www.charlottestorij.nl

Goedemiddag! Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe photodiary! Ik heb weer wat foto’s verzameld en heb de afgelopen weken weer veel leuke dingen gedaan! Mijn relatie is helaas over maar ik doe veel leuke dingen met vriendinnen, werk lekker veel bij Rituals en heb mijn lieve zusje uitgezwaaid naar haar stage in Frankrijk! Afgelopen weken was het ook heerlijk weer dus heel veel summer vibes! Kijken jullie mee?Β 

Summer vibes in Nederland! Ik hou van terrassen met een rosΓ© biertje, een lekker zonnetje en lieve mensen om me heen. Genieten!

Dat weekend was het moederdag! Ik ging naar Tiel om het samen met mama en Isabelle te vieren. Samen maakten we de tafel klaar met allerlei lekkers, broodjes en verse sapjes. Later gingen we mama wakker maken :))

Lekker gek doen met mama. Onze band is ijzer sterk en daar ben ik heel dankbaar voor. Hier kwam ons favoriete liedje op de radio en gingen we dus echt even los. Loveyou mam!

De dag erna kwam mijn lieve zusje naar Utrecht. Ik moest eerst werken tot 16:00 en erna gingen we samen naar de stad. Lekker winkeltjes kijken en erna heerlijk uiteten. Pizza!! Met heel veel salami. Hmm!

Erna gingen we door naar de bioscoop! Lang geleden want tegenwoordig kijk ik via Netflix allerlei films maar de bios blijft toch altijd leuk. We gingen naar Truth or Dare met mijn favoriete actrice Lucy Hale. Een aanrader! Een thriller met een paar schrik momentjes en een afloop die je niet verwacht. Als die nog draait zou ik er zeker heen gaan!

Utrecht vibes! Ik woon nu langer dan 8 maanden in Utrecht en het bevalt me nog steeds superfijn. De vrijheid van op jezelf wonen, lekker de stad in wanneer ik wil, even langs Dunkin Donuts en poseren voor de grachten. Utrecht ik hou van je.

S’middags lekker brunchen met Isabelle bij mijn favoriete tentje: bagels&beans! We namen een slow down breakfast/brunch met verse bagels, beleg, sapjes en cappuccino. Beter kan je je dag niet beginnen!

De dag erna werkte ik tot 3Β  en ging ik even lekker naar het strand. Het zou nog super warm worden en samen met een vriend gingen we van 5 tot 10 even lekker naar het strand. De zonsondergang mee maken, de vibes op het strand zijn zooo goed en later lekker eten met een wijntje en hapjes. Genieten zo na werk!

Samen met een collega de volgende dag sluiten! Deeem. Altijd gezellig op het werk met je en we hebben kaartjes voor de foute party gescoord dus binnekort party! πŸ˜€

Na werk ging ik weer naar Tiel. Isabelle vertrok bijna naar Frankrijk voor stage en dus wilde ik nog veel met haar zijn. Samen lekker Dushi uit laten en uren kletsen buiten. Het was zo lekker zacht buiten qua temperatuur. Genieten! En ook met dit uitzicht was dat prachtig. Ik gebruik trouwens HUJI cam voor die filters.

πŸ™‚

Quality time met mama! Na werk weer door naar Tiel, sweater aan en lekker chillen met mams.

Zondag was er kermis in Tiel en ging ik even met mijn vriendinnetje Pamela naar de stad. Even een suikerspin scoren en lekker bijkletsen.

De prachtige luchten buiten met deze warme temperaturen waardeer ik enorm. Tijdens het hondje uitlaten werd ik weer verrast met deze prachtige lucht <3

Duuuuuushi!

Lekker werken met mijn avocado sokjes aan! Omdat we een net zwart pak aan hebben vind ik het wel leuk om opvallende sokken te dragen. Lekker happy!

Na werk pakte ik mijn spullen, kleedde ik me om en ging weer naar Tiel want mama en ik hadden voor Isabelle een suprise party geregeld omdat ze maandag naar Frankrijk vertrekt. Ze had niks door en was zo verrast! Loveyou sis!

Cheeeers!

Heerlijk een cocktail! Gezelligheid met de meiden, zusje en lekkere drankjes. Een hele geslaagde avond voor haar!

Maandag ochtend was het moment daar.. Zusje uitzwaaien vanaf Rotterdam airport. We gaan haar zo missen! Ze gaat voor 3,5 maand op stage dus dat is even pittig. Een hele dikke knuffel en toen ging ze. Ik ben mega trots op haar dat ze dit gaat doen!

Na dat volle weekend bleef ik de hele week in Utrecht. Even lekker in mijn kamertje en ik moest ook veel werken. Ook wilde ik na werk en met mijn vrije dagen het balkon opknappen! Ik was al eerder begonnen met schoonmaken maar wilde het nu vooral decoreren. Ik had een nieuw bankje besteld en in mekaar gezet, bloemetjes gekocht en een grasmat tapijt voor een noodoplossing omdat we het verven even uit stellen. Hoe gezellig en leuk ziet het er nu uit! Ik ben er helemaal blij mee πŸ™‚

Na werk ging ik met mijn nicht winkelen! Lekker Den Bosch in. We hebben lekker op terras gezeten, winkeltjes gekeken en uiteindelijk ging ik met een nieuwe broek en laarsjes naar huis.

Ik mocht voor de Instagram pagina @werkenbijNS een week lang het account over nemen en foto’s posten om te laten zien wat wij zoal doen in de winkel en achter de schermen. Superleuk en elke dag maakte ik dus foto’s op werk om iedereen een kijkje te geven in ons werk! Hier sta ik als host thee uit te delen om mensen welkom te heten. Mocht je alle foto’s willen terug kijken kan dat onder de #werkenbijNS #ritualsutrechtcentraal

Na een volle week werken had ik weekend en ging ik lekker met Dushi naar Utrecht! Ik had haar vanuit Tiel opgehaald en de viervoeter vond het geweldig. Samen in de trein, door de straten van Lombok lopen en over het station. Superleuk!

Met mijn liefste honden vriendinnetje op het balkonnetje in Utrecht <3

 

S’middags kwam vriendinnetje Yasmin naar mijn kamer en hebben we tot een uurtje of 10 gezellig gekletst, maakten we hapjes en dronken wijn. Een super gezellige zaterdag middag/avond! πŸ™‚

En na het volle weekend met Dushi gingen we zondag middag weer terug richting Tiel! Weer over het station, de trein in en lekker weer vetrouwd thuis. Oh wat vond ze het spannend en leuk! Een hele uitdaging maar ik was blij dat ze weer in Tiel was want het was wel een gesjouw haha!

Zo! Een hoop foto’s van zonnige dagen, veel vrije leuke uitjes en een fijne werkweek! Ik wil nog een post maken over Rituals en de Instagram week zodat jullie ook een leuk beeld ervan krijgen ! Aankomende week werk ik weer een paar dagen, worden mijn verstandskiezen getrokken en ga ik weer lekker naar Tiel! Ook is de canal pride in Utrecht en ga ik uiteten met Pamela! Hoop leuks op de planning! Ik wens jullie allemaal een fijne week en bedankt voor het lezen! <3

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *