www.charlottestorij.nl

Goodmorning! Wat vliegen de weken om. En wat een hitte in Nederland! We mogen niet klagen en voor vakantie hoef je niet de zon op te zoeken in een ander land want hier kan je nu echt genieten! Ik heb nog geen vakantie maar heb tussen werk door genoeg vrije dagen en weekenden gehad en die heb ik optimaal benut! Naar het strand, terrassen in de zon, met vriendinnen afspreken en natuurlijk ook nog een beetje werken bij Rituals! Ik neem je mee in mijn afgelopen paar weken!

De week begon goed! Ik werkte tot 12 en erna ging ik naar Tiel om lekker met mama wat tijd door te brengen. Mijn zusje zit nu in Frankrijk voor stage en dus ben ik veel thuis in Tiel om haar gezelschap te houden. Samen doen we veel leuke dingen! S’avonds besloten we lekker op terras te zitten met allerlei hapjes. Oude kaas, garnalen, stokbrood, drankjes. Genieten!

Dinsdag kwam mijn pakket van Boohoo aan! Ik had in de sale genoeg leuke kleding besteld en liet het in een Instagram blogpost aan jullie zien. Mijn favo set is deze broek met het rode cropped truitje. De broek kan open en heeft een witte band met knoopjes. Lekker luchtig met deze warme dagen!

En toen was het vrijdag! Woensdag en donderdag werkte ik 2 volle dagen. Best wel afzien want we hebben nog geen goed werkende airco en onze pakken zijn warm. Maar tijdens de pauze koel ik eben lekker af met een ijskoud drankje van Starbucks en een broodje gezond. Hmm!

Het weekend inluiden met vriendinnetje Pamela bij t’zusje in Zaltbommel. Lekker uit eten, tapas eten en gezellig samen bijkletsen. S’avonds was ze jarig dus vierden we het alvast. Met heel veel toetjes en vuurwerk!

De dag erna pakte ik de trein weer naar Utrecht want ik had met Jytte afgesproken om naar de Canal pride te kijken en lekker ergens te lunchen. Het was een super gezellige middag en we hebben weer lekker bijgekletst!

De lunch! We hadden beide een club sandwich die echt rijkelijk belegd was. Kaas, ham, ei, bacon, kip, sla en een heerlijke truffel mayonaise. Genieten!

Happy me! Liefde, vrijheid, blijheid!

Jongens. Ik ben verslaafd aan een nieuwe app! Unfold! Hiermee maak je de mooiste en leukste collages voor eventueel je Instagram story en als je iets overzichtelijk wilt hebben qua foto’s. Je kunt er dan zelf tekstjes enz bijvoegen. Samen met mama ging ik even naar de Kwantum en kwam ik deze lamp tegen. Ik zoek al heel lang zo’n soort kamer lamp en dus kreeg ik hem zomaar cadeau van mama! Impulsief maar heel leuk! En blij mee!

De prachtige rose gouden lamp! Hij past precies in mijn kamer. Zo blij mee!

Donderdag had ik weer een korte dienst en ging ik s’middags met mama naar de stad. We willen binnekort samen een tattoo nemen en gingen wat inspiratie opdoen, informatie vragen en uiteindelijk plande we de afspraak in! 3 augustus krijgen we hem al!!

Drankjes, wat lekkers, zonnetje op het terras! Happy us! De band tussen mij en mama is sterker dan ooit en hoewel we een rot periode hebben moeten doorstaan heeft dit ons nog sterker gemaakt en naar elkaar toe gebracht. Daarom samen een tatoeage. Ik wil er nog een aparte blogpost van maken als die gezet is!

S’avonds thuis kreeg ik nog meer leuk nieuws waar ik nu nog even niks over kan zeggen  maar dit vierden we met hapjes en wijntjes! Wat een leventje zo he.

Die avond ging ik weer terug naar Utrecht. De volgende dag openen tot 16:00 en erna even lekker naar mijn kamer. Alles lekker opruimen, schoonmaken en even een fotootje omdat ik nog steeds zo blij ben met m’n rooomie

Vrijdag! Nog een dagje en dan lekker weekend! Of ja. 1 dagje dan, want zondag moest ik wel werken maar dat mocht de pret niet drukken. Met een green Peach ice tea aan de slag!!

Zaterdag had ik een high tea met de girls! Een oude collega van werk en de rest werkt er allemaal nog wel maar het was super gezellig! We gingen naar chique o latte en hadden een high tea met allerlei lekkers. Fruit, koekjes, marshmallows en thee natuurlijk!

In de avond ging ik naar Yasmin. Haar gedag zeggen want ze vertrok naar Bali voor vakantie en we hadden nog een gezellig avondje. Met biertjes en een te leuk kaartspel! Exploding kittens. Aanrader!

De volgende ochtend ging de wekker vroeg want ik moest openen op werk. Van 10 tot 6 werken. Heerlijke dienst! Een rustig zondagje waar we altijd veel kunnen schoonmaken en opruimen.

Summer vibezzzz! Maandag werkte ik ook nog maar dinsdag en woensdag heerlijk vrij! Dat is zo lekker dat je dan even 2 dagen vrij bent. Voelt als een ini mini vakantie. Samen met Pamela doken we even de stad in en maakte wat foto’s aan de Waalkade. De bloemen kimono komt van Boohoo.

In de avond at ik in Tiel en maakten mama en ik een zomerse pasta salade. Met penne, avocado, basilicum, mozzarella, rucola en tomaatjes. Heerlijk fris en gezond!

De dag erna moest ik wel weer werken maar als je dan thuis komt nog even heerlijk chillen op mijn balkonnetje. Ik kleed hem steeds zomerser aan en ben nu dik tevreden! M’n bankje met kussentjes, nep gras kleed en overal chill hoekjes. Lekker chillen na werk met een wijntje dus!

Yay! Ik had een keer iets leuks gewonnen! Een roze Dopper! Via een Facebook site en die werd s’avonds geleverd. Happy me

Pauze! Een lange dienst dus dan even goed eten zodat we er weer tegenaan kunnen! Ik kocht bij Ah to go een salade pot. Dat was blijkbaar nieuw en super lekker, healthy en vullend! Ik had de variant met spinazie , edamame, Japanse kip stukjes en soja limoen saus. Super lekker!

Donderdag hadden Mirte en ik beide een korte dienst en vertrokken we na werk lekker naar het strand! Zandvoort! Prima te doen met de trein, leuke strand tentjes en we hadden een gezellige middag samen. Natuurlijk maakte we ook wat foto’s 🙂 m’n jumpsuit komt van H&M

Na 2 leuke vrije dagen moest ik weer even bikkelen en 3 volle dagen werken. Na werk even heerlijk genieten van een ijsje. Baskin Robbins! Zit nu in het nieuwe gedeelte van Hoog Catharijne. Aanrader als je in Utrecht bent! Ik had cookie dough en aardbei

Nog meer gezelligheid, hapjes, zon en liefde! Als ik vrij ben vind je mij nooit in bed met een serie maar altijd weg, buiten of leuke dingen doen met mensen. Hier was ik met mams in Den Haag. We gingen mijn Apple Watch kopen en erna heerlijk genoten op het terras met allerlei hapjes, wijn en veel zon!

De watch! Ik schreef er al een appart artikel over en ben er zo happy mee! Ik kocht hem in de Apple Store in Den Haag en ben nog nooit zo goed ergens geholpen! Top service!

 

Na werk even een heerlijke yoghurt barn snack halen! Dit is de nieuwste special: frozen yoghurt met bastogne, pindakaas, brownie, karamel, banaan en suiker. Te. Lekker!

Vrijdag avond waren we foute Barbies! Demi en ik gingen naar de foute zomer party in Amersfoort. Roze beenwarmers, tutu rokjes, een zelf geschreven shirt, zweet bandjes. Lachen!

Het was een super fout en leuk feestje! Met heel veel foute muziek, dansjes, drankjes en gezelligheid!

En ik sluit de week af met nog een zonnige foto! De dag erna ging ik naar Tiel en gingen Pamela en ik samen naar het Eiland van Maurik. Lekker zwemmen, zonnen, chillen en weer bijkletsen. Met een ijs koffie van Starbucks genoten we heerlijk!

Eén reactie op “Photodiary • canal pride, terrassen, strand”

  1. checklist schreef:

    Ook eerst de checklist na gelopen voor je vakantie? Checklistvakantie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *