www.charlottestorij.nl

Jongens.. Jullie houden allemaal van chocolade en kitkats toch? Dan kan je nu je hartje ophalen in de speciale pop up store op Utrecht Centraal! Toen ik vanmiddag begon met werken viel me deze store ineens op. De chocolatery van Kitkat die tot 23 december blijft! Dus zoek je een orgineel kerst cadeau, wil je je vriend verrassen met deze candy bar of gewoon jezelf een cadeau geven lees dan even verder!

Kitkat Chocolatory op Utrecht Centraal feestelijk geopend

 

De Kitkat Chocolatory op Utrecht Centraal is vandaag feestelijk geopend. Donderdag is de eerste dag dat alle forenzen welkom zijn bij bij de pop-upwinkel.

Er waren eerder al winkels in het Verenigd Koninkrijk, Maleisië, Australië en Japan en nu opent Nestlé ook een tijdelijke vestiging in Nederland.

Bij de KitKat Chocolatory op het station maak je dus je eigen custom made KitKat. Hoe dat werkt? Simpel. Je kiest eerst uit drie chocoladesmaken: wit, melk of puur. Daarna mag je uit 15 ingrediënten drie toppings kiezen. Bij de laatste stap kies je een design voor je verpakking en een tekst, zoals ‘Fiet-Fieuw’ of ‘Fijne Feestdagen’ (leuke Sinterklaas-/Kersttip!). Handig om te weten: het samenstellen van jouw eigen KitKat duurt zo’n dertig minuten. Niet heel handig als je je trein moet halen maar gelukkig zijn er 6 special editions die je zo kunt mee nemen. Zoals The Dutch, met stroopwafel, pepernoten en karamelblokjes. YUM!

De pop-up winkel is geopend van donderdag 30 november tot en met zaterdag 23 december. Ga jij langs voor een self made kitkat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *