www.charlottestorij.nl

Ik win nooit echt wat leuks. Maar dit keer wel. Ik deed mee via de AH to go Instagram pagina en won een koekjes pakket! Ik stelde me er niet te veel van voor maar toen het geleverd werd was ik razend enthousiast! Koekjes van een heel mooi, leuk merk met echt zelfgemaakte koeck en combinaties! Ik testte alles met plezier uit en deel graag mijn mening met jullie! ( je bent gewaarschuwd voor heel veel lekkers! )

Koeckebackers maakt bijzonder goeie koeck, zeker. Maar die koeck is eigenlijk niet meer dan een hulpmiddel. Het gaat ons er vooral om jongvolwassenen een plek te geven die – om wat voor reden dan ook – al een tijdje buitenspel staan. Mensen die in de bijstand zitten maar eigenlijk wel weer op weg willen. Net als ons het avontuur aan willen gaan en zichzelf heel goed willen leren kennen.

Al onze koeck wordt gemaakt op basis van door ons ontwikkelde recepten. Er zijn nu zes verschillende koecksoorten in de familie, en nog wat heerlijk aangetrouwd grut.

 

De kokoste koeck


Kokos, spelt & agavesiroop.
Tikkie exotisch & erg kokos. Lekker voor op de bank. Nog beter in een strandstoel.

De meest nostalgischste koeck


Appel, kaneel & melkchocola.
Herkenbare smaken in een modern jasje. Speciaal voor iedereen die ooit kind was.

De meeste A’s koeck


Ananas, papaja & witte chocola.
Tropisch fruit met heel veel A’s. Perfect voor mensen die ook “B” zeggen.

De kruidigste koeck


Sechuanpeper, anijs & venkel.
Voor iedereen die in April al zoekt naar pepernoten in de supermarkt.

De gezondste koeck


Havermout, Spelt & Honing als voornaamste bestanddelen.
Allemaal gezonde ingrediënten, dus. Doet het ook prima bij de schoonfamilie.

De zomerste koeck


Aardbei, pure chocola & echte vanille.
Fris afgebakken koeckdeeg met een bite. Werkt erg goed als beloning voor het afruimen.

De Koeckebackers ontwikkelen hun recepten zelf. De koeken worden met de hand gemaakt, zijn onversneden en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Met de door de Koeckebackers zelfverklaarde bijzonder goeie koek als resultaat. Bij AH to go vind je ze in de smaken de Geliefdste, de Gezondste en de Swingendste.

De Koeckebar midden in de Baarsjes is een nieuwe hotspot in Amsterdam. (Maar deze is het écht.) Hier kun je al de  koecken proeven, kopen en, als je écht enthousiast bent, de handen zelfs even uit de mouwen steken. De koeckebar is iedere werkdag open vanaf 09:00 uur. Speciaal voor mensen die kneiterverse koeck bij hun ochtendkoffie willen. (En ook een beetje voor de rest van Nederland.) Ze sluiten rond vier uur ‘s middags.

Ik ben super enthousiast over dit merk! Ik had het pakket dus gewonnen maar de koekjes gingen met heel veel plezier naar binnen en ik ben echt enthousiast over de smaken, de combinaties en het hele concept! Mocht je benieuwd zijn zou ik zeker eens binnen lopen! Het viel me laatst wel op dat de broodzaaken AH to go ook koeken verkoopt van Koeckebackers! 🙂

 

3 reacties op “reuze lekkere koek van Koeckebackers!”

  1. Nienke schreef:

    Wauw, tof zeg! Je bent verwend door de AH. Lijken me heerlijke koekjes, wil ze snel eens proberen.

  2. chucky1012 schreef:

    Gefeliciteerd en het ziet er heerlijk uit.

  3. Elana schreef:

    Klinkt heel goed! Ga ik zeker eens proberen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *