrijk om Isabelle op te zoeken. Zo excited!

S’middags na werk had ik weer een fotoshoot. Na de 2 shoots in de duinen werd ik benaderd via Facebook om nog meer te shooten. Superleuk! De locatie was in Almere en er was een MUA aanwezig die mijn make-up deed. Koraal tinten en heel veel glans. Lekker zomers!

Doordat ik zo veel vrij was en we pas donderdag naar Frankrijk vertrokken had ik superveel tijd over om lekker te chillen, genieten en ging ik dus ook lekker in mijn uppie naar Bagels & Beans. Ik bestelde de limited bagel met aardbeien, cream cheese en munt en dronk een verfrissende lemonade. Genieten!


Helaas had ik die dag wel een afte gekregen. Zo’n pijnlijke blaar aan de binnekant van je mond/wangslijmvlies. Ik haalde bij de Etos speciale gel en dat hielp gelukkig wel supergoed. Geloof me, het is zo ontzettend pijnlijk.. Brr

Ik at dus heel simpel en makkelijk want warme dingen deden te veel pijn en kruidig eten ging ook niet werken. Sowieso met dit warme weer amper eetlust. Ik maakte een schaaltje met watermeloen, rucola, munt, feta en wat pijnboompitjes. Lekker!

Dinsdag was een mega fijne dag. Ik had s’middags met Charly afgesproken in Breda. Samen lunchen, bijkletsen en gezellig door Breda lopen. We hadden heerlijk geluncht bij Dickens & Jonenes, ik nam een broodje avocado met een gepocheerd ei, daarna winkelden we even wat en sloten de dag af bij een cupcake bar. Geweldige plek! Komt nog een blogartikel over! Een hele fijne dag samen <3


Een sneak peek van de foto uit de Duinen in Oss! In mijn palmboompakje 🙂


En toen knipte ik nog even snel een pony! Hoi, ik ben Charlotte en ik ben heel impulsief. Ik kan ineens denken: ja ik wil dit en dan doe ik het vaak ook wel. Zo had ik al langer het idee om een pony te knippen en dus maakte ik een afspraak en deed het gewoon 🙂 Ik ben er kei blij mee want het staat lekker speels en geeft me weer een heel ander gezicht 🙂

Ik sluit de diary af met een gekke foto met mijn lieve vriendinnetje Pamela. De avond voor ik op vakantie ging deden we nog even samen een ijsje. De nieuwe McFlurry strawberry cheesecake. Superlekker!

Joe. Ik pak mijn koffertje en spring morgen het vliegtuig in naar Dordogne! Ik maak nog even een appart blogje over mijn vakantie. Smeer je goed in deze dagen, eet niet te veel ijsjes en tot volgende week!

Bedankt voor het lezen!


 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *