www.charlottestorij.nl

Als we naar de weersvoorspellingen kijken gaat het eindelijk weer mooi weer worden. Zaterdag geeft die zelfs temperaturen boven de 20 graden aan! Temperaturen boven de 20 graden maken mij altijd vrolijk en stiekem ga ik ook alweer naar een zomerse garderobe kijken. Primark heeft ook een prachtige collectie met items die perfect voor het strand en in het water zijn. Van mooie bikini’s, badpakken tot kleding om naar het strand te dragen! Kijken jullie met me mee?

Deze klassieke rode jurk vind ik echt heel erg mooi! Ik merk sowieso dat de kleur van dit voorjaar en zomer rood gaat zijn.

De bikini’s zijn dit jaar ook allemaal vrij simpel, dit setje zou ik zou aantrekken! High waisted broekjes ! Love it

Dit klassieke witte badpak vind ik ook erg mooi, leuk gouden detail zit er ook aan om het af te maken.

Niet voor iedereen is deze bikini geschikt, maar ik vind hem erg leuk! En van die slippers ben ik trouwens fan, ik ga maar eens kijken of ik die binnenkort kan scoren.

Ook deze bikini is simpel maar wel heel erg leuk!

Deze gehaakte jurk is helemaal hip en ideaal om over je bikini of badpak aan te trekken.

Okergeel en een maxidress, ik denk dat het een hele populaire combinatie gaat worden.

Simpel maar klassiek, ik vind het echt heel erg leuk!

 

Een prachtige jumpsuit in rood met opvallende details.

Een heel fris setje! Wit maakt altijd fris en zomers en zeker op een mooie gebruinde huid.

Witte broeken zijn helemaal hip in de zomer en deze heeft een ruffled accent. Met een simpel zwart blousje een heel leuk effect!

Ik vind dit ook een hele mooie set! Zou het zelf niet zo snel dragen omdat ik het model iets te ‘bijzonder’ vind, maar mooi is het wel!

En als laatst deze okergele bikini. Een erg leuk model vind ik zelf!

Ik vind het campagnebeeld van de zomercollectie van Primark echt heel erg tof! Normaal vind ik alles een beetje ‘bijzonder’ maar dat is deze keer helemaal niet het geval, ik vind vrijwel alles mooi! De collectie moet de komende maand de winkel binnen druppelen en ik ga zeker wat vaker de Primark binnen om te kijken of het er al hangt. Wat vinden jullie van de kleding? En heb jij al bikini’s of beach wear gescoord?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *