www.charlottestorij.nl

EINDELIJK! Ik mag het met jullie delen. Al weken weet ik dit nieuws en toen ik het in het begin hoorde kon mijn geluk en die van mijn collega’s niet op! We krijgen een hele nieuwe skincare! Met prachtige nieuwe producten in een vernieuwd uiterlijk, luxer en nog beter qua werkstoffen. En dan nu eindelijk, 03 april wordt dit ook gelanceerd aan de klanten! Ik wil je er heel graag meer over vertellen, laat je een skincare test doen en review de creme die het beste bij mij past. Pak een warme kop thee erbij dan neem ik je mee naar het Ritual of Namaste!

NEW ADVANCED, NATURAL SKINCARE

The Ritual of Namasté is een nieuwe, geavanceerde skincare lijn, die zowel de natuur als jouw natuurlijke schoonheid respecteert. Alle producten zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten of ingrediënten met een natuurlijke herkomst, die op verantwoorde wijze zijn verkregen. The Ritual of Namasté transformeert jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine in een soulful ritueel.

Al de huidverzorgingsproducten zijn milieuvriendelijk verpakt en vrij van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mensen of voor het milieu. Er zitten bijvoorbeeld geen parabenen, siliconen of minerale oliën in de producten.

Al de huidverzorgingsproducten zijn milieuvriendelijk verpakt en vrij van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mensen of voor het milieu. Er zitten bijvoorbeeld geen parabenen, siliconen of minerale oliën in de producten.

The Ritual of Namaste, een hele vernieuwde naam met prachtige nieuwe producten. De producten zijn ingedeeld in verschillende categorieën, voor elk een eigen, unieke categorie die het beste past bij het huidtype. Zo hebben we:

GLOW/  De producten in de Glow-collectie bevatten anti-aging formules. Ze zijn speciaal ontwikkeld om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan door de eerste fijne lijntjes te minimaliseren en je stralende huidteint te herstellen. De formules zijn verrijkt met saffraanbloem en heilige lotus, een unieke combinatie die de huid een boost geven en laat stralen.  Saffraanbloem wordt vaak “het rode goud uit het oosten” genoemd. Het staat bekend om de antioxidante eigenschappen en de antirimpelwerking. Als symbool van zuiverheid, schoonheid en wijsheid staat heilige lotus bekend om de verzachtende en verzorgende eigenschappen.

PURIFY/ De huid reinigen is een van de belangrijkste onderdelen van je huidverzorgingsroutine. Met Purify merk je dat je huid schoner en zuiverder wordt dan je ooit hebt ervaren. Door de natuurlijke ingrediënten zoals moringa en heilige lotus is het geschikt voor alle huidtypen. De combinatie van deze ingrediënten zuivert en reinigt de huid, beschermt dagelijks tegen vervuilende stoffen en geeft je een gladde en frisse teint.  De moringaboom is de Indiase wonderboom die bekend staat om de hydraterende eigenschappen. Heilige lotus is het symbool van zuiverheid, schoonheid en wijsheid, en staat bekend om de verzachtende en verzorgende eigenschappen.

AGELESS/ De Ageless collectie is bedoeld voor de rijpere huid, met formules die een verstevigend en liftend effect hebben. De producten in de collectie zijn verrijkt met Aziatische waternavel en helpen de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen. Ze maken de huid steviger en gladder. Aziatische waternavel staat bekend om de verjongende en anti-aging eigenschappen.Heilige lotus is het symbool van zuiverheid, schoonheid en wijsheid, en staat bekend om de verzachtende en verzorgende eigenschappen.

HYDRATION/ Hydrateer je huid van binnenuit, zodat je elk morgen wakker wordt met een gezonde huid. Hydrate is gemaakt om de natuurlijke vochtbalans van de jongere huid in stand te houden. De producten bevatten een actief complex met hyaluronzuur en Indiase roos, dat de vochtbalans van de huid herstelt voor een intens gehydrateerde en soepele huid. Antioxidanten op basis van natuurlijke planten beschermen de huid tegen negatieve invloeden van het milieu.

SENSITIVE / Heb je een gevoelige huid? Deze collectie werkt kalmerend en brengt je huid in balans met natuurlijke ingrediënten zoals witte waterlelie en heilige lotus. De Sensitive-collectie is alcohol- en geurvrij en is dermatologisch getest op de gevoelige huid.

Afbeeldingsresultaat voor ritual of namaste

Welk product gebruik je wanneer?


We hebben tegenwoordig zo veel verschillende flesjes, potjes en stofjes voor de huid. Ik leg je nog even uit waar alles precies voor dient zodat je de goede keuze voor jou huid kan maken.

MIJN REVIEW: 

onderstaande foto’s heb ik zelf gemaakt in onze eigen winkel op Utrecht CS.

Natuurlijk heb ik de producten in de winkel uitgebreid bekeken, aangevoeld en getest voor we het echt gaan adviseren bij een klant. Zelf heb ik 2 categorien die het beste bij mijn huid passen. De Hydrate en de Glow. Ageless is meer ter voorkoming van huidveroudering en dat wil ik nog niet bereiken. Ik vertel je wat ik er van vind!

HYDRATE


Prachtige verpakkingen. Hydrate herken je meteen aan het frisse blauw. De potten cremes vielen ons meteen op. Ze hebben een marble onderkant met een prachtige metallic dop in de bijbehorende kleur. De hydrate bevat een dag en nacht creme, een serum, hydraterende mist, oog lotion en ampullen. Alles zie je op de foto behalve de hydrate mist, die was toen nog niet binnen. Ik vind de geur van deze hydrate heerlijk. Lekker fris! De creme is lekker luchtig en trekt snel in, zorgt voor hydratatie en voeding en in combinatie met het serum is dit een prachtige verzorging als jou huid snel droog en vocht te kort komt! Love it!

GLOW 


Glow is een lijn voor het voorkomen van huidveroudering en dit is natuurlijk altijd goed! Deze heeft de kleur rosé roze en ziet er wederom weer prachtig uit. Deze Glow bevat een dag en nacht crème, het serum, een toner, olie , een masker en de ampullen. Ik heb de olie geprobeerd. Hij is vrijwel geurloos maar voedt de huid intensief en door middel van het pipetje breng je genoeg aan voor je hals, decolleté en gezicht. Heerlijke olie voor je gaat slapen! Ik meng hem overdag met mijn foundation zodat het mooi samen smelt.  Het masker is nieuw binnen de skincare en bevat AHA wat fruit extracten zijn die zorgen voor een exfolierend effect op de huid. Je brengt een dunne laag aan, laat dit 20 min inwerken en masseert hem vervolgens af met water. Effect: een stralende, schone huid!

Ik ben fan! Vandaar dat ik ook heel graag dit uitgebreide artikel wilde maken en dit ook aan collega’s en klanten kan laten zien en lezen zodat ze nog meer van de skincare weten. Mocht je benieuwd zijn kan je in de winkel komen kijken maar ook online is er veel over te vinden! Op de prachtige Rituals website vind je een persoonlijke T E S T  die je kan doen en die je precies verteld welke het beste bij je past. Wil je nog nauwkeuriger advies? Kom dan gezellig naar de winkel en dan adviseert een van mijn collega’s je heel graag! We kunnen nu ook een skin analyse maken met een speciaal apparaatje die de conditie en de kwaliteit van de huid meet. Heel interessant! Ik kan nog uren door kletsen over de skincare maar kom snel langs om alles lekker te proberen!

Wat vind jij van de nieuwe Namaste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *