www.charlottestorij.nl


Hey! Deze diary is een hele grote. Een diary met foto’s van 2017 maar ook al van 2018. Want we zijn een nieuw jaar in gegaan en dat blijft altijd gek en raar. Maar ook fijn! Een nieuw jaar met nieuwe kansen, uitdagingen en hopelijk heel veel moois! Happy new year dus bij deze voor jullie allemlaa! Ik heb een tijdje niet geblogd omdat ik erg druk was dus je ziet de diary vanaf de week voor kerstmis. Hier zie je meteen mijn kerst, hoe de feestdagen waren en mijn drukke leventje! Veel plezier met lezen 🙂

De week begon niet zo lekker.. Ik moest me helaas ziek melden op werk omdat ik geveld was door de griep.. Ik bracht de hele week door in mijn kamer warm in mijn bed. Dat is wel gek hoor.. Je woont op jezelf en moet dus ook voor jezelf zorgen als je ziek bent. Gelukkig had ik dat weekend nog boodschappen gedaan en hoefde ik de deur niet uit. Ik at crackers, dronk veel thee en sliep veel. Bah, wat is griep vervelend…

Die hele week maakte ik geen foto’s. Logisch als je grieperig bent.. Gelukkig was ik die zondag weer opgeknapt en maakte een lekker ontbijt voor mezelf. Banaan ei pannekoekjes met frambozen, mango en kaki fruit. Vitamientjesss!

Toen ik ziek was bestelde ik veel online. Want ja je moet wat te doen hebben als je je niet lekker voelt toch? Ik bestelde een flared pants met glittertjes in het zwart. Voor de feestdagen! Hij komt van Raved musthaves en ik betaalde er €25,00 voor.

Hammie! Lekker zijn hok verschoond en dan komt die altijd even nieuwsgierig kijken bij de tralies. Gek beestje

Ik had die week weer wat uurtjes bij Rituals om het rustig op te bouwen. Na werk ging ik even door naar de Bershka en scoorde dit fluffy roze jasje. Ik wilde al lang zo’n heerlijk zacht jasje hebben en nu kwam ik er eentje tegen. Love it! Voel me een heerlijke, roze suikerspin haha!

 

S’avonds gingen we heerlijk gourmetten!

2e kerstdag moest ik een paar uurtjes werken maar dat vond ik niet zo erg. Eventjes je gedachten op de winkel en klanten. Ik was dus vroeg opweg naar Utrecht  om te openen en van 10 tot 3 te werken. Een koffie ging er wel in haha!

Gelukkig vloog de dag om. Toch bleef kerst wel weer even confronterend en miste ik papa natuurlijk verschrikkelijk.. Ik had een mooie foto bij het kerst diner staan zodat die toch bij me was. We aten Zelfgemaakte kippensoep, garnalen risotto met gekaramliseerde tomaatjes en limoncello tiramisu als toetje. HEERLIJK!

Ice queen.

De dagen erna waren weer simpel en gewoon. Alle kerst stress in de winkel was ineens weg maar gelukkig begon de sale wel! Ik had de dag erna afgesproken met Marleen in Zwolle om samen wat te eten en even bij te kletsen. We aten bij het hippe eet tentje Bij hartje Zwolle. Erg leuk concept want je kan allerlei kleine gerechtjes nemen en zo van alles proeven. We hadden pompoen soep, frietjes, nacho’s, mozzarella caprese, stokbrood en een vlees gerechtje. Het was allemaal super lekker!

Vrijdag werkte ik overdag weer en s’avonds kwam Yasmin gezellig langs. Naar mijn kamer kijken en we aten sushi met heel veel wijn. Het was weer erg gezellig!

SUSHI

Work time! Ik had mijn donut in gedaan en het sjaaltje erom heen geknoopt. Voel me dan altijd echt zo’n Rituals meisje haha!

De nacho plate. Hij was gruwelijk lekker. We hadden nacho’s, paprika, pepertjes, olijven, avocado, kip en heel veel kaas. Smullen!! We keken met deze schotel heerlijk chill Netflix, kletsten wat af en het was zoals altijd weer heel gezellig.

S’ochtends ging de wekker vroeg. 31 december 2017.. De laatste dag van het jaar. Die wilde ik afsluiten aan zee. De plek waar ik en papa altijd heel graag kwamen. Ik wilde wat dingen voor mijzelf afsluiten en een mooie vuurpijl afsteken aan zee voor papa. De zee was heel rustig en het zonnetje scheen zelfs even. Bijzonder moment.

<3

De vuurpijl voor papa. In het begin kreeg ik hem niet aan doordat het heel veel waaide maar uiteindelijk ging die aan en knalde die de lucht in. Opluchting en emoties die dan even heel erg los komen…

Daarna even opwarmen op een verwarmd terras bij het vuur met een warme chocolade melk met slagroom. Zo’n moment is altijd heftig voor me.

 

1 januari begon meteen goed met heel veel sushi.

 

De dag erna kwam Pamela langs om elkaar nieuwjaar te zeggen en even te kletsen. We aten tosti’s, schreeuwden mee op foute muziek en maakten even lekker veel foto’s. Altijd gezellig als ze er is 🙂

De dagen erna werkte ik weer bij Rituals. Ik had na werk alle kerst spullen opgeruimd maar alles was zo kaal dus de dag na werk kwam ik bij Sissyboy deze papieren sterren tegen en die nam ik voor een prachtige sale prijs mee. Ik heb ze aan mijn gordijn stang en lichten hangen. Pretty!

Zondag wakker worden door de zon die door je gordijn schijnt. Heerlijk! De papieren sterren blijf ik leuk vinden!

Ik maakte een lekker ontbijt voor mijzelf. Een geruld ei met kaas en 2 boterhammen. Afgetopt met rucola. Yum. En dan lekker in bed op eten en series kijken. Top zondag.

 

En hierbij eindigt mijn hele lange, feestelijke diary! Het feest zien jullie volgende week verder, dan zal ik uitgebreid verslag doen van mijn verjaardag! Ik word 21 ik ga die dag naar Amsterdam! We gaan lekker rond lopen, lunchen en hebben een boot tripje door de grachten i.v.m Amsterdam light festival. Leuk leuk! Verder werk ik 30 uur en ga ik woensdag chillen in de Zwaluwhoeve! Mij hoor je niet klagen 🙂  Bedankt voor het lezen en een hele fijne week gewenst!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *